Kisze akcje od 10 zico i 100% zysku to dla mnie grosiaki . A mój pakiet jak się ukaże w zleceniach to wywoła poploch. Juz miałem zysk i nie opyliłem.Czekam na 40 zico a potem koledzy i trolle moga pisac i szkalować. Ale na GRODNIE to się nie zawiedziecie .Zapinamy pasy prom na MARSA grzeje silniki no na to czekałem .
no ja tez dokupuje systematycznie co miesiąc po 70-100 akcji, i tak od marca juz , wiele przeszelem psychologicznych zagrywek, różnych grubasow i fundów a nawet speluła tu była ale jak to mówia gielda jest dla cierpliwych ;))), ma myc 26,6 to wedlug mnie na pewno bedzie jeszcze troche wytrzymam pod koniec roku to bedzie ale na tylko do połowy grudnia bo potem wszyscy uciekaja z podatkiem - żeby wyjść na minus ;))), typowe coroczne zagrywki fundow i grubych , wiec my pospolite ruszenie musimy ich wyr.., i coś na tym skubnąć tak że wiec, Panowie i Panie trzymać bo to juz jestt ten czas nadchodzi ..
Od 14,44 do 15,86 to wzrost 9,8 % Mogą być chętni do zamykania pozycji . Nie jest to wieki wolumen i zapewne zostanie wchłonięty do końca tygodnia. Ten tydzień powinien obronić kurs a przy dobrych układach (większy popyt ) potwierdzić wzrostowy trend.
Miniony tydzień uważam za niezły .Kurs przebił 16 ale go nie utrzymał ( jedna sesja mniej ). W tym tygodniu oczekuję min. 16,5. Powoli do przodu bez bujania kursem.
Tydzień zakończony . Moje oczekiwanie co do wzrostu kursu okazało się zbyt optymistyczne . Na koniec tygodnia kurs sprzedaży nie osiągnął 16,5. Obroty w Piątek to mizerne 103410 zł ! Następny tydzień może przesądzić o dalszym kierunku kursu. Chciałbym aby na koniec nadchodzącego tygodnia zobaczyć min. 16,6. Okaże się czy oczekiwanie to jest zbyt pesymistyczne ( oby tak było ) czy zbyt optymistyczne.