...i innym członkom za to że oddaliście akcje perełki. Zrobią wszystko żeby odebrać akcje obrzydzając i kłamiąc na temat spółki. Zero honoru zero moralności, ludzkie śmiecie żeby zarobić na piwo
nikt takich pajaców nie słucha i nie bierze na poważnie tego co wymyślają -spokojnie akcje są skrajnie niedowartościowane i niedługo się to skończy- GSS wymiata na konsolach i przyniesie kilka mln zł już w tym kwartale PC stablina sprzedaż na PC i walka o podniesienie ocen Food Trucka - bo to bardza fajna gra i jeżeli uda się podnieść jej oceny wyelimnować bugi to jej sprzedaż przyniesie jeszcze dużo kasy - a warto bo to wartościowe IP - pamiętajmy że CarMechanic zaczynał od 55% ocen pozytywnych !!! a przynosi dziesiątki mln zł i jest kołem zamachowym całego PLAYWAYA
Ja był tak bankiera nie wartościował, to że ktoś żle pisze o spółce, to nie ma znaczenia dla inwestora, który potrafi czytać ze zrozumieniem raporty spółki i wyciągać wnioski. A tak na marginesie, to forum bankiera nie jest żródłem wiarygodnych informacji, to każdy wie, kto jest kilka lat na GPW. Jak wyniki kwartalne będą dobre, to i kurs akcji to potwierdzi, tyle w temacie.