• Ale piękny wolumen... Autor: ~Kroledward1 [31.0.181.*]
    ...hehe qrwa śmiech przez łzy.
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~młody [83.142.136.*]
    a jaki ma być, tam uliczni drobni zapakowani. Nikt poważny nie ma większych udziałów
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~Jacobb [37.30.108.*]
    Teraz rozumiesz Edziu dlaczego po Tobie jechałem:)
    Zwróć honor leszczu! :)))))))))
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~Kroledward1 [77.65.163.*]
    Nikomu honoru nie ujomwalem. W tej sytuacji również każda transakcja ma dwie strony. Ktoś sprzedaje ktoś kupuje. Pytanie po co ? I co wydarzy się dalej? Za dwa dni się dogadają, uregulują należność, i ogłoszą oficjalny termin premiery dema.... może się tak zdarzyć... kto dziś jest frajer ? Ten co kupi i 100% zrobi w dwa dni ?
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~Jacobb [37.30.108.*]
    Zaraz zrobią kolejną emisję bo im ciapy braknie :)
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~FlinstonMileston [185.122.144.*]
    Mam pytanie. True nie płaci bo uważa że flint jest daleko w tyle z milestonami. Więc jak nagle wypuszczą demo? Od 4 miesięcy nie płacą czyli są conajmniej 4 miesiące w plecy z pracą. Serio liczysz ze się w 2 dni dogadają? :) a nawet jeśli to do wydania dema i tak brakuje paru milestonow...
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~Donito [188.147.0.*]
    A ja pamiętam jak jeszcze patryczek przekonywał że demo to zbędny wydatek i zmienił zdanie jak wpadło 300 tyś z raisemana. Pewnie odszedł jak przewalił te 300 tysiaków a ten Szymek zwieje jak przewali 0,5mln
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~Wojciech1986 [188.33.248.*]
    J.w
    Nienawidzę patryka
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~Kroledward1 [77.65.163.*]
    Słuchaj, nie wiem co się wydarzy, ale faktu zakupy dzisiaj przez kogoś 100k akcji nic nie zmieni.
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~Jacobb [46.204.108.*]
    Przez ostatnie dwa lata takich akcji z dużym wolumenem było tu już kilka -
    miały zapowiadać wzrosty a kończyły się jak zwykle :)))) Kolejni opuszczają pokład galery, w której kłamca kłamcę kłamcą pogania :))))
    Ja już nawet się nie wk....m bo to co gnojki z nami robią i tak wyląduję w KNF i skończy się pozwem zbiorowych - tak myślę . Już niedługo kolejny raport , zobaczymy co panowie nam w nim pokażą:)
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~Ojojojoj [84.38.213.*]
    Jak to co? Strata - 800k amortyzacji, co kwartał przez najbliższe 5 lat
    (plus jakieś inne koszty, może będzie minus 1 mln zł)
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~Jacobb [46.204.108.*]
    Czyli można się spodziewać kursu w ok . 15-20gr na nowy rok :)
    A może i mniej bo czuję, że strata będzie wieksza a Flint pewnie ucieknie z pokładu jak cała reszta ...
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~GeneralKakao [135.181.86.*]
    No cóż... miało być tak pięknie, a wyszło jak zawsze. Ostrzegałem. Teraz będą się sądzić 10lat. Powodzenia w oczekiwaniu na gry.
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~Tadeusz [188.147.0.*]
    Gra jest prawie na ukończeniu :) każda ze stron ma w tym interes żeby szybko dojść do porozumienia ...a tobie nic do tego pajacyku...
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~GeneralKakao [135.181.86.*]
    Oj. A dlaczego pajacyku? Pewnie mało czytasz, to i słownictwo ubogie. Użyj mocniejszej obelgi. Po co się ograniczać:)
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~Tadeusz [188.147.0.*]
    masz rację jak zawsze...
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~Popek [31.171.152.*]
    Piękna perła :) żeglarz ładnie dałeś sie załadować bartowi i parantanowi hehheee
  • Re: Ale piękny wolumen... Autor: ~Jacobb [37.30.8.*]
    Która ze stron ma w tym interes w obecnej sytuacji ? Jedna rzekomo nie zrobiła kamieni milowych i chce pieniędzy a druga wymaga ale nie ma czym zapłacić:)))))
    Po czym wnosisz ,że gra jest na ukończeniu Tadeusz? Nawet demo nie jest ! Rozpier....li chajs a teraz spychologia i dodruk . PP im też nie wyszło tak jak chcieli bo kaski mało wpadło i zaraz albo skończy się kolejnym drukowaniem albo przesuwaniem w nieskończoność i szukaniem jelenia ,który raczy dokończyć projekt . Nawet Movie przy obecnym kursie ich akcji i nurkowaniu z 80 na 16zł jest moim zdaniem w finansowej dupie i nic tu nie pomoże. Czarno to widzę . Sytuacja patowa :)
[x]
TRUEGS -3,62% 0,27 2026-04-15 14:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.