Nikomu honoru nie ujomwalem. W tej sytuacji również każda transakcja ma dwie strony. Ktoś sprzedaje ktoś kupuje. Pytanie po co ? I co wydarzy się dalej? Za dwa dni się dogadają, uregulują należność, i ogłoszą oficjalny termin premiery dema.... może się tak zdarzyć... kto dziś jest frajer ? Ten co kupi i 100% zrobi w dwa dni ?
Mam pytanie. True nie płaci bo uważa że flint jest daleko w tyle z milestonami. Więc jak nagle wypuszczą demo? Od 4 miesięcy nie płacą czyli są conajmniej 4 miesiące w plecy z pracą. Serio liczysz ze się w 2 dni dogadają? :) a nawet jeśli to do wydania dema i tak brakuje paru milestonow...
A ja pamiętam jak jeszcze patryczek przekonywał że demo to zbędny wydatek i zmienił zdanie jak wpadło 300 tyś z raisemana. Pewnie odszedł jak przewalił te 300 tysiaków a ten Szymek zwieje jak przewali 0,5mln
Przez ostatnie dwa lata takich akcji z dużym wolumenem było tu już kilka -
miały zapowiadać wzrosty a kończyły się jak zwykle :)))) Kolejni opuszczają pokład galery, w której kłamca kłamcę kłamcą pogania :))))
Ja już nawet się nie wk....m bo to co gnojki z nami robią i tak wyląduję w KNF i skończy się pozwem zbiorowych - tak myślę . Już niedługo kolejny raport , zobaczymy co panowie nam w nim pokażą:)
Czyli można się spodziewać kursu w ok . 15-20gr na nowy rok :)
A może i mniej bo czuję, że strata będzie wieksza a Flint pewnie ucieknie z pokładu jak cała reszta ...
Która ze stron ma w tym interes w obecnej sytuacji ? Jedna rzekomo nie zrobiła kamieni milowych i chce pieniędzy a druga wymaga ale nie ma czym zapłacić:)))))
Po czym wnosisz ,że gra jest na ukończeniu Tadeusz? Nawet demo nie jest ! Rozpier....li chajs a teraz spychologia i dodruk . PP im też nie wyszło tak jak chcieli bo kaski mało wpadło i zaraz albo skończy się kolejnym drukowaniem albo przesuwaniem w nieskończoność i szukaniem jelenia ,który raczy dokończyć projekt . Nawet Movie przy obecnym kursie ich akcji i nurkowaniu z 80 na 16zł jest moim zdaniem w finansowej dupie i nic tu nie pomoże. Czarno to widzę . Sytuacja patowa :)