• Płaska Ziemia szansą dla Sanwila Autor: ~cmpank [77.111.246.*]
    Tysiące kilometrów barierek wokół krawędzi trzeba będzie obłożyć jakimś przyjemnym i bezpiecznym materiałem. Do tego jakieś ławeczki, tarasy widokowe, altany. Kiedyś poznamy ukrywaną prawdę i wtedy dopiero zobaczycie niewierni!
  • Re: Płaska Ziemia szansą dla Sanwila Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-10-30 o godz. 21:14 ~cmpank napisał(a):
    > Tysiące kilometrów barierek wokół krawędzi trzeba będzie obłożyć jakimś przyjemnym i bezpiecznym materiałem. Do tego jakieś ławeczki, tarasy widokowe, altany. Kiedyś poznamy ukrywaną prawdę i wtedy dopiero zobaczycie niewierni!

Bez przesady, chroni nas kopuła. Więc lepiej nie podskakuj za wysoko, bo sobie jeszcze guza nabijesz :-D.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.102.79.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Płaska Ziemia szansą dla Sanwila Autor: cmpunk [31.61.247.*]
    Dnia 2022-11-02 o godz. 12:53 ~hmm napisał(a):
    > no raczej….przeciez czytajac to forum od razu widac ze musi byc kopuła bo co niektorzy maja zupelnie nierowno pod sufitem, co nie cmdzbanku?

Ja już nie mogę się doczekać, wiesz, czego :-).
    Ale cierpliwość popłaca, choć trochę smutno się zrobi.
  • Re: Płaska Ziemia szansą dla Sanwila Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    tak tak wiem wiem :) ale spokojnie… to na co tak bardzo czekasz nastapi zaraz po kosmicznym odpale na sanwilu… tak więc cierpliwości
  • Re: Płaska Ziemia szansą dla Sanwila Autor: cmpunk [31.61.247.*]
    Dnia 2022-11-02 o godz. 13:55 ~hmm napisał(a):
    > tak tak wiem wiem :) ale spokojnie… to na co tak bardzo czekasz nastapi zaraz po kosmicznym odpale na sanwilu… tak więc cierpliwości

Kiedy będzie odpał, to już nie ty zdecydujesz :-).
    Natomiast już zdecydowałeś o swoim dalszym losie, więc czy doczekasz do odpału czy też nie, czas pokaże.
    W sumie to ze scettem będziecie się ścigać :-D.
    najbardziej zabawne jest to ze tego kosmicznego odpału nie doczekamy ani ja ani ty bo on nie nastapi :) ale cierpliwosci… :) w sumie to masz spore doswiadczenie w czekaniu
  • Re: Płaska Ziemia szansą dla Sanwila Autor: ~J-23 [31.61.235.*]
    Dnia 2022-11-02 o godz. 13:55 ~hmm napisał(a):
    > tak tak wiem wiem :) ale spokojnie… to na co tak bardzo czekasz nastapi zaraz po kosmicznym odpale na sanwilu… tak więc cierpliwości

Tak. tak . tak ,...
    jak zalecałem przytakiwać i mówić , że ma rację ,....
    A w 'cierpliwości' nasz wcpunk jest wyćwiczony i odpowiednio już "zaprawiony" ,....
    17 lat już okładem tej "cierpliwości" na j.w. KOSMICZNY odpał ,....
  • Re: Płaska Ziemia szansą dla Sanwila Autor: cmpunk [31.61.227.*]
    Chłopcy, poczekamy (jeśli dacie radę, bo SADS lubi robić niespodzianki)- zobaczymy :-).
    czekaj czekaj :) tylko zebys tym razem znowu nie zapomniał sprzedac :):):)
  • Re: Płaska Ziemia szansą dla Sanwila Autor: cmpunk [31.61.227.*]
    Dnia 2022-11-02 o godz. 15:28 ~hmm napisał(a):
    > czekaj czekaj :) tylko zebys tym razem znowu nie zapomniał sprzedac :):):)

A ty żebyś zdążył kupić :-).
  • Re: Płaska Ziemia szansą dla Sanwila Autor: ~hmm [178.42.5.*]
    Możesz być spokojny... nie zdążę. Mówiłem ci już przeciez że nie interesuja mnie inwestycje w spółki hochsztaplerow, nawet jesli jest szansa na nich zarobić, a tym bardziej gdy tej szansy nie ma, ale jak widać nie rozumiesz po polsku.
  • Re: Płaska Ziemia szansą dla Sanwila Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-11-02 o godz. 17:32 ~hmm napisał(a):
    > Możesz być spokojny... nie zdążę. Mówiłem ci już przeciez że nie interesuja mnie inwestycje w spółki hochsztaplerow, nawet jesli jest szansa na nich zarobić, a tym bardziej gdy tej szansy nie ma, ale jak widać nie rozumiesz po polsku.

Oczywiście, no pewnie :-).
    Za to jak ty byś rozumiał pewne rzeczy, to byś szanował swoje życie.

W przeciwienstwie do ciebie szanuje siebie, życie, nauke, logikę i wlasne pieniadze.
  • Re: Płaska Ziemia szansą dla Sanwila Autor: cmpunk [31.61.229.*]
    Dnia 2022-11-03 o godz. 07:46 ~hmm napisał(a):
    > W przeciwienstwie do ciebie szanuje siebie, życie, nauke, logikę i wlasne pieniadze.

Tak, ci się tylko wydaje :-).
    Ale skoro szanujesz naukę (a tymbardziej logikę),to powinieneś mieć jakieś pojęcie o technologiach, które wykorzystuje i w jaki sposób, a z tym widać dość kiepsko :-). Dlatego polecam ci kupić bilet na Harariego, tam się przynajmniej czegoś dowiesz, bo to bardzo szczery chłopina.
    Żyjesz mentalnie dalej w epoce, gdzie nanotechnologia była wielkości arbuza, a najbardziej zaawansowane roboty widziałeś w pierwszej części Gwiezdnych Wojen :-).

Tak tak… o 9 wez tabletkę bo widze ze stan sie znowu pogorszył
    ps. a ja polecam jednak faktycznie pomyslec o bilecie do lepszego osrodka, bo Choroszcza najwyrazniej nie dzwiga tego przypadku
  • Re: Płaska Ziemia szansą dla Sanwila Autor: cmpunk [31.61.229.*]
    Dnia 2022-11-03 o godz. 08:51 ~hmm napisał(a):
    > Tak tak… o 9 wez tabletkę bo widze ze stan sie znowu pogorszył
    > ps. a ja polecam jednak faktycznie pomyslec o bilecie do lepszego osrodka, bo Choroszcza najwyrazniej nie dzwiga tego przypadku

Już ci pisałem, że sam polecisz po darmową tabletkę o Vateusza. To będzie tabletka dzień po :-).
    W tej tabletce jest całe spektrum witamin i minerałów x-D.
    Lepiej słuchaj dobrze komunikatów z mediów ściekowych i posłusznie się do nich dostosuj, tego wymaga system.
  • Re: Płaska Ziemia szansą dla Sanwila Autor: ~Jakitaki [93.179.211.*]
    Szok,5 procenet do gory
[x]
SANWIL 0,34% 1,49 2025-11-06 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.