Tysiące kilometrów barierek wokół krawędzi trzeba będzie obłożyć jakimś przyjemnym i bezpiecznym materiałem. Do tego jakieś ławeczki, tarasy widokowe, altany. Kiedyś poznamy ukrywaną prawdę i wtedy dopiero zobaczycie niewierni!
Dnia 2022-10-30 o godz. 21:14 ~cmpank napisał(a): > Tysiące kilometrów barierek wokół krawędzi trzeba będzie obłożyć jakimś przyjemnym i bezpiecznym materiałem. Do tego jakieś ławeczki, tarasy widokowe, altany. Kiedyś poznamy ukrywaną prawdę i wtedy dopiero zobaczycie niewierni!
Bez przesady, chroni nas kopuła. Więc lepiej nie podskakuj za wysoko, bo sobie jeszcze guza nabijesz :-D.
Dnia 2022-11-02 o godz. 12:53 ~hmm napisał(a): > no raczej….przeciez czytajac to forum od razu widac ze musi byc kopuła bo co niektorzy maja zupelnie nierowno pod sufitem, co nie cmdzbanku?
Ja już nie mogę się doczekać, wiesz, czego :-). Ale cierpliwość popłaca, choć trochę smutno się zrobi.
Dnia 2022-11-02 o godz. 13:55 ~hmm napisał(a): > tak tak wiem wiem :) ale spokojnie… to na co tak bardzo czekasz nastapi zaraz po kosmicznym odpale na sanwilu… tak więc cierpliwości
Kiedy będzie odpał, to już nie ty zdecydujesz :-). Natomiast już zdecydowałeś o swoim dalszym losie, więc czy doczekasz do odpału czy też nie, czas pokaże. W sumie to ze scettem będziecie się ścigać :-D.
najbardziej zabawne jest to ze tego kosmicznego odpału nie doczekamy ani ja ani ty bo on nie nastapi :) ale cierpliwosci… :) w sumie to masz spore doswiadczenie w czekaniu
Dnia 2022-11-02 o godz. 13:55 ~hmm napisał(a): > tak tak wiem wiem :) ale spokojnie… to na co tak bardzo czekasz nastapi zaraz po kosmicznym odpale na sanwilu… tak więc cierpliwości
Tak. tak . tak ,... jak zalecałem przytakiwać i mówić , że ma rację ,.... A w 'cierpliwości' nasz wcpunk jest wyćwiczony i odpowiednio już "zaprawiony" ,.... 17 lat już okładem tej "cierpliwości" na j.w. KOSMICZNY odpał ,....
Możesz być spokojny... nie zdążę. Mówiłem ci już przeciez że nie interesuja mnie inwestycje w spółki hochsztaplerow, nawet jesli jest szansa na nich zarobić, a tym bardziej gdy tej szansy nie ma, ale jak widać nie rozumiesz po polsku.
Dnia 2022-11-02 o godz. 17:32 ~hmm napisał(a): > Możesz być spokojny... nie zdążę. Mówiłem ci już przeciez że nie interesuja mnie inwestycje w spółki hochsztaplerow, nawet jesli jest szansa na nich zarobić, a tym bardziej gdy tej szansy nie ma, ale jak widać nie rozumiesz po polsku.
Oczywiście, no pewnie :-). Za to jak ty byś rozumiał pewne rzeczy, to byś szanował swoje życie.
Dnia 2022-11-03 o godz. 07:46 ~hmm napisał(a): > W przeciwienstwie do ciebie szanuje siebie, życie, nauke, logikę i wlasne pieniadze.
Tak, ci się tylko wydaje :-). Ale skoro szanujesz naukę (a tymbardziej logikę),to powinieneś mieć jakieś pojęcie o technologiach, które wykorzystuje i w jaki sposób, a z tym widać dość kiepsko :-). Dlatego polecam ci kupić bilet na Harariego, tam się przynajmniej czegoś dowiesz, bo to bardzo szczery chłopina. Żyjesz mentalnie dalej w epoce, gdzie nanotechnologia była wielkości arbuza, a najbardziej zaawansowane roboty widziałeś w pierwszej części Gwiezdnych Wojen :-).
Tak tak… o 9 wez tabletkę bo widze ze stan sie znowu pogorszył ps. a ja polecam jednak faktycznie pomyslec o bilecie do lepszego osrodka, bo Choroszcza najwyrazniej nie dzwiga tego przypadku
Dnia 2022-11-03 o godz. 08:51 ~hmm napisał(a): > Tak tak… o 9 wez tabletkę bo widze ze stan sie znowu pogorszył > ps. a ja polecam jednak faktycznie pomyslec o bilecie do lepszego osrodka, bo Choroszcza najwyrazniej nie dzwiga tego przypadku
Już ci pisałem, że sam polecisz po darmową tabletkę o Vateusza. To będzie tabletka dzień po :-). W tej tabletce jest całe spektrum witamin i minerałów x-D. Lepiej słuchaj dobrze komunikatów z mediów ściekowych i posłusznie się do nich dostosuj, tego wymaga system.