• Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Kurs USD:

30.06.2022 = 4,4850
    30.09.2022 = 4,9517

Eksport drzwi i okien do USA jest coraz większy zobaczymy jak to będzie widoczne w wynikach finansowych za III kw.
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Krakus [51.89.157.*]
    Jakie to ma znaczenie , piszesz od 5 zł a kurs spada od roku, powiesiłeś ludzi na hakach.
    Skończ się już kompromitować
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Dnia 2022-10-30 o godz. 21:06 ~Krakus napisał(a):
    > Jakie to ma znaczenie , piszesz od 5 zł a kurs spada od roku, powiesiłeś ludzi na hakach.
    > Skończ się już kompromitować

Wręcz przeciwnie zawsze wszystkim powtarzam że jak nie rozumieją tej spółki i nie podoba im sie żeby jaknajszybciej sprzedawali.
    Zapytajcie CE i Pontona zawsze im to powtarzałem by sprzedawali jak najszybciej !!
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Krakus [198.244.248.*]
    Jednak wcześniej piszący mieli rację. Kr w żaden rzeczowy sposób nie jesteś w stanie odpowiedzieć na zarzuty innych
    Tylko piszesz ,,nie rozumiesz nie kupuj,,
    Jak ktoś wcześniej pisał, właśnie rynek wycenia spółkę i plany.

Dnia 2022-10-30 o godz. 22:43 ~Krakus napisał(a):
    > Jednak wcześniej piszący mieli rację. Kr w żaden rzeczowy sposób nie jesteś w stanie odpowiedzieć na zarzuty innych
    > Tylko piszesz ,,nie rozumiesz nie kupuj,,
    > Jak ktoś wcześniej pisał, właśnie rynek wycenia spółkę i plany.
    >

Odpowiadać na zarzuty innych ? A to jakiś sąd ??? Jakie zarzuty ??
    Ktoś mi zarzuca jak inwestuję moje własne pieniądze ??
    A co to kogo obchodzi jak ja je inwestuje ? Przecież każdy z nas inwestuje po swojemu!!
    Jeśli ktoś nie chce inwestować w Compremum to niech inwestuje tam gdzie chce to proste czyż nie ??
    Każdy odpowiada za swoje własne pieniądze sam.

Jeśli uważacie ze ktoś wam na GPW zagwarantuje kurs jakiejś spółki .... jakiejkolwiek ... to życzę powodzenia w słuchaniu go.
    Ja nigdy nikomu żadnego kursu żadnej firmy nie gwarantowałem
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Marek [77.111.247.*]
    Dnia 2022-10-30 o godz. 22:43 ~Krakus napisał(a):
    > Jednak wcześniej piszący mieli rację. Kr w żaden rzeczowy sposób nie jesteś w stanie odpowiedzieć na zarzuty innych
    > Tylko piszesz ,,nie rozumiesz nie kupuj,,
    > Jak ktoś wcześniej pisał, właśnie rynek wycenia spółkę i plany.
    >

Jesteście tutaj na forum spółki i nie interesują was jej wyniki finansowe tylko piszecie o jakiś zarzutach do kogoś o coś ?
    Nie interesuje was ile zarobi firma w kolejnym kwartale ? To po co tu inwestujecie ?
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Krakus [198.244.248.*]
    Dnia 2022-10-30 o godz. 23:34 ~Marek napisał(a):
    > Dnia 2022-10-30 o godz. 22:43 ~Krakus napisał(a):
    > > Jednak wcześniej piszący mieli rację. Kr w żaden rzeczowy sposób nie jesteś w stanie odpowiedzieć na zarzuty innych
    > > Tylko piszesz ,,nie rozumiesz nie kupuj,,
    > > Jak ktoś wcześniej pisał, właśnie rynek wycenia spółkę i plany.
    > >
    >
    > Jesteście tutaj na forum spółki i nie interesują was jej wyniki finansowe tylko piszecie o jakiś zarzutach do kogoś o coś ?
    > Nie interesuje was ile zarobi firma w kolejnym kwartale ? To po co tu inwestujecie ?

oczywiście, że wyniki mnie interesują, tylko od pewnego czasu ani wyniki, ani pozytywne informację nie maja ,żadnego znaczenia, żadnego jeśli chodzi o kurs, ktoś ucieka ze spółki i jak widać nie interesuje go kurs tylko sprzedaje od roku akcje , tylko że nie ma żadnego espi , pewnie ma poniżej 5% , osobiście obstawiam Norwegów
    Dnia 2022-10-30 o godz. 23:52 ~Krakus napisał(a):
    > Dnia 2022-10-30 o godz. 23:34 ~Marek napisał(a):
    > > Dnia 2022-10-30 o godz. 22:43 ~Krakus napisał(a):
    > > > Jednak wcześniej piszący mieli rację. Kr w żaden rzeczowy sposób nie jesteś w stanie odpowiedzieć na zarzuty innych
    > > > Tylko piszesz ,,nie rozumiesz nie kupuj,,
    > > > Jak ktoś wcześniej pisał, właśnie rynek wycenia spółkę i plany.
    > > >
    > >
    > > Jesteście tutaj na forum spółki i nie interesują was jej wyniki finansowe tylko piszecie o jakiś zarzutach do kogoś o coś ?
    > > Nie interesuje was ile zarobi firma w kolejnym kwartale ? To po co tu inwestujecie ?
    >
    > oczywiście, że wyniki mnie interesują, tylko od pewnego czasu ani wyniki, ani pozytywne informację nie maja ,żadnego znaczenia, żadnego jeśli chodzi o kurs, ktoś ucieka ze spółki i jak widać nie interesuje go kurs tylko sprzedaje od roku akcje , tylko że nie ma żadnego espi , pewnie ma poniżej 5% , osobiście obstawiam Norwegów

To prawda ktoś sprzedaje ktoś kupuje kurs spada. Niestety cała GPW spada już od dawna :(
    WIG20 przez rok spadł o -37,26% Niestety Compremum spadł więcej.
    Zobaczymy co będzie dalej. Jeśli spółka będzie zarabiać coraz więcej to prędzej niż później ktoś się nią zainteresuje.

Ostatni kontrakt na 155 mln zł netto do zrobienia w 5 kwartałów też pomoże niestety dopiero w przyszłym roku.

Pytałem tu kiedyś ile Compremum może zarobić na sprzedaży farm fotowoltaicznych wiem to też dopiero w przyszłym roku ale jest tego też trochę:

https://www.bankier.pl/forum/temat_ile-compremum-zarobi-na-sprzedazy-tych-3-farm-fotowoltaicznych,57275883.html 

Ogólnie firma pracuje pozyskuje kontrakty zobaczymy jak będzie w przyszłym roku.
    Co do kursu to nie mamy na niego wpływu możemy tylko spekulować kto sprzedaje i ile tego jeszcze ma ale to nic nie zmieni.
    On i tak sprzeda to co chce sprzedać za tyle ile zechce nic na to nie poradzimy.

Jeśli sprzedaje od szczytu na 5,XX od początku września powiedzmy od 01.09.2021 tak jak tu wszyscy sugerują to sporo już sprzedać mógł bo przemieliło się ok 12,8 mln akcji jeśli choć połowa lub nawet tylko 1/4 była by jego .... to musiałby coś ogłosić... bo FF tutaj to 9,6 mln akcji, wiec to nie jest jeden duży sprzedający. Sprawdź obroty żaden fundusz nie poza NN OFE nie ma tylu akcji a on nic nie ogłaszał wiec to nie żaden fundusz je tu sprzedaje.
    Możliwe że od szczytu ludzie przerzucają sobie te akcje w kolejnych kółkach .... aż ktoś im je zabierze.
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Morr [79.184.87.*]
    Widzę że wszyscy czekają na swoich pozycjach.
    Przyblokowane zejście z kursu poniżej 1,96zł mimo że brak ruchu na papierze.
    Większość ma nadzieje wzrostów jednak realizacje umów beda w przyszłym roku.
    Przed nami dno 1,85 -1,9zł i co dalej???
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~abc [83.18.211.*]
    Dnia 2022-10-31 o godz. 09:16 ~Morr napisał(a):
    > Widzę że wszyscy czekają na swoich pozycjach.
    > Przyblokowane zejście z kursu poniżej 1,96zł mimo że brak ruchu na papierze.
    > Większość ma nadzieje wzrostów jednak realizacje umów beda w przyszłym roku.
    > Przed nami dno 1,85 -1,9zł i co dalej???

Pogłębianie dna
    No to pogłębiajcie do dzieła ....
    Tak zacznijcie sprzedawać może potem uda się wam nawet cześć tych akcji odkupić kiedy pójdą w gorę :))
    To zacznij kupować przecież będziesz mógł sprzedać drożej.
    Dzisiaj poziom na 2 zł ale przed świętami spadnie. Ja ustawiony w okolicach 1,9zł
    Dnia 2022-10-31 o godz. 12:34 ~Morr napisał(a):
    > To zacznij kupować przecież będziesz mógł sprzedać drożej.
    > Dzisiaj poziom na 2 zł ale przed świętami spadnie. Ja ustawiony w okolicach 1,9zł

Ja nie mówiłem nic o przebijaniu szczytów wiec nie muszę kupować.
    Tym co pisali o pogłębianiu dołków radziłem by pogłębiali sprzedając.
    Do godziny 14 będę czekał na chętnych przy 1,92 -1,94 10000
    Dnia 2022-10-31 o godz. 12:55 ~Morr napisał(a):
    > Do godziny 14 będę czekał na chętnych przy 1,92 -1,94 10000

Życzę udanych zakupów.
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Samsung [37.30.100.*]
    Ja będę czekał na miękiszonów na 25 zł ze sprzedażą, nara
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Pop [195.164.160.*]
    Nikt nie chce przed wynikami kupować. Czy może byc lekka obsuwa.
    Postawione bariery z ukrytych. Wyniki tak słabe czy umowa o solance jest jakaś trefna.
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Myk [195.164.160.*]
    Może jest coś na rzeczy i większość wyczekuje zbawienia.
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: zakar [37.47.126.*]
    Jasne że umowa trefna !! Przecież to spółka Orlenu ta umowa nie moze być normalna !! Compremum na pewno na niej straci buhaha.... a poza tym co to jest ledwie 5 kwartałów po 31 mln zł przychodów !! To malenka umowa buhaha
    Zobacz jaka blokadę ustawili na 2zł by nie zejść poniżej.
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: zakar [37.47.86.*]
    Tak po 2 zł ktos sobie robi zakupy.
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Morr [195.164.160.*]
    Początek tygodnia realizacja zysku z piątkowej podbitki.
    Zapora na 2- 2,005zł Brak chętnych do kupna na wyższym poziomie.
    Oczekiwanie na zmianę trendu co w dzisiejszym czasie jest bardzo poważnie utrudnione.
    Ten krótki tydzień myślę ze jednak obniżymy loty ponieważ przed nami długi weekend i blokowanie pieniędzy to jednak ryzyko.
    Pozdrawiam
    Dnia 2022-11-07 o godz. 10:16 ~Morr napisał(a):
    > Początek tygodnia realizacja zysku z piątkowej podbitki.
    > Zapora na 2- 2,005zł Brak chętnych do kupna na wyższym poziomie.
    > Oczekiwanie na zmianę trendu co w dzisiejszym czasie jest bardzo poważnie utrudnione.
    > Ten krótki tydzień myślę ze jednak obniżymy loty ponieważ przed nami długi weekend i blokowanie pieniędzy to jednak ryzyko.
    > Pozdrawiam

Przecież kupili ponad 20k po 2,0-2,21
    Dnia 2022-11-07 o godz. 10:23 ~Kr napisał(a):
    > Dnia 2022-11-07 o godz. 10:16 ~Morr napisał(a):
    > > Początek tygodnia realizacja zysku z piątkowej podbitki.
    > > Zapora na 2- 2,005zł Brak chętnych do kupna na wyższym poziomie.
    > > Oczekiwanie na zmianę trendu co w dzisiejszym czasie jest bardzo poważnie utrudnione.
    > > Ten krótki tydzień myślę ze jednak obniżymy loty ponieważ przed nami długi weekend i blokowanie pieniędzy to jednak ryzyko.
    > > Pozdrawiam
    >
    > Przecież kupili ponad 20k po 2,0-2,21

Oczywiście miało być 2,20-2,21
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Morr [195.164.160.*]
    Oczywiście przerzucanie swoich własnych akcji dla podbitki czemu nie.
    Dnia 2022-11-07 o godz. 11:33 ~Morr napisał(a):
    > Oczywiście przerzucanie swoich własnych akcji dla podbitki czemu nie.

hahah oczywiście tu nikt nic nigdy nie kupuje ani nie sprzedaje to wszyscy przerzucają tylko swoje własne akcje dla podbitki hahaha
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Morr [91.237.138.*]
    No i poleciało. Kupione w zeszłym tygodniu sprzedane zysk 3,5%. Teraz będzie marazm i czekanie na nowe info.
    Powrót z pracy i rzut oka na dzisiejsze transakcje. Skoki jak na huśtawce. Wszyscy się okopali na pozycjach.
    Próba podbitki mało udana i na dodatek spadek na wigu po słowach morawieckiego. Jutro chyba korekta. Czekam na poziomie 2,05.
    Pozdrawiam
  • Re: Mnie interesują wyniki finansowe za III kw. Autor: ~Pop [195.164.160.*]
    Wczoraj podbitka na zamknięciu a dziś brak chętnych do kupna. Patrzę na cwaniaka który ustawił się z 19k czy chce nas wystraszyć czy przyblokować ???
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Rety [37.30.100.*]
    Niebawem zmiana trendu, sentyment się pojawia
[x]
COMPREMUM 1,65% 0,86 2025-11-07 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.