• Solorz i elektrownia atomowa Autor: ~bezznaczenia [31.61.167.*]
    Polski miliarder oraz PGE są bliskie połączenia sił i podpisania wstępnej umowy z Koreańczykami. To będzie pierwszy duży krok do przyszłego kontraktu i budowy jednej z dwóch elektrowni atomowych. Jest już nawet potencjalna lokalizacja.
  • Nic nie jest przesądzone Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    "16 I opowiedział im przypowieść: «Pewnemu zamożnemu człowiekowi dobrze obrodziło pole. 17 I rozważał sam w sobie: Co tu począć? Nie mam gdzie pomieścić moich zbiorów. 18 I rzekł: Tak zrobię: zburzę moje spichlerze, a pobuduję większe i tam zgromadzę całe zboże i moje dobra. 19 I powiem sobie: Masz wielkie zasoby dóbr, na długie lata złożone
  • Re: Nic nie jest przesądzone Autor: ~1234 [89.71.186.*]
    Czy zasadna jest sprzedaż Elektrimu gdzie i PGE na pokładzie i Francja i Korea kto jeszcze dołączy do biznesów czas odsłony kapitału Porty już Słowacy z Katowic będą budować jeszcze arabski kapitał dołączy o starszych braciach nie mówimy i Pańska ulica taka zaniedbana a wokół sporo się buduje rosną mury prosto w chmury oj oj oj co to będzie co to będzie
  • Re: Nic nie jest przesądzone Autor: ~1234 [89.71.186.*]
    Źródło: Puls Biznesu
    Treść chroniona prawem autorskim. Całość przeczytasz tu: https://www.pb.pl/pierwszy-atom-dla-ameryki-1168141

• Re: Nic nie jest przesądzone Autor: ~kabaret [195.117.218.*]
    A zyski z tej ewentualnej inwestycji za 30lat
  • Re: Solorz i elektrownia atomowa Autor: ~xxx [37.128.98.*]
    ZE PAK, PGE i KHNP podpisały list intencyjny dotyczący planu rozwoju elektrowni jądrowej w lokalizacji Pątnów
    POLSKA
    Ministerstwo Aktywów Państwowych, Ministerstwo Handlu, Przemysłu i Energii Korei, polskie firmy energetyczne ZE PAK i PGE, Korea Hydro & Nuclear Power (KHNP) ogłosiły zawarcie listu intencyjnego w sprawie planu rozwoju elektrowni jądrowej w Pątnowie oraz zawarcie porozumienia o współpracy między ministerstwami.
    Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-ze-pak-pge-i-khnp-podpisaly-list-intencyjny-dotyczacy-planu-,nId,6381697#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.