• Jedna z ostatnich opini z gowork Autor: ~Krul [188.33.232.*]
    ,,Firma cały czas się rozwija i podpisywane są nowe kontrakty więc jest dużo zadań do robienia. W zależności od projektu/zespołu istnieje możliwość rozwoju w różnych dziedzinach/technologiach (głównie .NETowych) m.in.: Web - Angular, Mobile - Xamarin, Desktop - WPF/WindowsForms, po stronie backendowej głównie WCF, a w jednym z zespołów rozwijana jest sztuczna inteligencja."

Czy będą mogli pokazać zyski czy jeszcze nie w tym kwartale?
  • Re: Jedna z ostatnich opini z gowork Autor: ~ja [104.28.30.*]
    Opinia jako pracodawca nie ma nic do kursu spółki.
  • Re: Jedna z ostatnich opini z gowork Autor: _matiz_ [89.151.36.*]
    Pytasz tak jakby cały czas pokazywali stratę...

Zysk za 2 kwartał 2,415 mln złotych vs 836 tys. rok temu

Nie ma progresu?

Dla firmy najlepszy jest zawsze 4 kwartał. W 3 kwartale podpisali umowę z CSG ,to na bank wpłynie znacząco na generowany przychód. Do tego dodaj wzrost kursów walut.

Poczekaj spokojnie 2 tygodnie. Dużo się wyjaśni. Dodatkowo według słów prezesa na WZA powinniśmy spodziewać się 1-2 dużych umów do końca roku. Właśnie wyszła nowa wersja systemu. O wzrost kursu akcji możemy być spokojni.

Za rok wyjdzie system ze sztuczną inteligencją co da dodatkowy impuls do wzrostu wartości firmy. Nic tylko cierpliwości
  • Re: Jedna z ostatnich opini z gowork Autor: ~Krul [188.33.232.*]
    Spokojnie matiz:)
    Moje pytanie było zaczepno - retoryczne.
    Akurat ja jestem spokojny od 12 lat więc dla mnie dekada w tą czy w tą (póki co) nie robi różnicy...
  • Re: Jedna z ostatnich opini z gowork Autor: _matiz_ [89.151.36.*]
    Jestem spokojny ,czekam sobie jak na każdej swojej spółce. Tylko cierpliwi zarabiają.

Za 2 tygodnie raport. W końcu w poniedziałek i może wyjdziemy z tej konsolidacji na wyższe poziomy
  • Re: Jedna z ostatnich opini z gowork Autor: ~Jf [217.171.61.*]
    Poprzedni kwartal super, jak ten ten tez bedzie taki super to chyba juz ruszymy do gory bo kurs juz sie troche kisi

No ale patrzac na inne spolki to my nie spadamy a inne lecą lep na szyje
  • Re: Jedna z ostatnich opini z gowork Autor: bronek81 [89.65.242.*]
    No w sumie... taki słynny Filipiak co każe żreć mniej mięsa i latać małymi samolotami dostał jedynie 90 mln dofinansowania ...ale innym jak się daje to się gospodarka psuje.
[x]
SUNTECH 0,30% 1,69 2025-10-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.