• Wyrkes Autor: ~Zenek [31.0.25.*]
    Nie wiem czy to widzicie, uformowała się mega fajna formacja trójkąta. Dobre wyniki i odleci, wysoko bardzo wysoko.
    Co myślicie ?
  • Re: Wyrkes Autor: ~Mimi [89.79.63.*]
    Dnia 2022-10-29 o godz. 19:58 ~Zenek napisał(a):
    > Nie wiem czy to widzicie, uformowała się mega fajna formacja trójkąta. Dobre wyniki i odleci, wysoko bardzo wysoko.
    > Co myślicie ?

Ja widzę diament ale nie chce zapeszać
  • Re: Wyrkes Autor: ~Obserwator [89.69.91.*]
    Buuhhaa...na tym papierze to równie dobrze z fusów po kawie możesz wróżyć i wyjdzie ci to samo ha, ha
  • Re: Wyrkes Autor: ~Sss [77.253.131.*]
    Na tym forum jak tylko napiszesz coś co ma odzwierciedlenie w rzeczywistości to zaraz przylatują jak muchy do g/ó/w/n/a gruby, obserwator i jeszcze kilku innych bezmózgów. Jedna rzecz łączy tych trolli brak kasy i rozumu z naciskiem na brak rozumu.

Daj ludziom swobodny wybór naganiaczu! Już będzie dwa lata jak zacząłem zwracać uwagę na twoje wpisy tu o wzrostach i wiem jedno że wisisz tu bardzo wysoko i chciałbyś żeby inni "pomogli" ci zejść z tego haka czym prędzej ha,ha . A papier ten to teraz zwykła zamrażarka i tak zostanie pewnie jeszcze przez najbliższe dwa lata!
  • Re: Wyrkes Autor: ~Mesner [89.68.37.*]
    Powiadasz zamrażarka ? Faktycznie niewiele się tu dzieje ale wystarczy iskra i wszystko może się zmienić. Zobaczymy co będzie po wynikach za 3Q. Widać, że miejsca do spadków brak a do wzrostów to zobaczymy :-)
    Powiadasz, wystarczy iskra? To co takiego miałoby się tu wydarzyć wyjątkowego kiedy pomimo rewelacyjnych raportów czy informacji o inwestycjach nic nie jest w stanie ruszyć tą skamielinę ha,ha. Jak właściciel uzna że czas najwyższy na wyższy kurs to wtedy ruszą. Niestety, ale najwidoczniej na razie im tu nie zależy na wysokimi kursie. A na sss-mana nie licz że chociaż do 4 zeta podniesie ha,ha .
  • Re: Wyrkes Autor: ~Jebacpis [84.29.83.*]
    Wielonick bez kasy i jaj a ty cio matka Teresa ? Takich januszy jak ty powinni likwidować !
    obserwator to jak siedzisz tutaj 2 lata i dalej na akcje cię nie stać to widać że z czapką masz coś nie tak !!! Natomiast jak to już nieraz pisałem mam tutaj dużo na plusie i to tyle że sprzedałbyś za to własną matkę o ile ją znasz bo po twoich wpisach wnioskuję że pozbyła się balastu szybko
    O moje pieniądze się nie martw. Od tamtej pory gdy zacząłem twoje wpisy obserwować to na innych spółkach przynajmniej ja i inni zarobili a ty kisisz się tu i co najwyżej mogłeś wyjść tu teraz na zero albo koło tego jesteś. Mam nadzieję że twój potomek (o ile jest twój ha,ha) odziedziczy po matce "zdolności pomnażania majątku"
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Wyrkes Autor: ~Zenek [31.2.1.*]
    No i mamy wybicie górą. Pięknie
  • Re: Wyrkes Autor: ~Hehe [83.27.62.*]
    Gdzie masz te wybicie ? Jeśli niesfalszujq wyników i pokażą dobre będzie wybicie jeśli odwala kolejny wal Niemiaszki spadnie
  • Re: Wyrkes Autor: ~Kris [176.113.194.*]
    Nie podoba mi się to przesunięcie raportu na 10 listopada...czyżby chcieli żeby wszyscy ochłonęli po publikacji przez długi weekend ...?
    Przesunęli na długi weekend bo znają już wyniki !!!! Pierwsza opcja to taka że wyniki są mega dobre i boją się że inwestorzy żucą się na akcje i sami nie kupią już tak tanio, a druga opcja wyniki takie sobie i żeby akcjonariat ochłonął w co bardzo wątpię.
    Pierwsza opcja będzie prowadzić do odlotu i to bardzo wysoko.
  • Re: Wyrkes Autor: ~Zenek [95.40.78.*]
    Zobaczymy zachowanie kursu do czwartku, jeżeli będzie do góry, raport będzie dobry, jeżeli zacznie spadać, niestety słaby.
    Osobiście obstawiam wzrosty. Zobaczymy, to tylko moja opinia.
    Zenek
[x]
PCCEXOL -0,25% 2,00 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.