No i mialem racje rok minal a kurs w tym samym miejscu. Tylko artur zarobil bo pisal że cze na 40 a ubierał ludzi po 16.a na astarcie nie wierzyl w wojne pisal że daje 0.00001% szans na wojne a wywalil prawie wszystko przed wojną
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia panie Janusz vel Miedzioryt, ja dałem się nagonic w grudniu po 7,60 i usrednialem w górę prawie do 10zl, przyszła wojna i mocno spadło. Wiesz co było dalej ? Przetrzymalem to tak samo jak twoje głupie posty i po tym jak odbiło od 16.70 wywaliłem po 15+ , niedawno wróciłem i znowu wiszę. Czy się tym martwię ? Nie bardzo, bo wiem ile firma ma gotówki w kasie, wiem że będzie zaliczka na dywidendę i wiem że za ten rok też będzie piękna dywidenda więc pewnie znowu na wakacje wywalę z pięknym zyskiem, a ty w międzyczasie znowu napiszesz 1000 trollowych postów z których nic nie wyniknie.
Masz taki wielki problem do Arthuriusa jak by kupił ta astarte za Ciebie, to jest giełda gamoniu,sam odpowiadasz za swoje decyzje, a to że nie umiesz ich sam podejmować świadczy o twojej niedojrzałości ... Z takim podejściem Daj sobie spokój z giełda, idź do kasyna czy na maszany, tam będziesz miał większe szanse na zarobek
już na famurze to ładnie wyjasnili..co innego merytorycznie pisać, a co innego pisać, że sie dopeiro, że sie czrka na xxxx a w tym czasie wywalać. To jest zwykłe łajdactwo połączone z oszóstwem.
Co do bowim. po co wprowadzasz andrzejku ludzi w błond ? kto ci powiedział, że bedzie jakaś zaliczka na dywidędę i że będzie w listopadzie ? nie ma żadenj gwarancji, że bendzie cokolwiek. nie oszukuj ludzi.
Nigdzie nie napisałem że czekam na xx, wywaliłem kiedy uznałem że rynek się już "najadł" i dobrze zrobiłem, a że ty gdzieś tam wtopiles, bo ktoś gdzieś coś napisał a ty ślepo w to uwierzyłeś i masz teraz żal do całego świata... Dorosnij.
Co do zaliczki na poczet dywidendy
https://www.bankier.pl/amp/wiadomosc/Bowim-Uchwala-ZWZ-Bowim-S-A-w-sprawie-wyplaty-dywidendy-za-2021-rok-8352107
https://www.bankier.pl/amp/wiadomosc/Bowim-chce-przeznaczyc-10-mln-zl-na-wyplate-zaliczki-na-poczet-dywidendy-8276384
https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/bowim-w-ramach-zaliczki-na-poczet-dywidendy-wyplaci-10-mln-zl,akcje,294790
a teraz przyjacielu andrzejki powiedz mi w ktorym miejscu z tych trzech linków, jest informacja, że wypłacą zaliczkę za 100 % i że nastompi to w listopadzie ?
A ty mi powiedz gdzie ja napisałem cokolwiek o listopadzie ? Zmień dilera lub bierz pół.
Spółka ma 100 mln kapitału zapasowego z czego 10 mln jest odłożone na zaliczkę na poczet dywidendy, wiadomo mogą sobie to odwołać bo mogą przegłosować co chcą, tylko po co mieliby zabierać sami sobie ? W tym roku już mają ponad 100 mln zysku netto, to myślisz że co zrobią z taką kasą ? Przed ogłoszeniem 2,5 dywidendy też spamowales że dywidenda będzie żałosna, po ogłoszeniu twierdziłeś że i tak nie urośnie. W sumie to szkoda na Ciebie czasu ...
wszyscy twoi popleszcznicy łącznie z arthuriusem od lutego piszą, że ,,zaliczka na dywidędę w listopadzie'' wiec nie udawaj, że teraz nic nie mówisz o listopadzie...mogą to wypłacić równiez dobrze w kwietniu 2025...
To myślisz że przepala w kwartał to 100 mln zysku co wypracowali już w tym roku ? Dobrze się czujesz ?
Janusz/Miedzioryt znajdź mi jeden post w którym napisałem cokolwiek o listopadzie i zaliczce na dywidendę...
Moi poplecznicy ? Ty człowieku masz piękna fazę w głowie :)
Typowy syndrom Janusza ( jak nie jest ze mną to na pewno jest z nimi !!) , Od razu przychodzi do głowy PiS/po jak nie za jednymi to za drugimi i do Januszy nie dociera że ktoś może oblewać ciepłym moczem jednych o drugich, u Janusza jak powiesz źle słowo na kaczkę to jesteś za Tuskiem i odwrotnie ...