Tutaj, tzn gdzie? :) Mówiąc o "ofertach" mam na myśli właśnie premiery MMS. P2C oczywiście też będzie miał premiery, ale mniej.
W P2C mam ulokowane pieniądze, ale w porównaniu to MMS muszę się uzbroić w dłuższą cierpliwość:)
Tutaj - p2chill. Mniej? Aztec, far north, Rally mechanic, MMS21 konsole, jeszcze jedno DLC dla MMS21 i mała gierka bugvasion TD. Wszystko planowo będzie już skończone w 2023 roku. Mało? Madmind ma inną strategie rozwoju niż p2chill, robią dłuższe gry i nie są to symulatory przez co wyciągają więcej pieniędzy z jednej gry, ale też dłużej je robią. Też mam trochę akcji madmind bo fajna spolka, ale innego typu. Ciężko je obie porównywać
Nie ukrywam, że najbardziej liczyłem i dalej liczę na sukces Aztec. Wszystko zależy od tego jak ta grę zrobią i jak ja zareklamują. Sama gra ma ogromny potencjał
Może tak a może nie, zauważam, że spółki PW mają podobną strategię, tu wydają Aztec, tam Rzym, tam Chiny, będzie się liczyła jakość, pomysłowoś i kolejność wydania. Ja bardziej liczę na Far North, takie „niepozorne” gry potrafią zebrać miliony.