Już to graliśmy.Wzrost o....4 grosze.Wzrucił milion na minute przed żeby nic nie kupić.Ale faktem jest że bawią sie tu spółdzielcy w grubsza kasą.I tak jak przy działaniu algorytmów nie ma co marzyć na normalne zachowanie sie ceny akcji spółki.Wiele jest takich na GPW niby super zyski (Cognor) a kurs gnojony od miesiecy.Tu podobnie od kilku lat cena groszowa bez względu na informacje.Nie liczyłbym na zmiane ceny w najblizszym czasie.Nawet jak by BAH wykazał zysk 10 milionów za III kwartał.
Możliwe że jest coś na rzeczy bo cały dzień w zasadzie nic i nagle ruch o 16.30.Proste do sprawdzenia jutro.Jeśli jest coś na rzeczy to obrót minimum 500 000 sztuk akcji.Jeśli jest coś bardziej to obrót 3 000 000 akcji.Zobaczymy.
Spoko. Ja to kupuje. Ladnie wczoraj zassales. Ale o ile nie jesteś insaiderem i nie wiesz czegoś więcej, a Twoja akcja poparta jest jedynie chęcią zwiększenia pakietu posiadanych akcji to tu się nic nie zmieni. Pozbierać za 100k zł i podbić kurs żaden problem. Tylko wez to później opchnij. Na tej spółce obroty są jak w warzywniaku. A że posiadacze duzej ilosci papiera będą przewalać z wora do wora to o tej porze roku nic nowego. Stratę podatkowa trzeba jakoś zrobić. Bez realnego popytu wzrostow tu niebedzie
No i co ..moim zdaniem,,.Miałeś robić skup a tu jakaś kaszanka...)6 zł to nie wynik.Jakiś czas temu sam kupowałem po 0,74 zł.A pamietam i ceny 0,82 i 09 zł.Słabo.Głównie przechwałki tutaj.
Ile zapowiedziałem tyle wziąłem. Nie robię tego byś był zadowolony. O Social-investing słyszał? I budowaniu wspolpracujacego zespolu a nie hejterow bez kasy jak Ty? :)
Moimzdaniem właśnie miałem się zapytać jak dużym pakietem dysponujesz. 2mln szt. robią wrażenie. Domyślam się że musisz mieć jakąś szersza wiedze na temat spółki bo przy obecnej polityce informacyjnej nikt o zdrowych zmysłach nie angażowałby sie w takiego "gniota".
Dobry zart z tym wystawieniem po 0.6. Taki numer to najwyzej na fixingu. Nie po to kolega zbieral żeby mu to teraz ktoś ściągnął. 6.66 dobra kwota - bezpieczna. Ale poki co faktycznie nie ma takiego zlecenia.
Na 6.66 zlecenie 1234 nie żebym nie był w stanie uwierzyć w Twoje 2mln ale nie rozumiem po co takie śmieszne akcje. Wystaw 1234567 będzie lepiej wyglądało.
,,Lecą miliony akcji,,Każde pół grosza w cenie ma znaczenie.Albo po prostu zwykły skąpiec.No,no 0,625 zł cóż za niebotyczna cena.a jakie ko(s)miczne obroty.Ktos okradł budkę z pietruszka i kupuje?
Zamiast tego prężenia mięśni, wolała bym (nie tylko ja pewnie) aby ktoś z Was zebrał trochę z prawej, albo rzucił PKC na lewo. Prośba została wysłuchana. Grubas czyta forum?