Proponuję bojkotowac wszelkie projekty Januarego Ciszewskiego za ten syf , co zrobił na Merlinie. To celowe robienie inwestorów w .... Niech się nauczy,że nie będzie bezkarnie wyciągał kasy od nwestorów na nowe projekty, Chodzi teraz i się lansuje na jakichś debatach na comparic zamist kuzwa zajac się Merlinem. Co to miało nie byc na tej społce. A wyszło jedno wielkie G. Zeby zwalić projekt na samym początku to trzeba być mega miernym cinkciarzem.
Człowieku o czym TY mówisz? Co Ci da zarobić? INwestor ,który ściemnia non stop,. który przejmuje TAKĄ MARKĘ i w 8 miesiecy nie potrafi postawić bazy??? MA uwaloną kase, któej nawet na wtopie nie możesz ścignąć. 105 razy bym tą kasą obrócił przez ten czas, a tak mam uwalone .... to nie kjest kwestia czekania, bo firma się rozwija itd, to jest zrobienie w h...ja inwestorów... jak tego nei widzisz, to znaczy ,żeś krótko na rynku i protego cwaniactwa nie potrafisz odróżnić od fimy ,która się rozwija.... oni maja od pazdziernika zeszłego roku nie rzoliczone trnsakcje z ludzmi ,ktorzy ksiazku u nich kupili, prokuratura bada wyłudzenie,a TY mi piszesz,że January da zarobić??? Ogarnij się i obudź!!!