Naprawdę martwię się o Ciebie. Mam wrażenie, że te twoje rozliczenia z przeszłością są wstępem do popełnienia jakiejś głupoty życiowej. Pamiętaj, zdrowie i życie są najważniejsze.! A pieniądze rzecz nabyta. Stracone na jednej spółce zawsze można odrobić na innej. Popatrz chociażby na JSW. Wygląda, że dołek za nami, perspektywy biznesu dalej dobre. Kapitalizacja 4 miliardy, a za 2022 rok zarobi około 8. Nie naganiam, daję pod rozwagę.
Na JSW też kręcę kółka, ale małym i pakietami. Do 38 może zejść, ale mądrzejsi na forum parkietu twierdzą, że dobrym poziomem do sprzedaży będzie 46zł. I tam dopiero odebranie niżej. Pocieszyłeś mnie bo myślałam, że już źle z tobą.
Jedno nie przeszkadza drugiemu. W 100zł wierzę dalej, ale nigdy, na żadnym papierze nie stosuję strategii kup i trzymaj. Cały czas obracam małym pakietem (ok10%) Czasem coś mi ucieknie. W tym roku Sunex na wiosnę, i Asbis w tym miesiącu. Ale odrabiam to gdzie indziej, jak choćby na JSW.
Co myślę? Moja opinia odnośnie spółki jest od lat bez mian. Natomiast ostatnie spadki bardziej wyglądają na księgowanie straty pod podatek. I jeśli to prawda - kurs odbije na przełomie roku. Jeśli nie to mamy naturalne zejście pięterko niżej i kolejne lata z kursem 1,xx. Przy czym należy pamiętaać, że spółka jest wciąż potwornie przewartościowana.
Paulinko gdzie jest bender ? Pewnie żyje sobie gdzieś bezstresowo za kasę którą zarobił na krwawicy frajerów którzy uwierzyli w jego bajki !!! Ja frajer nie do pobicia do dzisiaj trzymam 30kilo akcji kupionych po 1zł za 30.000zł !!!!!!!!!! z których po splicie zostało 300szt warte na dzień dzisiejszy 390zł :)) Normalnie łzy lecą mi dzisiaj po plecach śmiejąc się z samego siebie jak mogłem dać się nabrać takiemu bajkopisarzowi benderowi :))
Przyznam się, że mnie rozczarowałeś.Nie znasz przystani w której zakotwiczył najlepszy z prezesów od OZE? Zerknij na spółeczkę z NC Hottico. I sprawdź kto tam gra na pierwszych skrzypcach ( z rodziną )