• Kolego XLATNAHAKU! Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Naprawdę martwię się o Ciebie. Mam wrażenie, że te twoje rozliczenia z przeszłością są wstępem do popełnienia jakiejś głupoty życiowej. Pamiętaj, zdrowie i życie są najważniejsze.! A pieniądze rzecz nabyta. Stracone na jednej spółce zawsze można odrobić na innej. Popatrz chociażby na JSW. Wygląda, że dołek za nami, perspektywy biznesu dalej dobre. Kapitalizacja 4 miliardy, a za 2022 rok zarobi około 8. Nie naganiam, daję pod rozwagę.
  • Re: Kolego XLATNAHAKU! Autor: ~XLATNAHAKU [83.29.147.*]
    Paulinko JSW pakowałem po 33zeta i oddałem po 41. Teraz czekam na 38 :)
  • Re: Kolego XLATNAHAKU! Autor: ~XLATNAHAKU [83.29.147.*]
    No i na Sunex i Zepak parę ładnych kółek wykręcone tak że naprawdę nie narzekam Paulinko:)
  • Re: Kolego XLATNAHAKU! Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Na JSW też kręcę kółka, ale małym i pakietami. Do 38 może zejść, ale mądrzejsi na forum parkietu twierdzą, że dobrym poziomem do sprzedaży będzie 46zł. I tam dopiero odebranie niżej. Pocieszyłeś mnie bo myślałam, że już źle z tobą.
  • Re: Kolego XLATNAHAKU! Autor: ~cezgol [83.238.165.*]
    Kółko wzajemnej adoracji? :) Hmmm… kółka na JSW? Przecież 100 zł miało być? Coś pominąłem? Pozdrawiam :)
    Jedno nie przeszkadza drugiemu. W 100zł wierzę dalej, ale nigdy, na żadnym papierze nie stosuję strategii kup i trzymaj. Cały czas obracam małym pakietem (ok10%) Czasem coś mi ucieknie. W tym roku Sunex na wiosnę, i Asbis w tym miesiącu. Ale odrabiam to gdzie indziej, jak choćby na JSW.
  • Re: Kolego XLATNAHAKU! Autor: marusw [176.221.120.*]
    witajcie , jedno pytanie mam - co myślicie o tych spadkach tutaj ?
    Co myślę? Moja opinia odnośnie spółki jest od lat bez mian. Natomiast ostatnie spadki bardziej wyglądają na księgowanie straty pod podatek. I jeśli to prawda - kurs odbije na przełomie roku. Jeśli nie to mamy naturalne zejście pięterko niżej i kolejne lata z kursem 1,xx. Przy czym należy pamiętaać, że spółka jest wciąż potwornie przewartościowana.
  • Re: Kolego XLATNAHAKU! Autor: ~XLATNAHAKU [83.29.123.*]
    Tutaj będą grosiki na kursie niestety . Bender ty ............................ z ............................. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [104.223.81.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~XLATNAHAKU [83.29.171.*]
    Paulinko gdzie jest bender ? Pewnie żyje sobie gdzieś bezstresowo za kasę którą zarobił na krwawicy frajerów którzy uwierzyli w jego bajki !!! Ja frajer nie do pobicia do dzisiaj trzymam 30kilo akcji kupionych po 1zł za 30.000zł !!!!!!!!!! z których po splicie zostało 300szt warte na dzień dzisiejszy 390zł :)) Normalnie łzy lecą mi dzisiaj po plecach śmiejąc się z samego siebie jak mogłem dać się nabrać takiemu bajkopisarzowi benderowi :))
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: paaulinka [213.238.66.*]
    Przyznam się, że mnie rozczarowałeś.Nie znasz przystani w której zakotwiczył najlepszy z prezesów od OZE? Zerknij na spółeczkę z NC Hottico. I sprawdź kto tam gra na pierwszych skrzypcach ( z rodziną )
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.17.59.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MDIENERGIA -4,38% 0,83 2025-12-18 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.