• Jackowski straszy nową pandemią - chorobą skóry Autor: ~ktoś [46.134.38.*]
    To jedno zagrożenie może wywoływać dwie groźne obawy: pierwsze to powietrze i to, co idzie z powietrza, albo w powietrzu, z cyrkulacją atmosferyczną. Ale też kojarzy mi się inna rzecz - mianowicie coś, to będzie osobne, coś ze skórą, na ręku, to będą takie plamy, plamki. To będzie robiło odczyn na skórze i to będzie nawet pokazywane w telewizji, że ludzie mają odczyn na skórze, coś ze skórą. My to będziemy widzieli w telewizji, o tym będzie się mówiło w telewizji. Mimo to wywoła to też wielki lęk - przepowiedział Krzysztof Jackowski. Dalej mówi też o unikaniu skupisk ludzi i że „jacyś ludzie poza Polską nieliczni to mają”. Wspomina także o kontroli skóry na granicach. Przepowiednia Jackowskiego brzmi, jak nowa pandemia. 

https://www.planeta.pl/Ciekawostki/Jackowski-ze-straszna-wizja-zagrozenie-dla-Polski-nadejdzie-WTEDY!-27-10-2022
  • Re: Jackowski straszy nową pandemią - chorobą skóry Autor: ~cmpank [77.111.246.*]
    Jackowski widać ubrany w mercatora
  • Re: Jackowski straszy nową pandemią - chorobą skóry Autor: ~Lama4 [91.230.156.*]
    Jackowski niech się jednie w łeb
  • Re: Jackowski straszy nową pandemią - chorobą skóry Autor: cmpunk [31.61.229.*]
    Dnia 2022-10-28 o godz. 06:28 ~Lama4 napisał(a):
    > Jackowski niech się jednie w łeb

Jakbyś Go słuchał, to byś wiedział, że facet wiele rzeczy przewidział.
    "krótko przed dużą wojną na świecie ludzie w Polsce i w Europie będą bali się oddychać"- wypowiedź z 2008 roku.
    O innych rzeczach nie wspomnę.
    To, co teraz jest, to dopiero przedsmak prawdziwej jazdy, która nas czeka.
    Wujek Klaus z ekipą już o to zadbają. Nie dotyczy to oczywiście dziabniętych, oni już mogą się wyluzować i czekać na ciekawe wydarzenia :-).
    A tu jeszcze taki archiwalny artykuł z 2009 roku.
    https://archive.ph/ttQjY
  • Re: Jackowski straszy nową pandemią - chorobą skóry Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    oj tam od razu przewidział….. a moze Gates mu powiedział skoro pandemia to jego sprawka? :):):):)
    ps. musze przyznac ze coraz bardziej bawi mnie poziom tego forum, a jeszcze bardziej bawi mnie wiązanie wszystkich nowych I starych, tych ktore juz byly I tych ktore beda, tych rzeczywistych I tych urojonych pandemii z Sanwilem...oj smiechu warte
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.177.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jackowski straszy nową pandemią - chorobą skóry Autor: cmpunk [31.61.229.*]
    Dnia 2022-10-28 o godz. 09:35 ~hmm napisał(a):
    > oj tam od razu przewidział….. a moze Gates mu powiedział skoro pandemia to jego sprawka? :):):):)
    > ps. musze przyznac ze coraz bardziej bawi mnie poziom tego forum, a jeszcze bardziej bawi mnie wiązanie wszystkich nowych I starych, tych ktore juz byly I tych ktore beda, tych rzeczywistych I tych urojonych pandemii z Sanwilem...oj smiechu warte

Dobrze, że ciebie bawi, poprawię ci jeszcze bardziej humor :-).
    https://www.youtube.com/watch?v=MjxlvduyJyc&t=320s
    https://www.youtube.com/watch?v=i5O9r8qcLSY
    https://www.youtube.com/watch?v=HnSnQor8zDY&t=608s
    Pamiętaj, ten się śmieje, kto śmieje się ostatni ;-).
  • Re: Jackowski straszy nową pandemią - chorobą skóry Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    dobre dobre :) jak masz cos jeszcze z tych kabaretow to wrzucaj.. na piatkowy wieczor do poogladania jak znalazł
    Dnia 2022-10-28 o godz. 10:25 ~hmm napisał(a):
    > dobre dobre :) jak masz cos jeszcze z tych kabaretow to wrzucaj.. na piatkowy wieczor do poogladania jak znalazł

Pamiętaj, że ty już kupiłeś sobie bilecik na uczestnictwo w tym kabarecie. Ale proszę bardzo, poznaj niektórych reżyserów tego spektaklu:

https://www.insider.com/prince-philip-quote-reincarnating-deady-virus-resurfaces-twitter-2021-4
    https://www.youtube.com/watch?v=mys_AQjM4U0
    https://www.bitchute.com/video/xcnHdcmSeh35/
    Hrumm, zobacz, z kim twój pan się spotkał:
    https://twit ter.com/premierrp/status/1524359113483997184
    Pewnie razem grali w gry x-D.
  • Re: Jackowski straszy nową pandemią - chorobą skóry Autor: ~J-23 [31.61.228.*]
    Dnia 2022-10-28 o godz. 10:25 ~hmm napisał(a):
    > dobre dobre :) jak masz cos jeszcze z tych kabaretow to wrzucaj.. na piatkowy wieczor do poogladania jak znalazł

Już pisałem , że wcpunk ma dobre zajawki na pisarza S-F , i na pewno więcej z tego by miał , niż z siedzenia na snw
    Swoją drogą to sie dziwię jak można oglądać , czy czytać te jego rewelacje ,...

Ps.
    kilka dni temu pisałem o SDG, SFERAnet, i ,.... 4 Mass
    pisałem , że na 4 Mass coś się szykuje , a dzisiaj tam TYLKO +20 % jak na razie

Pozdr
    Dnia 2022-10-28 o godz. 11:10 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-10-28 o godz. 10:25 ~hmm napisał(a):
    > > dobre dobre :) jak masz cos jeszcze z tych kabaretow to wrzucaj.. na piatkowy wieczor do poogladania jak znalazł
    >
    > Już pisałem , że wcpunk ma dobre zajawki na pisarza S-F , i na pewno więcej z tego by miał , niż z siedzenia na snw
    > Swoją drogą to sie dziwię jak można oglądać , czy czytać te jego rewelacje ,...
    >
    > Ps.
    > kilka dni temu pisałem o SDG, SFERAnet, i ,.... 4 Mass
    > pisałem , że na 4 Mass coś się szykuje , a dzisiaj tam TYLKO +20 % jak na razie
    >
    > Pozdr

Oj scett, coś się szykuje, mam nadzieję, że masz papier toaletowy przy sobie? :-D
  • Re: Jackowski straszy nową pandemią - chorobą skóry Autor: ~J-23 [31.61.228.*]
    Dnia 2022-10-28 o godz. 11:13 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-10-28 o godz. 11:10 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2022-10-28 o godz. 10:25 ~hmm napisał(a):
    > > > dobre dobre :) jak masz cos jeszcze z tych kabaretow to wrzucaj.. na piatkowy wieczor do poogladania jak znalazł
    > >
    > > Już pisałem , że wcpunk ma dobre zajawki na pisarza S-F , i na pewno więcej z tego by miał , niż z siedzenia na snw
    > > Swoją drogą to sie dziwię jak można oglądać , czy czytać te jego rewelacje ,...
    > >
    > > Ps.
    > > kilka dni temu pisałem o SDG, SFERAnet, i ,.... 4 Mass
    > > pisałem , że na 4 Mass coś się szykuje , a dzisiaj tam TYLKO +20 % jak na razie
    > >
    > > Pozdr
    >
    > Oj scett, coś się szykuje, mam nadzieję, że masz papier toaletowy przy sobie? :-D

Tak, tak masz rację , trzeba ci przy-TAKiwać ,...
    a ja już dziś na 4Mass 2 kółko zaliczone ,...na 4Mass coś się zaczyna dziać po scalonku akcji ,

Autor: ~J-23 [31.61.224.*] 2022-10-24 13:52

Chory pacjent , ja nie widzę sensu dyskutować z gościem , trzeba mu przy-takiwać i mówić że ma rację
    Jakiś czas temu wyśmiewał się z "moich" spółek np. 4MASS, SferaNET, Sundragon i inne
    a taki SUNDRAGON dziś już +45% , a i na 4Mass coś się zaczyna dziać po scalonku akcji ,
    a SferaNET juz pisałem to sie nie bedę powtarzał
    Scett, kółka to ty możesz robić, ale graniaste :-D.
    Dnia 2022-10-28 o godz. 12:35 cmpunk napisał(a):
    > Scett, kółka to ty możesz robić, ale graniaste :-D.

TAK, TAk, Tak, tak ,...
    masz racje , ... SPOKOJNIE
    i tylko się nie DENERWUJ ,. . .

i spokojnego weekendu
    Dnia 2022-10-28 o godz. 12:49 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-10-28 o godz. 12:35 cmpunk napisał(a):
    > > Scett, kółka to ty możesz robić, ale graniaste :-D.
    >
    > TAK, TAk, Tak, tak ,...
    > masz racje , ... SPOKOJNIE
    > i tylko się nie DENERWUJ ,. . .
    >
    > i spokojnego weekendu

A, możesz jeszcze kółeczko do monopola po prytę zrobić :-).
    Ja się denerwuję? Nie mam powodu. Baw się dobrze, bo tuż za rogiem święto zasz... tfu, zmarłych ;-)
    nie no oczywiscie nie ma zadnych powodów do nerwów, w koncu Sanwil wcale nie spadł 80% od szczytu i wszystko jest kolorowo… wrecz high life :)
    Dnia 2022-10-28 o godz. 14:18 ~hmm napisał(a):
    > nie no oczywiscie nie ma zadnych powodów do nerwów, w koncu Sanwil wcale nie spadł 80% od szczytu i wszystko jest kolorowo… wrecz high life :)

Cóż to jest w porównaniu do posiadania czystej krwi? A ja dalej uważam, że nowy wirusek jest tuż za rogiem.
    I jak tam? Fajny ten kumpel Morawieckiego, no nie?
    Taki żartowniś, nieprawdaż?
    Tam w komentarzach na twit-terze jest znacznie więcej dowcipkowania. Mam nadzieję, że potrenujesz sobie mięśnie brzucha pękając ze śmiechu ;-).
    ech ty ogierze, czystej k r w I  a r a b s k I e j :)
    nie za bardzo wiem o co ci chodzi z tym kumplem Morawieckeigo, abstrahujac juz w ogole od tego ze jak jestes premierem 40 milionowego kraku to musisz sie spotykac z roznymi osobami niekoniecznie kumplami. Czasami nawet z takimi indywiduami jak ty :)
    Oj cmdzbanku…. jak dla ciebie zrodlem informacji jest twitter to moge ci jedynie "pogratulowac" :)
    Dnia 2022-10-28 o godz. 14:43 ~hmm napisał(a):
    > ech ty ogierze, czystej k r w I  a r a b s k I e j :)
    > nie za bardzo wiem o co ci chodzi z tym kumplem Morawieckeigo, abstrahujac juz w ogole od tego ze jak jestes premierem 40 milionowego kraku to musisz sie spotykac z roznymi osobami niekoniecznie kumplami. Czasami nawet z takimi indywiduami jak ty :)
    > Oj cmdzbanku…. jak dla ciebie zrodlem informacji jest twitter to moge ci jedynie "pogratulowac" :)

Serio? Mogłeś dać bardziej wymijającą odpowiedź. A jakie ma znaczenie źródło informacji? Ważne jest chyba to, co ten i kilku innych gości mówią, nieprawdaż? Masz tam czarno na białym, co chcą osiągnąć i w jaki sposób. Syndrom wyparcia po wzięciu preparatu? ;-)
    > Serio? Mogłeś dać bardziej wymijającą odpowiedź. A jakie ma znaczenie źródło informacji?

Serio...? Mogles dac madrzejsza i rozsadniejszą odpowiedz. Dla Ciebie nie ma znaczenia zrodło informacji? To sobie wlacz Russsia Today i magluj od rana do wieczora I łykaj wszystko jak pelikan

Dnia 2022-10-28 o godz. 15:21 ~hmm napisał(a):
    > > Serio? Mogłeś dać bardziej wymijającą odpowiedź. A jakie ma znaczenie źródło informacji?
    >
    > Serio...? Mogles dac madrzejsza i rozsadniejszą odpowiedz. Dla Ciebie nie ma znaczenia zrodło informacji? To sobie wlacz Russsia Today i magluj od rana do wieczora I łykaj wszystko jak pelikan
    >

Ja, w przeciwieństwie do ciebie, słyszę i widzę, co konkretne osoby mówią. Ale Mart Twain kiedyś powiedział, że głupca żadne argumenty nie przekonają. Więc żaden argument do ciebie nie dotrze. A może wpadnij sobie na wykład Harariego? Bilecik jakieś 8 koła kosztuje i usłyszysz na własne uszy (tylko je dobrze wyczyść przedtem), co słynny doktor ci powie :-).
  • Re: Jackowski straszy nową pandemią - chorobą skóry Autor: ~cmpank [77.111.246.*]
    Jeśli kupowałeś pod przepowiednię z 2008roku, to dlaczego nie sprzedałeś w 2020r kiedy to rzekomo się spełniła?
    Dnia 2022-10-28 o godz. 14:28 ~cmpank napisał(a):
    > Jeśli kupowałeś pod przepowiednię z 2008roku, to dlaczego nie sprzedałeś w 2020r kiedy to rzekomo się spełniła?

Nie kupowałem pod przepowiednię, kupiłem przed przepowiednią.
    A czemu nie sprzedałem w 2020? Sądziłem, że pójdzie wyżej, ale to, że spadło mnie specjalnie nie martwi. Jak już wspomniałem i to, co można usłyszeć od "pandemicznego guru"- wujka Billa, na horyzoncie będzie kolejna pandemia, kwestią jest to, co tym razem?
    No pewnie… po 16 latach czekania sprzedac po 5,50 czy 1.08 albo w ogole nie sprzedac… zadna roznica… "wsio rawno".. zreszta pieniadze szczescia nie daja, to tylko klopoty, przynęta na złodzieja, jeszcze cie okradną, oszukają. Jak spiewal Muniek "jest super, jest super. Wiec o co ci chodzi?"
  • Re: Jackowski straszy nową pandemią - chorobą skóry Autor: ~Dr_Zgon [31.61.254.*]
    Przecież ON nie ma żadnych akcji snw, to już dawno temu zostało ustalone.
    Podziwiam jednak jego znajomość tematu pandemia, wirusy, choroby itp itd
    Żeby ktoś chciał płacić mu za te rewelacyjne wiadomości, jak nic byłby milionerem,
    Dnia 2022-10-28 o godz. 16:13 ~Dr_Zgon napisał(a):
    > Przecież ON nie ma żadnych akcji snw, to już dawno temu zostało ustalone.
    > > Podziwiam jednak jego znajomość tematu pandemia, wirusy, choroby itp itd
    > > Żeby ktoś chciał płacić mu za te rewelacyjne wiadomości, jak nic byłby milionerem,

O, doktor Dzwon, jak tam było na dyżurze z Grzesiakiem, Simpsonem i Fijołkiem? Szczepiliście się chociaż? :-D
  • Re: Jackowski straszy nową pandemią - chorobą skóry Autor: cmpunk [89.39.107.*]
    Dnia 2022-10-28 o godz. 15:44 ~hmm napisał(a):
    > No pewnie… po 16 latach czekania sprzedac po 5,50 czy 1.08 albo w ogole nie sprzedac… zadna roznica… "wsio rawno".. zreszta pieniadze szczescia nie daja, to tylko klopoty, przynęta na złodzieja, jeszcze cie okradną, oszukają. Jak spiewal Muniek "jest super, jest super. Wiec o co ci chodzi?"

Coś ci napiszę, tak szczerze.
    Wiem, że jesteś tak łatwowierny, że łykasz wszystko, co ci tzw. rząd nakaże. Dałeś się dziabnąć bezrefleksyjnie na chorobę, która nie jest groźniejsza od grypy, daje jedynie inne objawy (miałem to i nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia, a miałem chyba tzw. brytyjczyka). Mentorzy telewizyjni ze stetoskopami na spasionych szyjkach wieszczyli ogromne ilości zgonów niezaszczepionych, że szczypiąc się ratujesz świat i bliskich, że szpryce blokują transmisję wirusa... I co się okazało, że Pfizer wogóle nie robił badań pod tym kątem :-). Czyli kto tu ściemnia i jest z Russia Today?
    Ale jaki krzyk, jak ktoś bierze pod mikroskop szprycę i znajduje tam raczej nie to, co powinno się znajdować. Płaskoziemcy i szury pewnie!!!
    Tylko dalej nie odniosłeś się do wypowiedzi tych osób, które mogłeś obejrzeć. Rozumiem, że czołowe postacie z WEF i najbogatsi tego świata to ruskie onuce, nieprawdaż? A zbiór praw wyrytych na (wysadzonych ostatnio) granitowych płytach w Georgii to cyrylicą pewnie wyskrobany?
    No to masz tu tą cyrylicę i przeczytaj sobie:
    https://www.zmescience.com/other/feature-post/georgia-guidestones-mysterious-instructions-for-the-post-apocalypse/
    O innych rzeczach typu odwrotna transkrypcja w wątrobie nie chce mi się już pisać.
    A ponieważ mimo docinek mam dla ciebie jakąś sympatię, to mogę ci powiedzieć, co powinieneś robić, żeby spróbować uratować swój tyłek, choć znając życie, będziesz na tyle butny, że propozycję zignorujesz.
    Miłej soboty i niedzieli.
    Ratuj się kto może. Tylko materiał produkcji sanwilowskiej może nas uratować!!1
  • Re: Jackowski straszy nową pandemią - chorobą skóry Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-10-29 o godz. 17:56 ~cmpank napisał(a):
    > Ratuj się kto może. Tylko materiał produkcji sanwilowskiej może nas uratować!!1

Uratuje, nie uratuje, to nie ma dla pewnych grup znaczenia.
    Ale już pisałem, tak duży spektakl musi mieć dobrą oprawę. Garderoba kreuje atmosferę i podkreśla powagę sytuacji, rozumiesz?
    Tak, jak lekarz w fartuchu, ze stetoskopem, w okularach, szpakowaty i z wąsem wygląda bardziej wiarygodnie, tak dobrze okutany pracownik służby medycznej też ma spełniać taką funkcję.
    Dla typowego Janusza, Mietka, Karyny i Grażyny to wystarczy.
[x]
SANWIL -2,26% 1,30 2026-04-02 16:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.