I co panie przez ten czas zrobiła ? NIC ! Przez 10 lat pani tylko wciska perowsKIT ludziom, a świat nie śpi i niebawem ten pani wynalazek będzie starym odgrzanym kotletem którego nikt nawet patykiem nie ruszy bo będzie śmierdział antykiem, przeszłością i starocią !
A czy było pytanie do mnie?
Nie pytany nie zabieram udziału w jałowej dyskusji.
Niech sobie trole poczytają ile trwa samo zatwierdzenie patentu i jakie są najmniejsze koszty
Roczna ochrona patentu to ok.10 tys złotych
Amazonka - nowy "Bananowy". Czy Ty sądzisz, że przez to, że mnie obrażasz, ja sprzedam swoje akcje? Widzisz, że nie ma ruchu. Nie masz już kogo wystraszyć. Nikt Ci nie chce sprzedać. Smuteczek.
Kto miał sprzedać to już dawno sprzedał. Reszta czeka. A Ty tradycyjnie obrażasz ludzi na forum spółki, którą wcale nie jesteś zainteresowana/y.
Napiszę po raz enty: ja nie mam akcji setek różnych spółek więc nie siedzę dniami i nocami na formach tych spółek. Proste.
Roczne utrzymanie patentu..... Ochronę pełna masz po 2 latach od złożenia wniosku. Zobacz kiedy w biuletynie uprp był zapis. Ja składałem kiedyś i kosztowało mnie niecałe 3000zl ty co nie pytany nie zabierasz głosu
Jak będą tak się .... formalności załatwiać, to im się technologia zestarzeje i nie będzie to wynalazek tylko antyk muzealny. Biznesmeny za 50 centów , niech się lepiej wezmą za fałszowanie pieniędzy !
Ona ma łeb. Od 10 lat nawija wam makaron na uszy, a wy ciągle wierzycie że coś z tego będzie. Firma zbankrutuje i to jest jedyna prawda jaka przyszłość czeka Saule. Tylko głupich inwestują w to pieniądze.