Dywidedy bym raczej nie obstawiał fakt kurs moglby złapać zadyszkę i dalej nie spadać ale kto wie.... dzis wyniki wiele się okaże czy bedzie spokoj czy dalej panika...
Sprzedaż goni należycie.. lecz koszty..... nie uwierzycie!
1,30zł w 3cim kw.zysku na akcję. Tak jak mówiłem w którymś wpisie, że nie wszyscy dostawcy przekalkulowali swoje wyroby w roku ubiegłym i teraz dopiero będzie miało to swój wyraz ale to żadne pocieszenie.
Poza tym na chwilę obecną, gdy 10 zł jest mocno zagrożone, uważam, że szefowie mogą mieć w dupie wzrost kursu a nie chcę mówić, że wręcz odwrotnie, jeśli faktycznie nie będzie w miarę solidnej dywidendy
nasz Prezes oficjalnie nie posiada nic , ale oficjalnie . Tak samo inni wielcy oficjalnie mają tyle co napisane ale ile mają nieoficjalnie to też nie wie nikt , ale ja wiem swoje. Na pewno nieoficjalnie w zasiegu wzroku jest przynajmniej 100k akcji czyli połowa z tego co na gpw. Drugie 100 maja inni i to wszyscy by się zmiescili w busiku.
Myślę, że nieoficjalnie też nie ma. A jeśli ma to w lenteksie albo w zagranicznej spółce o tym profilu. Gdyby wpadł, byłby skończony w branży. A to jest fachman i ceni to sobie.