• AT Autor: b-f [95.90.253.*]
    Wg moich wyliczeń wychodzi, że następny przystanek będzie na 4.74.
    Co będzie wiazalo się z wyjściem z kanału góra. Jeśli to uda się obronić to jedziemy dalej do góry.
  • Re: AT Autor: ~AWO71 [217.96.240.*]
    Możesz napisać jak to wyliczyłeś?
  • Re: AT Autor: b-f [95.90.253.*]
    Z układu 1/1 ale warunkiem jest wyjście z tej konsoli oczywiście.
  • Re: AT Autor: ~Awo71 [217.96.240.*]
    Jakby zaczęli prowadzić ten skup na poważnie to by się tak zadziało. Póki co popyt zdechł. Pewnien Jegomość już chyba nawet największych optymistów zamęczył.
    Tu się dzieje rozgrywka o, której nieliczni wiedzą. Lecz wierzę, że z końcem roku to się już skończy i kurs ruszy na północ.
  • Re: AT Autor: ghost_man [46.171.121.*]
    Dnia 2022-10-27 o godz. 13:42 ~AWO71 napisał(a):
    > Możesz napisać jak to wyliczyłeś?

kolega uznał pewnie obecną walkę na oporze jako chorągiewkę i wyliczył 1 do 1 na zasadzie - droga wejścia w formację równa się drodze wybicia z formacji :) :) ale należałoby wziąć pod uwagę jeszcze wskaźniki .. a te są hhhmmm w niezbyt przyjaznej pozycji jak dla mnie oczywiście

Dokładnie tak to zrobilem. Ale jak już później wskazałem musimy wyjść z tej konsoli. Może faktycznie jest to myślenie życzeniowe :) Chciałem również troszke zmienić charakter tych bezsensownych wpisów typu kopiuj, wklej. Dobrze żeś Duchu dołączył :)
  • Re: AT Autor: ghost_man [95.160.158.*]
    Dnia 2022-10-27 o godz. 14:14 b-f napisał(a):
    Chciałem również troszke zmienić charakter tych bezsensownych wpisów typu kopiuj, wklej. Dobrze żeś Duchu dołączył :)

tego już nie zmienisz na tym forum ( na innych pewnie też ) dziś miałem przykład tego działania ..
    Bełkot pisze posty typu kopiuj/wklej na 10 nikach, ja trzy razy wkleiłem swój post w trzech różnych tematach i admin zablokował mi możliwość odpowiadania pod jakimkolwiek wątkiem ( prawdopodobnie blokada IP ), więc jak Ty chcesz tu sensownie dyskutować ..:)
    tu się liczy tylko Bełkot :) :) i jego sekta
    Jakie wskaźniki masz na uwadze?
  • Re: AT Autor: ghost_man [95.160.158.*]
    Dnia 2022-10-27 o godz. 20:20 b-f napisał(a):
    > Jakie wskaźniki masz na uwadze?

wkleję z trzy zdjęcia ze wskaźnikami jakie obserwuje i admin na tym kompie zablokuje mi IP :) :)
    tu niezmiennie włada Bełkot ze swoją sektą ..nawet admin go popiera :) :)
  • Re: AT Autor: b-f [109.43.177.*]
    No i wygląda, że tam zmierzamy :)
  • Re: AT Autor: ~adam [45.85.185.*]
    szacun za precyzję
  • Re: AT Autor: ~Arc [93.190.37.*]
    To gdzie następny cel?
    Atak na 5 zł?
  • Re: AT Autor: b-f [95.91.226.*]
    Dziękuję. Chociaż teraz przyznaje się, że gdybym grał na indexach to bym zamknął pozycje. Ale Monnari to bedzie taka nasza zaczarowana dorożka, która nie wiadomo gdzie nas zawiezie.. Mam pewne przepuszczenia, sugerując się projekcją fal Hosody. Ale to odległy termin, około 2025. Więc nie będę tu się rozpisywał :)
[x]
MONNARI -0,67% 5,96 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.