Niektórzy nie zauważyli istotnych elementów widocznych w ostatniej informacji prasowej spółki ale to ich bieda. Teraz widać, już rozpoczęcie zbiórki. Trochę później niż deklarowałem ale zapinamy pasy!
Obserwator, jak nazwa wskazuje, uważnie obserwuje. Nie ma na razie zielonego pojęcia, co z tych obserwacji wynika. Stara sie więc z namaszczeniem coś poważnego powiedzieć o popycie i podaży, ale nie do końca wie co. Czekamy z zapartym oddechem na nadchodzące enuncjacje.
Nie zaklinanie rzeczywistości na tą chwilę firma nie zarabia na siebie i nadal przepala gotówkę, cały proces od momentu wejścia na giełdę jest mocno przesunięty i nadal nie wiadomo czy cokolwiek z tego będzie . Obserwuje spółkę bo przesiedziałem na niej cały cykl 60-200-60 i to był duży błąd że wierzyłem w słowa prezesa... Teraz wolę stać z boku i ewentualnie wejść w spółkę gdy będą konkrety nawet niewielkie ale kobiety a nie wizję prezesa
W lepszym niż Rosja i czy chińczykom bardziej zależy na małej wyspie czy tysiącach kilometrów ziem które utracili na rzecz Carskiej Rosji w 19wieku razem z Władywostokiem bo kto się ujmie za pobitą słabą i wewnętrznie rozdartą i biedną Rosją :D