• Zapowiadany kryzys. Autor: ~Wizjoner [5.173.152.*]
    Nieźle tu ludzi z akcji wytrzepali. Od 10+ zbić do 4.5 w tak krótkim czasie.
    A teraz zanim odkupią to co sprzedali, będzie za późno pociąg odjedzie na 6-7 i ponownie tych samych jeszcze raz załatwią w okolicy 8-10zł.
    Bo akurat wtedy przyjedzie ten prawdziwy ,zapowiadany kryzys i załamanie na rynkach.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.37.240.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zapowiadany kryzys. Autor: ~Kenobi [31.61.245.*]
    Grubasy nie po to wywalali wam by teraz pompować do góry.Zrzucą do 3 by odebrać od was.Tak to działa.Kurs sam nie spadł.Tylko ktoś wywalał.
  • Re: Zapowiadany kryzys. Autor: ~Tadeusz [83.28.209.*]
    A mój Wnuk już będzie wiedział co wtedy zrobić.
  • Re: Zapowiadany kryzys. Autor: ~Wizjoner [5.173.152.*]
    Wywalali, bo po pierwsze wojna i niepewność na Ukrainie po drugie pan Sasin pomógł im w pozbyciu się akcji.
    Oni sprzedawali ,ale ktoś to też kupował, a jak kurs dojdzie w okolicę 6-7 zł to ci co sprzedawali zdecydują się na odkupywanie, bo zrozumieją,że ich z akcji wystukano i zaczną odkupywać podbijając tym samym kurs w granice 8-9 zł i tam zawisną na haku.
  • Re: Zapowiadany kryzys. Autor: ~Wizjoner [5.173.152.*]
    Zaraz będą odkupować ci co na dołku oddali jak wszyscy sprzedawali to i oni razem z nimi ze stratą,bo uwierzyli trolom,że to jeszcze do 3 zł.
    Teraz wszyscy kupują,to zaraz i oni się pojawią.
    Swoją drogą szacun dla p. Sasina.
    Nie przepuszczałem ,że uda się jeszcze Enei kupić poniżej pięciu złotych ,a tu pan.Sasin dołożył do pieca i kupiłem po 4 z hakiem.
[x]
ENEA -3,99% 20,22 2026-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.