• Jest grubo Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    https://mailchi.mp/mov.gs/true-games-syndicate-sa-podsumowanie-emisji
  • Re: Jest grubo Autor: ~Jacobb [46.204.45.*]
    Jest grubo bo 30 tysi wydali już z tych pieniędzy z emisji a jeszcze nic nie zrobili :)
    Morandum :)
    Dzisiaj mam dobry humor więc na dobranoc czekam na dobry wywód Króla Edka co to niedługo będzie bo nie zasnę inaczej... Może, że memorandum za 30tysi to tanio albo ,że gra sprzeda się w milionach egzemplarzy i będzie C/Z jak z bajki . Edziu dawaj !
    Dzisiaj obrót 5tyś a Ty nie wpadłeś w żaden zachwyt ....?????
    Come on!
  • Re: Jest grubo Autor: ~Maklerrrr [31.61.247.*]
    Jacobb co z tobą ? Chyba się z Wojtusiem zamieniliście :)
    Wojtek grzeczny jak nigdy, cierpliwie wyczekuje Komuni córki, a Ty ujadasz jak nigdy :)
    Tu będzie dobrze, a dla niektórych, co skorzystali z prawa poboru będzie bardzo dobrze :)
    Chłopie, kiedyś wymagałeś cierpliwości od innych, dzisiaj zacznij od siebie.
    Pozdrawiam :)
  • Re: Jest grubo Autor: ~SawoYBIG [83.100.227.*]
    Dlaczego takie infa czytam po a nie przed jak tu teraz nabyć 500 tys akcji? po 20 groszy? będzie podobnie jak na CDR bardzo ciekawa spółka ehhh poszło koło nosa skup czas zacząć
  • Re: Jest grubo Autor: ~SawoYBIG [83.100.227.*]
    Czy jest podobna spółka która celuje w niszę i proponuje gry z podobną fabułą? czy ta jest wyjątkiem?
  • Re: Jest grubo Autor: ~Jacobb [188.147.76.*]
    Moja cierpliwość i szacunek dla tej spółki upadł wraz z dodrukiem . Mam kilku znajomych z stolicy ,którzy tłumaczyli mi jak się robi obecnie pieniądze na NC ( z perspektywy zakładających spółki) - schemat bardzo podobny do tego , który tu widzę. Obym się mylił , że to co myślę tutaj się wydarzy :)
    Jestem cały czas na pokładzie tego Titanica Makler ale humor już mnie opuścił. Pozdrawiam!
  • Re: Jest grubo Autor: ~Waldek [213.205.216.*]
    Ta stolica to ma być bardziej wiatygodne niż np znajomi ze Świnoujścia? :)) ogarnij się sprzedaj co masz i idź na poważną spółkę z wig20
  • Re: Jest grubo Autor: ~Jacobb [37.30.108.*]
    Sprzedaj ? Jak ? Przy obrotach 2k? :)))))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.240.139.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jest grubo Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Kubus sprzedam ci moj pakiet za 4zl/szt. Jak się zdecydujesz tons8e odezwij. Idź grzecznie spać, dobranoc.
  • Re: Jest grubo Autor: ~Jacobb [188.147.76.*]
    Po 4 zł to ja Ci mój sprzedam ale musiałbyś trolować do końca życia i nie wiem czy byś nazbierał :)
[x]
TRUEGS -2,76% 0,32 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.