W tydzień przy obrocie 10 k kurs do góry 25% , arkusz tak pusty że jeśli pojawi się jakieś cenotwórcze info przez kilka dni nie zejdzie z wideł . Należy bacznie obserwować
Siup ty przypadkiem nie siedziałeś na Red Dev jak była jazda z 1 zł na 3 ????? Ta spółka sprawia wrażenie strasznej wydmuchy , niby robią gry a żadnej grywalnej do tej pory nie zrobili . Tu jest cały zarząd do wywalenia lub zmiana działalności na inną bo w takiej formie ja tej spółki nie widzę . Natknąłem się przypadkiem na nią szukając okazji inwestycyjnej i fakt wycena jest niska , ale czy oni cokolwiek robią i w najbliższym czasie będzie tu pod co grać ??? Obroty jak w warzywniaku
Tak to ja :) Widzisz zgadzam się z tobą że ta spółka to dno ale co tu może wydarzyć się złego ??? Kurs szoruje po dnie a wycena to raptem 3 mln , spółka zapewniła sobie finansowanie "flagowego" projektu , jak wejść to kiedy jak nie teraz ??? Wielu inwestorów popełnia błąd wchodząc w spółki po rajdach 200%-300% . Większe prawdopodobieństwo jest że wartość wzroście z 3 mln na 10 mln niż z 10 mln na 20 mln . Nie namawiam na spółkę ale widzę tu potencjał do wzrostów