Jak się nie umie smażyć na takiej patelni to wszystko w życiu może być bublem.
Smażę na tej patelni 3 lata i jest super. Wystarczy tylko, tak jak to mówi instrukcja, po osiągnięciu przez patelnię odpowiedniej temperatury (pokrywka ma termometr), przykręcić gaz do minimum. Nic się wtedy nie przypali i dodatkowo oszczędzamy energię.
Sukcesów kulinarnych życzę i nabycia umiejętności czytania instrukcji.
Moja mama ma i używa jakiś ładnych 7 lat, o ile nie więcej, a jeszcze nie słyszałam złego słowa na ich temat. Może faktycznie jak moja przedmówczyni pisze, najpierw trochę poczytaj a potem działaj.
Witam, ze swojej strony chciałabym jedynie dodać, że marka Philipiak to nie tylko 20 lat gwarancji (co z pewnością świadczy o solidności), lecz również nowoczesna technologia.
Nieprzywieranie potraw podczas beztłuszczowego smażenia zawdzięcza się groszkowej strukturze oraz termodyfuzyjnej technologi TEKNOTHERM.
Zachęcam do zadawania pytań, z chęcią rozwieję wszelkie Państwa wątpliwości. Zapraszam również na stronę http://www.philipiak.pl/
Pozdrawiam
Marta Kowalewska
Online Ekspert marki PHILIPIAK
Nie mogę zgodzić się z Twoją opinią. Posiadam taką patelnię i mi jakoś nic się nie przypala. Jeżeli chodzi o patelnię z philipiaka to jest ona najwyższej jakości. Może warto moja droga lepiej pilnować potraw podczas smażenia...