• garnki philipiak to BUBEL Autor: ~max [79.185.95.*]
    patelka wszystko przypala . to sa naciagacze
  • Re: garnki philipiak to BUBEL Autor: ~Zuzanna [77.222.232.*]
    Jak się nie umie smażyć na takiej patelni to wszystko w życiu może być bublem.

Smażę na tej patelni 3 lata i jest super. Wystarczy tylko, tak jak to mówi instrukcja, po osiągnięciu przez patelnię odpowiedniej temperatury (pokrywka ma termometr), przykręcić gaz do minimum. Nic się wtedy nie przypali i dodatkowo oszczędzamy energię.

Sukcesów kulinarnych życzę i nabycia umiejętności czytania instrukcji.

Z.
  • Re: garnki philipiak to BUBEL Autor: kasiorella [188.33.79.*]
    Moja mama ma i używa jakiś ładnych 7 lat, o ile nie więcej, a jeszcze nie słyszałam złego słowa na ich temat. Może faktycznie jak moja przedmówczyni pisze, najpierw trochę poczytaj a potem działaj.
  • Re: garnki philipiak to BUBEL Autor: ~MartaKowalewska [212.106.28.*]
    Witam, ze swojej strony chciałabym jedynie dodać, że marka Philipiak to nie tylko 20 lat gwarancji (co z pewnością świadczy o solidności), lecz również nowoczesna technologia.
    Nieprzywieranie potraw podczas beztłuszczowego smażenia zawdzięcza się groszkowej strukturze oraz termodyfuzyjnej technologi TEKNOTHERM.
    Zachęcam do zadawania pytań, z chęcią rozwieję wszelkie Państwa wątpliwości. Zapraszam również na stronę http://www.philipiak.pl/
    Pozdrawiam
    Marta Kowalewska
    Online Ekspert marki PHILIPIAK
  • Re: garnki philipiak to BUBEL Autor: ~michalina [79.185.105.*]
    Nie mogę zgodzić się z Twoją opinią. Posiadam taką patelnię i mi jakoś nic się nie przypala. Jeżeli chodzi o patelnię z philipiaka to jest ona najwyższej jakości. Może warto moja droga lepiej pilnować potraw podczas smażenia...