"Najwyższą kapitalizację (około 150 mln zł) ma notowany na NewConnect Medapp, działający w branży medtech. Jego największymi akcjonariuszami są spółki Amida Capital (38,6 proc.) i Blue Ring (7,4 proc.). Co o nich wiemy? Z Amidą Capital związana jest Marta F., czyli jedna z podejrzanych w śledztwie szczecińskiej prokuratury. Beneficjentem rzeczywistym Blue Ringa jest natomiast Iga Zivkov, czyli… córka Krzysztofa i Violetty Zalewskich."
"Krzysztof Mędrala, prezes Medappu, zapewnia, że nie wiedział o zatrzymaniu Marty F. ani o tym, że Iga Zivkov to córka Krzysztofa Zalewskiego. Do znajomości z biznesmenem się przyznaje, ale twierdzi, że poznał go kilka lat temu, gdy był prezesem Origi TFI (kontrowersyjny inwestor miał być zainteresowany założeniem funduszu, do czego ostatecznie nie doszło)."
Prawdą taka, że spółką już dawno powinna zająć się prokuratura!!! Mam nadzieję, że jak tylko zejdzie poniżej 40 gr to PiS się weźmie za nich jak za Getin. Powinno się zrepolonizować i upaństwowić spółkę wtedy byłby porządek i akcje za 30 PLN !!
Słuchaj gościu zgłosiłem to, że spółką szuka zarobków zagranicą zamiast chociażby w Polsce ,żeby Polacy mieli pracę i większe podatki u nas zostały. Jutro o 11 jest rota w intencji medap proponuję najpierw się dołączyc a później narzekać
rozumiem że w skardze napisałeś, że korzystają z technologii Microsoft, że też żadna nasza krajowa firma nie ma takiego rozwiązania jak hololens, co za pech! Proponuję oprócz roty, rzucić jeszcze na niedzielną tacę i gorliwą modlitwę o repolonizację medapp, krzyż na drogę!
Proponuję odszczekac te słowa bo ja głosuje na tych co rządzą i wiek , że mając pewne znajomości mogę je uruchomić ! Jutro o 11 rota i masz wstać i śpiewać gdziekolwiek jesteś ! Żeby Polska była polską lala jak to śpiewal wielki Jan Pietrzak
zadajcie sobie trochę trudu i zerknijcie na linkedin i poczytajcie ze zrozumieniem co robi Medapp jak jest mocno zaangażowany w najnowszą technologię medyczną i jak jest spostrzegany już jako firma z genialnymi produktami !!!
rozumiem, że jak zerkasz na likedin to ci porfel z akcjami puchnie ? hahahahahaha zerknij sobie na wykres oni owszem zarabiają bo mają pensje i wynagrodzenia milionowe przednie jak prezesik
a wystarczyło kupić ORLEN po 50 zł i jedzie na min 100 pewnie już w tym roku na rynek newconnect przyjdzie dopiero czas.
ja też pozbyłem sie całego INM, zresztą tam akurat na PLUS bo odwołali emisję akcji serii F ale teraz zarabiam na dużych spółkach jak wspomnianym ORLENIE. A w INENTION wejdę już tylko za same zyski a te szykuja sie chyba nie takie małe bo ORLENU mam prawie 15 k z średnią na dziś ok 55 zł
zresztą dalej porównując C/WK jest on ponad 4 x tańszy od MedApp zobaczymy jakie pokażą wyniki
nie mogę odżałować że się nie załapałem na ten miód na WIG20 jaką ty słuszną drogę sobie wyznaczyłeś i jaka celność inwestowania no, no gratulację ! tak rzadką intuicję mają tylko nieliczni i wyjątkowi inwestorzy ! gratulacje ! ja idę się wstydzić że tu kiszę się na dobre ! płakać to mało !!!!!!!!!!!!!!!!