Dnia 2022-10-24 o godz. 20:17 ~ktoś napisał(a): > jw
Jest to coraz bardziej realne. Już tam ci na górze mają swój plan, przecież trzeba jeszcze trochę ludzi postraszyć. Test na IQ trwa dalej i to na kilku płaszczyznach. Co więcej, informują o tym czy to poprzez filmy, czy jakieś medialne przedstawienia (takie jest niepisane prawo). Nawet Madonna jakiś czas temu ładnie zaśpiewała o tym, co się będzie dziać: https://www.youtube.com/watch?v=VG3WkiL0d_U Słuchać od 4:55.
Dnia 2022-10-25 o godz. 00:16 ~hmm napisał(a): > Gratuluję autorytetow https://noizz.pl/spoleczenstwo/edyta-gorniak-opowiada-o-reptilianach-i-przekazach-nie-z-tej-ziemi/4dbcy9r
Ale żeś amerykę odkrył :-). Skąd wiesz, że jest moim autorytetem? Lepiej sobie zerknij na to: https://en.wikipedia.org/wiki/CONOP_8888 https://www.cdc.gov/cpr/campaigns/index.htm https://www.theguardian.com/technology/2016/feb/11/amazon-terms-of-service-zombie-apocalypse Znając życie to napiszesz, że to dla sportu i zabawy albo źródła niewiarygodne i odmęty internetu x-D. Także spokojnie sobie czekam i przyglądam się, jak sytuacja się rozwinie. Na pewno nie chciałbym być w waszej skórze. Obejrzyj sobie jakiś serial z zombiakami i baw się dobrze :-D.
Dnia 2022-10-25 o godz. 07:08 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-10-25 o godz. 00:13 ~hmm napisał(a): > > No i Górniak tez spiewa tym samym :D > > Za to jak Piasek pięknie dychał pod respiratorem :-D. Pewnie mu uwierzyłeś :-D. Jakie małpy, taki cyrk :-).
Tfu, pod tlenem. Spod repiratora by nie wyszedł, a tak się tylko troszkę zbłaźnił :-).
Dnia 2022-10-25 o godz. 07:50 ~hmm napisał(a): > to w takim razie byla pandemia cvzy nie było? hmm?
Oczywiście, że była i jest. Szczególnie w mediach. Niektórzy tak bardzo sobie to do serca wzięli, że w pojedynkę samochodem jeżdżą w maseczkach x-D. O szczypaniu nie wspominając. Za to wzrost śmiertelności o kilkanaście % w wielu krajach to pewnie od lockdownów i zmian klimatu: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/dlaczego-umiera-tak-wielu-europejczykow-naukowcy-nie-wiedza/4qmgkng HIV pewnie też od ukropów i rozwiązłości: https://wydarzenia.interia.pl/autor/lukasz-szpyrka/news-fala-zakazen-hiv-w-polsce-mz-o-zmianach-w-sferze-seksualnej-,nId,6338716#comments4-1 Cóż można więcej dodać? Koincydencja :-).
rozumiem ze to medialna pandemia wpedzila Piaska pod tlen tak jak napisales, tak? czy ty nie widzisz braku jakiejkolwiek logiki i konsekwencji w swoich dywagacjach?
Dnia 2022-10-25 o godz. 10:29 ~hmm napisał(a): > rozumiem ze to medialna pandemia wpedzila Piaska pod tlen tak jak napisales, tak? czy ty nie widzisz braku jakiejkolwiek logiki i konsekwencji w swoich dywagacjach?
Pan Piasek jest dość słabym aktorem, jeśli tego nie zauważyłeś. Ale jakiś czas temu trafił do szpitala z innym problemem :-).
Scett, ciesz się, bo mało czasu już... "Nie każdy dąży ku przyszłości Nie każdy uczy się z przeszłości Nie każdy umie dążyć ku przyszłości Nie każdy, kto tu jest, przetrwa, przetrwa" Słuchałeś pioseneczki? A ten fragment o sztormie, który nie jest w powietrzu, jest w środku nas też? (akurat nie mnie) Także ciesz się, zrealizuj zyski i idź na dobrą prytkę. :-)
wc ... masz racje , tylko się nie denerwuj już ,....
"usuwacz" wątków jak widać rozgrzany A ja o SDG (Sundragon) wczoraj pisałem podskoczył o 45 % , a dziś sprzedałem po 28,8 gr pozdrawiam , dziś juz nie mam czasu na "merytoryczną" dyskusję
Dnia 2022-10-25 o godz. 09:31 ~J-23 napisał(a): > wc ... > masz racje , tylko się nie denerwuj już ,.... > > "usuwacz" wątków jak widać rozgrzany > A ja o SDG (Sundragon) wczoraj pisałem podskoczył o 45 % , a dziś sprzedałem po 28,8 gr > pozdrawiam , dziś juz nie mam czasu na "merytoryczną" dyskusję
Wierzymy scett, jesteś prawdomówny jak Vateusz u Sowy x-D.
Dnia 2022-12-06 o godz. 16:19 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-11-24 o godz. 13:27 ~J-23 napisał(a): > > A dziś na SUNDRAGON znów + ~ 15% > > A 'perełka" cały czas na wstecznym > > A dziś na SUNDRAGON znów + ~ 22% (najpierw zjazd do 0,202 a potem pompka na 0,246 jak na razie) > A 'perełka" cały czas na wstecznym >
Taki wsteczny, że już w październiku miał być na groszówkach, wieszczu :-D.
Dnia 2022-12-07 o godz. 09:25 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-12-06 o godz. 20:50 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-12-06 o godz. 16:19 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2022-11-24 o godz. 13:27 ~J-23 napisał(a): > > > > A dziś na SUNDRAGON znów + ~ 15% > > > > A 'perełka" cały czas na wstecznym > > > > > > A dziś na SUNDRAGON znów + ~ 22% (najpierw zjazd do 0,202 a potem pompka na 0,246 jak na razie) > > > A 'perełka" cały czas na wstecznym > > > > > > > Taki wsteczny, że już w październiku miał być na groszówkach, wieszczu :-D. > > Tak , taaaaa, , taaaakkkk > hmmmm typowy KARP wigilijny j,w, ,.... > tak wc **** na groszówki się w końcu doczekasz ,.... > > A na SUNDRAGON dzisiaj znów (jak do tej pory) PLUS 11% (0,258)
Już + 16,5 % (0,27) zobaczymy co zrobią dziś na snw zajrzę tu po południu
Dnia 2022-12-07 o godz. 09:36 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-12-07 o godz. 09:25 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-12-06 o godz. 20:50 cmpunk napisał(a): > > > Dnia 2022-12-06 o godz. 16:19 ~J-23 napisał(a): > > > > Dnia 2022-11-24 o godz. 13:27 ~J-23 napisał(a): > > > > > A dziś na SUNDRAGON znów + ~ 15% > > > > > A 'perełka" cały czas na wstecznym > > > > > > > > A dziś na SUNDRAGON znów + ~ 22% (najpierw zjazd do 0,202 a potem pompka na 0,246 jak na razie) > > > > A 'perełka" cały czas na wstecznym > > > > > > > > > > Taki wsteczny, że już w październiku miał być na groszówkach, wieszczu :-D. > > > > Tak , taaaaa, , taaaakkkk > > hmmmm typowy KARP wigilijny j,w, ,.... > > tak wc **** na groszówki się w końcu doczekasz ,.... > > > > A na SUNDRAGON dzisiaj znów (jak do tej pory) PLUS 11% (0,258) > > Już + 16,5 % (0,27) > zobaczymy co zrobią dziś na snw zajrzę tu po południu
hmmmmm a dlaczego mnie usunięto dziś rano (9:25) ??? za karpia ???
i dziś na SDG + 23% ,... a potem "odpoczynek" , ciekawe ile jeszcze w tym roku zrobią takich rajdów ??? nie chcę naganiać ,.. ale chyba 4 Mass rusza ????
Dnia 2022-12-07 o godz. 17:22 ~J-23 napisał(a): > i dziś na SDG + 23% ,... a potem "odpoczynek" , ciekawe ile jeszcze w tym roku zrobią takich rajdów ??? > nie chcę naganiać ,.. ale chyba 4 Mass rusza ????
I długo czekać nie trzeba było
4MASS dziś + 12 % póki co
Ps. A co tu takie PUCHY ??? 2 dni już ZERO rewelacyjnych wpisów ,... dawno tego tu nie było
Z wc**** wszystko jest możliwe ,... I możliwe też jest , że zleceniodawcy przestali płacić (po 20 gr od wpisu) i wc**** zamilkł swoją drogą patrzeć jak ktoś * zarabia na innych spółkach . a jego "perełka" (snw) stabilnie w dół od przeszło 2 lat można się "rozchorować" j.w. (Choroszcz)
Ps. Przy dzisiejszych spadkach na SDG tytuł tego wątku nie brzmi najlepiej, ale tam (na SDG) takie spadki i wzrosty to tam NORMA . I jeszcze jedno czytałem tam (na forum SDG) o ,... uwaga !! uwaga !!! o NANORURKACH ,.... może właśnie te spadki to wina NANORUREK , po wpisach wc **** i innych o NANORURKACH snw też ostro się posypał
Dnia 2022-12-08 o godz. 16:05 ~J-23 napisał(a): > Z wc**** wszystko jest możliwe ,... > I możliwe też jest , że zleceniodawcy przestali płacić (po 20 gr od wpisu) i wc**** zamilkł > swoją drogą patrzeć jak ktoś * zarabia na innych spółkach . a jego "perełka" (snw) stabilnie w dół od przeszło 2 lat można się "rozchorować" j.w. (Choroszcz) > > Ps. > Przy dzisiejszych spadkach na SDG tytuł tego wątku nie brzmi najlepiej, ale tam (na SDG) takie spadki i wzrosty to tam NORMA . > I jeszcze jedno czytałem tam (na forum SDG) o ,... uwaga !! uwaga !!! o NANORURKACH ,.... może właśnie te spadki to wina NANORUREK , po wpisach wc **** i innych o NANORURKACH snw też ostro się posypał
------------------------------------------------------------- ( * ) zapomniałem o gwiazdce i ktoś - tymz forum też znacząco zamilkł
Widzę, że obs-rajtki dostają ciśnienia, uważajcie na nadmiarowe zgony spowodowane długiem zdrowotnym, zmianami klimatycznymi i lockdownami, nikt nie wie, co na was czyha x-D.
cmdzbanku co ty tam w tej choroszczy nawywijales, co? podobno trzech rosłych gosci cie musialo uspokajac jak zes cos polprzytomny z białą pianą na ustach bredzil o czyhajacych niepezpieczenstwach, nadmiariwych, zgonach, zmianach klimatycznych, lockdownach, długu zdrowotnym, nanorurkach, sztucznej skorze I sanwilu… wydawalo sie ze sytuacja opanowana ale widzac po twoim poscie caly czas cos jest nie halo .
Dnia 2022-12-08 o godz. 22:31 ~hmm napisał(a): > cmdzbanku co ty tam w tej choroszczy nawywijales, co? podobno trzech rosłych gosci cie musialo uspokajac jak zes cos polprzytomny z białą pianą na ustach bredzil o czyhajacych niepezpieczenstwach, nadmiariwych, zgonach, zmianach klimatycznych, lockdownach, długu zdrowotnym, nanorurkach, sztucznej skorze I sanwilu… wydawalo sie ze sytuacja opanowana ale widzac po twoim poscie caly czas cos jest nie halo .
Ty za to będziesz niedługo pudrować się jak Ferdek z Merkurego :-). https://www.forbes.com/sites/roberthart/2020/10/20/researchers-warn-some-covid-19-vaccines-could-increase-risk-of-hiv-infection/
Dnia 2022-12-07 o godz. 17:22 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-12-07 o godz. 09:36 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-12-07 o godz. 09:25 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2022-12-06 o godz. 20:50 cmpunk napisał(a): > > > > Dnia 2022-12-06 o godz. 16:19 ~J-23 napisał(a): > > > > > Dnia 2022-11-24 o godz. 13:27 ~J-23 napisał(a): > > > > > > A dziś na SUNDRAGON znów + ~ 15% > > > > > > A 'perełka" cały czas na wstecznym > > > > > > > > > > A dziś na SUNDRAGON znów + ~ 22% (najpierw zjazd do 0,202 a potem pompka na 0,246 jak na razie) > > > > > A 'perełka" cały czas na wstecznym > > > > > > > > > > > > > Taki wsteczny, że już w październiku miał być na groszówkach, wieszczu :-D. > > > > > > Tak , taaaaa, , taaaakkkk > > > hmmmm typowy KARP wigilijny j,w, ,.... > > > tak wc **** na groszówki się w końcu doczekasz ,.... > > > > > > A na SUNDRAGON dzisiaj znów (jak do tej pory) PLUS 11% (0,258) > > > > Już + 16,5 % (0,27) > > zobaczymy co zrobią dziś na snw zajrzę tu po południu > > hmmmmm > a dlaczego mnie usunięto dziś rano (9:25) ??? za karpia ??? > > i dziś na SDG + 23% ,... a potem "odpoczynek" , ciekawe ile jeszcze w tym roku zrobią takich rajdów ??? > nie chcę naganiać ,.. ale chyba 4 Mass rusza ????
No to ci perły ruszyły... Pewnie zapakowany byłeś pod sam korek x-D.
Dnia 2022-12-28 o godz. 11:19 ~ktoś napisał(a): > Ja tam widzę minus 4 procent. Znowu was ubrali w ciepłe ubranka, a tu plus 15 w niedziele ma być.
ktoś-iu jak tak lubisz MINUSY i czerwony kolor w notowaniach , to jesteś na "dobrej" spółce co jak co ale snw (lubelski tzw. holding) nadaje się do tego jak NIC lepszego
A na spadki po porannym wzbiciu kursu do 39 gr ( + 20 kilka %) byłem przygotowany poczytaj moje wpisy na forum SDG ,.... wcpunk w razie czego pomoże ci w tym
Byłeś przygotowany... Nie dość, że wielonickowiec to mitoman :-). Tu roztaczałeś wizję 50 groszy, także nie dość, że daltonizm to i kłopoty z pamięcią- typowy objaw poszprycowy ;-).
J23 widzę MINUS 8%. Zamiast 50 jest 30. I przy wielkich obrotach. Wiesz co to oznacza? Dystrybucja. Mam nadzieję, że wyskoczyłeś przy 39 i nie wisisz...
Dnia 2022-12-28 o godz. 17:28 ~Ktoś napisał(a): > J23 widzę MINUS 8%. Zamiast 50 jest 30. I przy wielkich obrotach. Wiesz co to oznacza? Dystrybucja. Mam nadzieję, że wyskoczyłeś przy 39 i nie wisisz...