Dużo tutaj spekulacji o kursie, a nikt nie mówi nieco o fundamentach, czyli nastrojach graczy największej gry w portfolio tsg... A nastroje są baaardzo negatywne, kiedyś dało się w ta grę grać wydając sporadycznie pieniądze, później raz w tygodniu, potem 2 razy itd, z roku na rok coraz więcej i częściej. Teraz żeby grać na sensowym poziomie trzeba wydawać kasę kilka razy w tygodniu, coraz więcej płatnych biletów, wędek, wydarzeń, nowych łowisk, nowych ryb, specjalnych ryb itd aby móc nawiązać walkę. Gracze to widzą, że jedynym pomysłem twórców na utrzymanie tej gry przy życiu jest stawianie graczy pod ścianą, aby nie dało się grać na dobrym poziomie bez wejścia do sklepu, coraz więcej ofert sklepowych i coraz droższe oferty w sklepie, to jedyny kierunek w tej grze przez ostatnie miesiące. W rezultacie co chwile gracze umawiają się na bojkoty, w każdym wątku na forach graczy nadawanie i wyśmiewanie pomysłów tsg na ta grę. Nie będę wspominał o wielu zarzutach graczy odnośnie oszustw dot losowań w grze i nakręcania w niej hazardu (bo gra jest też oparta na losowaniu różnych atrybutów). Generalnie większość długoletnich graczy jest zdania, że ruchy tsg w tej grze są podyktowane już tylko chęcią wyciągnięcia jak największej kasy przed zawinięciem się tą gra i że to co się dzieje to malowanie trupa i żerowanie na tych którzy są w ciężkim nałogu, a nie chęć dostarczenia graczom przyjemnej rozgrywki. Oczywiście czas pokaże jak będzie, czy wycena wzrośnie wraz z rosnącą frustracją obecnych graczy.... bo na to żeby tendencja przyrostu graczy się odwróciła też się nie zanosi....
Zabierasz sie za inwestowanie, a cyfr i to niezbyt skomplikowanych nie rozrozniasz? A moze to Ty jestes naganiaczem? Przychody 1Q21 131m Pln potem caly rok zjazd 2Q22 94m Pln, teraz sa na Q3 87m Pln. Dalej widzisz wzrosty z Fishing clash manipulancie i naganiaczu? xdddd
Daj linka do tych negatywnych nastrojów lub opinii, o których wspominasz. Chętnie się zapoznam. No bo szukałem sam, ale nie znalazłem a zarówno świeże jak i stare opinie są bardzo dobre. Także podrzuć link - jako inwestor chętnie poczytam co tam złego wypisują gracze o tej grze.
Do manipulatna xddd: szacowane przychody za Q3 to 137 MPLN, Q2 też wziąłeś z czapy... Pisanie świadomej nieprawdy podlega pod odpowiednie paragrafy, pamiętaj że bankierek ma dane twojego urządzenia
I co z tego, że spadają przychody z FC, jeśli na całym portfelu ładnie odbija i przychody są odpowiednio wysokie ? To się nazywa dywersyfikacja portfela. Wcześniej była tylko 1 gra, teraz ma być ich znacznie więcej. "Nieważne czy kot jest biały czy czarny - ważne, żeby łowił myszy."
to jest sedno tematu który poruszyłem, spekulujcie sobie do woli dot całej firmy, natomiast podzieliłem się wiedzą że nastroje graczy Fishing Clash, największej pozycji w portfolio są złe. Wystarczy wejść na ich FB i poczytać (aczkolwiek szybko usuwają negatywne wpisy), albo na grę (ile graczy ma teraz nicki typu Fuck FC, nomore$ itp) albo co klany piszą w swoim statucie (np co ma w opisie najlepszy klan świata który ma wielu graczy z najwyższym poziomem VIP (gracze z ponad 1mln PLN zainwestowanych w grę).
Czy tsg obroni się całym porfolio bez poprawy FC zobaczymy i tyle.
człowieku nie opowiadaj głupot co z tego ze FC zdycha jak ta gra utrzymuje TSG .... z reszty na waciki im by nie starczyło a ich nowe gry z ich opinia pazernych hien gówno znacza!!!! nikt już nie włoży w ich zje.... hazardowo -darmowe gry pieniedzy
więc szykuj się na wjazd odpowiednich służb manipulancie, albo przyznaj się że jesteś kolejnym który nie rozumie cyfr lub nie umie czytać ze zrozumieniem, że dyskusja jest o grze fishing clash i nastrojach graczy fishing clash, a nie o danych spółki tsg, następnie posyp głowę popiołem i wróć kiedy podszkolisz się z czytania ze zrozumieniem.
Bardzo fajna opinia, pozytywna i prawdziwa. Kiedyś to była fajna gra, teraz to ,,gra o kasę" ale co ciekawe, kiedyś wydałeś i wygrałeś teraz wydasz i przegrasz, mało tego klan przegra bo nie zapłacił odpowiedniego ,,haraczu"
Gram bo jakoś już przywykłem do porażek z bardzo dobrym sprzętem, stawia się takim graczom LAGI w celu ,,wydojenia krowy z mleka, łącznie z wymianami" żałosne TSG
O czym wy tutaj piszecie? Ktoś napisał szczery post z punktu widzenia gracza, a wy o przychodach :D Przychody dokładnie odzwierciedlają przekaz z wiadomości autora wątku. Są spore po spółka jest maksymalnie nastawiona na dojenie graczy. I spoko - tylko pytanie ile tak można jechać i gdzie jest granica. Skoro gracze umawiają się na bojkotowanie wydarzeń to chyba jest już blisko, o ile nie została przekroczona.
Niestety Podam przykład Turnieju..Nawet jeśli masz dobre przynęty i ulepszenia dochodząc do połowy pojedynków zostajesz łaczony tylko i wyłącznie z Tymi którzy kupili sobie przynęty za niemałe pieniądze i przegrywasz cały czas..
D
Grę już odinstalowałem Tak samo moje dzieci i kilku kolegów ..
Albo będzie powrót do normalnych łowisk i przestania wydawania kasy na wszystko albo w końcu i Tak Was wszyscy opuszczą
Twoje prawo. Wyszedłeś, już się nie bawisz. Ktoś inny wszedł. To jest życie. To, że byłeś cienkim graczem, to twój problem i twoich dzieci. Tego posta pierwszego pisałeś przy poziomie ok. 90 zł. Chwilę potem kurs przebił 164 zł. Bez ciebie. A teraz znowu udajesz cwaniaka he he. Ale to co najważniejsze, zawsze pojawiasz się gdy jest dołek notowań. Zauważyłeś? Nie dość, że jesteś cienkim graczem, twoje dzieciaki też, to jeszcze nie wiesz kiedy kurs zalicza dołek a potem idzie do góry. Ty i woja rodzina winny skupić się jedynie na lokatach terminowych. Tu macie przykład leszcza giełdowego, który traci na wszystkim i jest zdziwiony.
Dokładnie . CI co nie maja pojecia jak sytuacja wyglada w grze FISHING Clash i ilu graczy zrezygnowało z gry albo gra bez wkładania pieniedzy to żyja w fikcji myslac że to urośnie .... powodzenia obyscie zostali milonerami tyle że jak te akcje kiedykolwiek wróca na 100 to bedzie cud :)