Marketing na minus, wykonywana praca na duży plus.
Poprawa marketingu spółki, czy social mediów mogłaby poprawić trochę znajomość spółki przez potencjalnych akcjonariuszy.
Do końca roku myślę, że będzie duuzy plus.
Bez przejścia na rynek główny GPW nikt poważny się spółką nie zaintetesuje. Mogą rozdawać złote sztabki i tak im nikt nie kupi tych akcji. Marazm będzie trwał, chyba że ogłoszą że dają 10 zł dywidendy hahaha
New connect jest teraz ostatni w kolejce jeśli chodzi o zaufanie inwestorów. Przecież zwykły rynek ma problemy, a co dopiero NC. Ale pewnie na głowny się 01 nie śpieszy. Z tym że wtedy nie ma się co dziwić że jest siedem transakcji dziennie
Cierpliwosci a bedzie i 200. Wazne aby nie bylo wymiany akcjonariatu juz na tych poziomach. Dla niecierpliwych sprzedawajcie od 50 , dla cierpliwych od 200.
Wspomnicie moje slowa, tak samo bylo na Coal Energy gdzie bralem akcje po 8-12 groszy a sprzedawalem po 5zl+. Tam tez sie smiali jak im mowilem ze dojdzie do 5 zl a doszlo nawet do 7. Ja czekam tutaj na te 200 zl i zobaczycie ze to nastapi. Przyjdzie przelew od Szwedow na 500 mln to sie wszyscy wtedy obudza do kupowania ale w inwestowaniu chodzi o cos innego- kupuj plotki, sprzedawaj fakty
Co do zasady dopóki mało wiadomości idzie w świat to i zainteresowanie walorem nie jest duże.
Ta informacja trafiła do szerszej wiadomości, co jest tylko dobrym prognostykiem na przyszłość. 200?100? Niech to stabilnie rośnie zaczynając od 10 zł :)
Spokojnego dnia!
Spółka nauczyła kolkowiczow że opłaca się przy każdej podbitce wywalić bo będzie okazja dokupić taniej. Byłoby fajnie gdyby w końcu zostali na peronie. Może czegoś by się nauczyli.