Nowe nicki spółdzielni prezesa eh :))) wezwanie ? hahaha dobre a kto go zmusi ? prezes ? Nie bądź śmieszny nic nie będzie musiał oddać po cenie jaka będzie w wezwaniu ! bo wezwanie zwykłe to sobie może wzywać nawet 20 razy :)))) aby musiał oddać akcje musiało by być wezwanie przymusowe ale aby takie zrobić prezes musiałby mieć powyżej 95 % akcji wszystkich :) a o tym może sobie tylko pomarzyć :))) Że też nie stać prezesa na lepsza spółdzielnie aby pisała takie głupoty normalnie jak ostatni wywiad poziom ten sam i brak wiedzy i to podstawowej :))
Dnia 2022-10-24 o godz. 11:38 ~Misza napisał(a): > Dnia 2022-10-24 o godz. 10:54 ~Nowy napisał(a): > > Ja poniżej dychy nie schodzę..... > > Ty Odasz po 10 a ja oddam prezesowi po 50 zł i ani złotówki niżej :) mam czas i nigdzie mi się nie spieszy :)
No i oczywiście z każdym kwartałem mogę podnieść poprzeczkę oczywiście wyżej a dlaczego nie będę tłumaczył bo każdy kto widzi wyniki będzie wiedział o co chodzi ............:)
Jeżeli będą co raz wyższe zyski to i kurs będzie co raz wyżej , rynek sam wyceni na ile i kiedy, jak zyski będą rosły dalej to cena 30-50 zł jest bardzo realna tutaj ...........i nie powinno to nikogo dziwić .
Dlatego tak spółdzielnia tak tutaj wyje bo akcje będą bardzo drogie a że blokują kurs to dobrze bo sobie dobierzemy taniej jeszcze :) czekam na 200 k mam nadzieje że się uda jeszcze dobrać po tej cenie :)
Ja im sprzedam za 5 lat :) a po ile to się zobaczy jakie zyski będą wtedy i na ile wyceni rynek ............na pewno tanio nie będzie już a kurs się zobaczy :)
może będzie po 50 a może 70 ............100 ...........kto wie .............:) teraz dokupuje i będę robił to dalej ....................i zobaczymy ile zarobimy ............
Dnia 2022-10-24 o godz. 20:38 ~Mark napisał(a): > Ja oddam po 100 zł wielonikowi z spółdzielni prezesa będzie łykał jak młody pelikan znów :))) jak kiedyś po 20 zł łykał hahaha
Ja mu sprzedam po 101 zł :) 1 zł dam na jego leczenie :))))
Dnia 2022-10-24 o godz. 20:41 ~Darek napisał(a): > Dnia 2022-10-24 o godz. 20:38 ~Mark napisał(a): > > Ja oddam po 100 zł wielonikowi z spółdzielni prezesa będzie łykał jak młody pelikan znów :))) jak kiedyś po 20 zł łykał hahaha > > Ja mu sprzedam po 101 zł :) 1 zł dam na jego leczenie :))))
Dołączymy jeszcze worek pampersów dla trolaaa spółzielni od 2 zł co miało być w lutym tego roku :) a teraz sobie dobieramy po troszku :)
Dnia 2022-10-25 o godz. 11:20 ~Olo napisał(a): > Dnia 2022-10-24 o godz. 10:54 ~Nowy napisał(a): > > Ja poniżej dychy nie schodzę..... > > Sprzedam prezesowi i jego spółdzielni po 120 zł i ani grosza niżej :) będą łykać jak pelikany :)
I słusznie zyski rosną co raz wyższe a więc kurs będzie bardzo wysoki ....rynek jak zacznie wchodzić będzie mega jazda w górę ..................a to wszystko w swoim czasie przed nami walne i wyniki za 3 Q oraz 4 Q który będzie rekordowy a więc kasy w kasie znów przybędzie a co za tym idzie wypłata Dywidendy powinna być i tego będziemy się domagać ...................no i zmiany oczywiście w Zarządzie !
Co tak wyjesz troliku spółdzielni prezia :)) gruncik ci się pali czy co hahaha :))) ból doopy rośnie czekamy na akcje prezia i spółdzielni sypać smiało :)))
matti ta ekipa razem cała ze sobą wzięta nie potrafi rozebrać marsów po 4zł a gdzie tutaj do 5;) szkoda bo miałem nadzieję, że jak tak jadą na każdym wątku to może chociaż po 10 akcji zakupią;)
Po co wyjesz z nowego nicku wieloniku spółzielni prezesa :))) czekaj na 2 zł bo przecież wiosna tego roku miało być :))) i patrz a nie wyj jak trollll forumowy który udaje ynwestora nieudaczn..........:) niebawem kupisz od nas akcje po 100 zł i wyżej więc nie musisz sie tak pocić :)))
Dnia 2022-10-26 o godz. 09:46 ~daroo napisał(a): > Po co wyjesz z nowego nicku wieloniku spółzielni prezesa :))) czekaj na 2 zł bo przecież wiosna tego roku miało być :))) i patrz a nie wyj jak trollll forumowy który udaje ynwestora nieudaczn..........:) niebawem kupisz od nas akcje po 100 zł i wyżej więc nie musisz sie tak pocić :)))
Dokładnie siedzą tutaj i warują 24h na dobę :))) coś z tymi trolami jest nie tak :)) musieli nie żle wcześniej umoczyć pewnie nałykali się po 20 zł jak wył tutaj taki jeden Powodzenia :)))) ja wtedy sprzedawałem i zarobiłem 2 tyś % :) a ten wył o zaniżaniu itd. a kurs leciał bo zyski spadały wtedy :) no i pewnie ubrali tego trolaaa po 20 zł i teraz oddał po 2 zł i wyje tutaj od roku :))) wszystko robi odwrotnie matołek :))) jak akcje były po 20 zł to łykał a jak spały na 2 zł to sprzedał :))) no i teraz znów kupi ale po 120 zł i wyżej tylko że już go stać na wiele nie będzie jak tylko parę akcji :))) ja mu sprzedam po 101 zł i 1 zł dam na jego leczenie :)))