tu będzie taki wystrzał, że ludzie którzy teraz pakują do wora to będą milionerami. Nie chodzi mi o inflację jaką PiS nam w przyszłym roku zafunduje. PiS ewidentnie chce przejąć koronę inflacji z końca PRL.
Ale jestem zbyt cienki żeby mieć wpływ na kurs. Jedno jest pewne nawet jak dojdzie do 4 złotych ludzie tu zarobią ogromne pieniądze bo będzie znacznie wyżej.
Kiedyś tu była pompka nawet na 93 zł. Długi czas kurs był dwucyfrowy, a teraz nawet nie 2 zł. Na poziomie przychodów wyniki odbiły w ubiegłym roku. W tym zapowiada się kontynuacja tego trendu. Może więc mamy też czas odbicia na kursie?
Czekam na 1.30 a może uda się dostać jeszcze taki prezent. Poniżej 1.30 też nie pogardzę. Wystarczy mi 10 tysięcy akcji. Nie jestem pazerny i dziele się jak trzeba. Więcej nie będę zbierał.
Zwolennikiem jakiej opcji jesteś od razu widać. To ci co sterują kursem doskonale wiedzą do jakich poziomów zejdą. Ale niezależnie od tego czy kupiłeś za 80 groszy lub 160 groszy będziesz zarobiony. A takie wpisy jak twój o jakiś Błaznach polecam wysyłać do kółka towarzyskiego, w którym uczestniczysz. Wzrosty będą na tyle duże, że nawet ten co ma za 2 złote jedną akcje zarobi na tym kilkaset %. A grubasy nie mają szans by silne rączki to oddały.
Lewicowcy zawsze mieli problem z rozdawaniem pieniędzy jak Kaczor Donald. Łakome to pewnie po genach. Tutaj nawet wzrosty jeszcze się nie zaczęły dlatego czekam.