Dziady atakuja i schodza na coraz nizsze poziomy, znaczy w niedalekiej przyszlosci bedzie jakies espi ! Padlina zerujaca na robiacej nerwowe ruchy i slabej psychicznie ulicy ...
Jestem przekonany o tym co najmniej w 95%. Zresztą wszystko idzie jak po sznurku zgodnie z moimi założeniami, że przed wybiciem górą z trendu, muszą ostatecznie wyczyścić przedpole. Na wszelki wypadek już dzisiaj dobrałem część akcji które miałem w planie dobrać. Famur to idealna spółka dla kontrarianina, zwłaszcza w tym miejscu gdzie jest obecnie.
Zeby zebrac znaczna ilość musieliby zasiać panikę i zejść do 2,4-2,5, a nie sądzę, żeby im się to opłacało, ale kto wie, zobaczymy, najważniejsze, żeby już tak długo to się nie kisilo...
na pewno zejda nizej, przy takim popycie moga sobie zejsc znacznie nizej, po prostu lepiej na pare tygodni wylaczyc sie z obserwowania kursu, to, ze za jakis czas bedzie znacznie wyzej jest bardzo prawdopodobne, wiec potrzeba cierpliwosci ... ale na pewno ryzyko tutaj jest, wiec oszczednosci zycia bym nie pakowal ...