• Dziady Autor: ~lis [87.249.47.*]
    Dziady atakuja i schodza na coraz nizsze poziomy, znaczy w niedalekiej przyszlosci bedzie jakies espi ! Padlina zerujaca na robiacej nerwowe ruchy i slabej psychicznie ulicy ...
  • Re: Dziady Autor: ~Arthurius [195.182.49.*]
    Jestem przekonany o tym co najmniej w 95%. Zresztą wszystko idzie jak po sznurku zgodnie z moimi założeniami, że przed wybiciem górą z trendu, muszą ostatecznie wyczyścić przedpole. Na wszelki wypadek już dzisiaj dobrałem część akcji które miałem w planie dobrać. Famur to idealna spółka dla kontrarianina, zwłaszcza w tym miejscu gdzie jest obecnie.
  • Re: Dziady Autor: ~lis [217.66.152.*]
    Zeby zebrac znaczna ilość musieliby zasiać panikę i zejść do 2,4-2,5, a nie sądzę, żeby im się to opłacało, ale kto wie, zobaczymy, najważniejsze, żeby już tak długo to się nie kisilo...
  • Re: Dziady Autor: ~Fan [178.21.154.*]
    wg moich kresek może zejść do okolic 2,90 zł, albo lekko poniżej, ale może są tu jacyś spece od AT.
  • Re: Dziady Autor: ~Fan [77.253.42.*]
    Jesteśmy w miejscu, o którym pisałem wyżej. Dobrze byłoby już znacząco nie schodzić poniżej tego poziomu. Najbliższe sesje dosyć istotne.
  • Re: Dziady Autor: ~lis [185.135.232.*]
    na pewno zejda nizej, przy takim popycie moga sobie zejsc znacznie nizej, po prostu lepiej na pare tygodni wylaczyc sie z obserwowania kursu, to, ze za jakis czas bedzie znacznie wyzej jest bardzo prawdopodobne, wiec potrzeba cierpliwosci ... ale na pewno ryzyko tutaj jest, wiec oszczednosci zycia bym nie pakowal ...
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.