• Sprzedaż krypto Autor: ~Szymson1232 [89.64.2.*]
    Czesc, przy jakim wzroście ceny krypto opłaca się ja sprzedać? Jestem nowy i zielony w temacie. Mowa np o sushiswap, które wzrosło o 36.85%. Sprzedawać czy trzymać?
  • Re: Sprzedaż krypto Autor: vladon [176.105.210.*]
    Mogę zaproponować zajrzenie na strony przydatnego portalu finansowego, dzięki któremu kupiłem z zyskiem kryptowalutę Filecoin (FIL) https://tgdratings.com/pl/coins/filecoin/. Korzystając z instrukcji krok po kroku, najpierw założyłem konto na jednej z najlepszych na świecie giełd kryptowalutowych OKX. Następnie przeszedłem weryfikację danych osobowych i mogłem dokonać wymaganej transakcji z minimalną opłatą. Polecamy.
  • Re: Sprzedaż krypto Autor: orion-well [80.49.203.*]
    No sam musisz się nauczyć decydować. Obserwuj spadki i możesz zapisywać sobie czy w danym dniu być sprzedał czy nie, potem policz po miesiącu np. czy byś coś stracił czy zyskał na tym, że zostawiłbyś. Nikt ci nie poda recepty na idealne inwestowanie :P
  • Re: Sprzedaż krypto Autor: ~Uku [212.129.75.*]
    monitoruj coinmarketcap.com - nie wiem kiedy kupiles, ale tam masz pelno statystyk. Zalezy jaki masz apetyt na ryzyko - polecam alty, ktore maja opcje staking, jesli inwestujesz dlugofalowo