Dnia 2022-10-28 o godz. 08:41 ~Xx napisał(a): > Nie mów, że po tym wszystkim wierzysz w cokolwiek co napisze ten żałosny nagon...
Sprzedał bardzo tanio i moim zadniem już o tym wie. Pewnie niżej niz 33zł ... Złe decyzje pociągaja za sobą fatalne skutki niech wisi na PGE albo innych śmieciach.
Tyle czasu siedzieć i sprzedać przed wzrostami. Do wyników rocznych minimum trzymać te akcje. A pamiętajmy że projekt luon dopiero ma ruszać od nowego roku...
PP Tobie się coś odkleiło... Mercator, Harper nawet CDR... Też już zysków nie powtarza pewnie.. i co z tego? Przedac Wat za 30zl to jak sprzedać wspomnianego Mercatora za 100zl. Można ale po co tak szybko.
To jakiś żałosny chwilówkarz. Tutaj zarobimy po kilkaset % on na takich badziewiach jak Orlen czy Pge max 20%. Cóż nie każdemu jest pisane bycie milionerem.
Ciekawe czy sprzedał teraz czy już wcześniej . Albo wali w kule ! Ale mi on wsunie już obojętny ! Bo już tu nie bedze zaglondal chyba ze dalej ma i będze mącił
W. Międzyczasie CDP że 103 do 118 załapałem, teraz Orlen wczoraj sprzedałem. Kisze na PGE teraz.
Nigdy więcej tak nieplynnej spółki nie kupię za tak duże pieniądze .
Co by nie robili i jakie mieli perspektywy!!
Stawiam , że tutaj teraz przed raportem i w dzień bardzo dobrego raportu będzie ruch a potem to co zawsze. Generalnie sentyment do giełdy slaby i jeszcze podatek od zysku podniosą.
PP nie tylko naganiacz ale takze donosiciel - prawda zabolała ? to tylko forum 'anonimowe" - luzik zachowaj .Jak cos chcesz sprzedac to musisz kupic . nie badź w pisaniu taki jak Janusz kow w w eurudycji i gadaniu.
Powiem Wam, że jak więcej osób z taką liczbą akcji jak ja miałem będzie chciało wyjść to będzie problem.
Wyniki wynikami ale giełda dyskontuje przyszłość a prawda jest taka , że tegoroczne wyniki będą nie do powtórzenia.