https://ovidworks.com/q3-2022/?fbclid=IwAR1fi-4QZZlmx807NDdVKYd-xrAMLQMOmSRIHkrOZG3ZHqsB5UwnrTuhR9Q
Dostali propozycję na portowanie Interkosmos na 3 chińskie platformy, plus planują wejście na Steam
Coraz więcej osób gra w Nemesis. Rynek chiński to rynek bardzo głęboki. Trzymam kciuki za Ovi. Mało inf o Metamorfozie przypomnę że pod debiut tej gry kurs wyszedł nad 7 na pewno aktualny cap jest krzywdzący dla firmy ale niestety taki klimat na rynku a nie inny
Nemesis i Interkosmos na rynku chińskim to ciekawy pomysł, którzy może bardzo pomóc Ovidom. Powinni wykorzystać zainteresowanie chińczyków by zdobyć tam kontakty i kontrakty. Sam komunikat jest taki trochę ku pokrzepieniu serc. Pośrednio przyznali, pisząc o ilości recenzji, że są rozczarowani sprzedażą. No ale jak ma być inaczej jak tworzą tytuły niszowe i wymagające?Szkoda, że nie zanosi się na ogłoszenie nowego, fajnego tytułu dla mas, tylko na dalsze prace nad tym co mają. Bez radykalnych działań w tym klimacie w gospodarce na 1 zł będziemy kilka lat.
Padło pytanie masz akcję czy nie?a co do twoich uwag - załóż firmę i rób tytuły dla mas jak jesteś taki szpenio i wszystkie rozumy pozjadales . Akcji nie masz ale pod różnymi nickami nadajesz na spółkę nie dawno pisałeś o emisji m ci wkleić posta? Twoje IP to Black list spam darmowy vpn
Super, dzięki za info. Już mi nerwy puszczały do tej spółki i miałem oddawać z 3 złotową stratą na akcji. W końcu jakaś informacja że ktokolwiek tam pracuje...
Gdzieś podświadomie czuję że gry OVI czekają na odkrycie. I to będzie duże bum.
Ale jest też ryzyko, że w między czasie spółka padnie na pysk i już nie wstanie. Nie wiem. Na razie zostaję.
Dzisiaj ponad -8% a ty masz nadzieję, że 3 zł na akcji odrobisz? Spółka leży przez kryzys, ale także i głównie przez dziwne podejście do produkcji gier. Na odbicie się nie zapowiada, czego osobiście żałuję.