Miszczu , oczywiście że wszyscy chcemy jak najszybszego zakończenia tej sprawy , zwłaszcza adekwatnie do czasu który już upłynął , bo wiecznie żyć nie będziemy .
Czekamy więc twardo na KONKRETNE konkrety .
Pozdrawiam.
Cierpliwie do przodu . Było już wiele euforycznych wpisów na forum ELEKTRIMU , spokojnie czekam . Przeciwnik jaki jest każdy zdaje sobie sprawę . Każdą decyzję Rady akceptuję , choć może mi się nie podobać lub budzić wątpliwości . Jeśli dojdzie do uzgodnień co do ceny niezależnie na jakim poziomie i rekomendacją PAE sprzedam papier , bez PAE nie ma nic , jeśli nie trudno będę czekał nadal . Solorz kupi wszystko albo nic kolejne śmieszne próby podniesienia ceny i skup na słupa już nie zadziałają . pozdrawiam
Miszczu , wierzę że karma da się okrutnie we znaki złodziejowi , co do PAE mamy identyczne podejście , bez niego ani rusz .
1234 , mam nadzieję , ze pozostali to normalni akcjonariusze , którym wleje się wreszcie trochę oleju do głowy i powiększą liczbę w PAE . Bo jeśli nie teraz , to kiedy ??? Obawiam się , że lepszego czasu na to już nie będzie .
Ludziska , w kupie siła !!!
Spoko koleżko .
Napisałem że w kupie siła , a ty jesteś bezsilny , a najgorsze jest to , że tego dalej nie rozumiesz .
Wielka tylko szkoda , że masz naśladowców wielu .
Dnia 2022-10-17 o godz. 14:41 ~nikt napisał(a): > Nie, ja nie powiększe. > > Ale przynajmniej po tym poście widać że powietrze już uchodzi z dziurawego materaca.
................dlatego, że nie chcesz powiekszyć - to wielki błąd ! Obecnie na rynku jest tyle środków, że z tym powiększeniem nie bedziesz mial problemu ! A co na to Twoja partnerka ?