Wiem , że pieniądze lubią ciszę ale od czasu do czasu ktoś mógłby coś napisać :). Mam pytanie dla wtajemniczonych. Czy ktoś może mi powiedzieć jak sprzedaje się Destroyer na chwilą obecną , jakiś ranking, na którym miejscu jest ta gra? Oczywiście to co napisał prezes czytałem. Z góry dziękuję za odpowiedź.
ogólnie po recenzjach widzę że ludzie graja po 10h, więc i jakiś replayability jest. gra niszowa ale kasę dostali z góry więc niska sprzedaż nie boli aż tak. 79% pozytywnie. jest szansa na sukces kolejnych gier, finansowo mocno stoją. cap niziutki. z samego dodruku planszowki wpadłoby kilka mln.
Tylko ten marazm mnie dobija, na sesji obrót kilkadziesiąt złotych ,szok ! Jak nie podadzą jakiegoś fajnego infa to ten trup nie ruszy. Ani to sprzedać , bo nie idzie a dokupywać trochę strach:). Myślałem że te 5 złotych utrzyma ale widzę że na razie nie ma perspektyw. Wchodzili na parkiet za 16 więc może już wystarczy tych spadków !
Jak dla mnie jest w długim terminie mocno tanio. Destroyer 77% pozytywów w EA, więc premiera główna ma potencjał. Spółka dostała 3 mln za tę grę, a kap to 6 mln. W tym roku jeszcze wydadzą American Comando? W 23 pewnie premiera Shermana.