Rośnie portfel zamówień grupy Compremum
Zarząd jest coraz bliżej pozyskania kolejnych umów w każdym ze swoich biznesów. W nowych obszarach działalności na wymierne wpływy trzeba będzie jednak trochę poczekać.
Jest tu miedzy innymi o kontrakcie z IKS Solino na kwotę 190 mln zł, oraz o budowach farm wiatrowych i fotowoltaicznych. Pisza tez że rozpocząła sie juz modernizacja 2 pierwszych z tych 14 wagonów pasażerskich dla PKP Intercity jak pamiętamy umowa jest na kwotę 70.6 mln netto a udział Compremum w niej to ok 60%.. link do artykuł:
Compremum ruszyło z budową
Rozpoczęto realizację pierwszej farmy fotowoltaicznej. Wkrótce startuje budowa kolejnych. W efekcie za kilka miesięcy mają pojawić się przychody z OZE.
Dnia 2022-10-17 o godz. 14:46 ~Niech napisał(a): > Super info, na bazie tak dobrych informacji cel 1.5 zł wydaje mi się adykwatny. :) ładnie idziecie w kierunku mułu :)
Przecież nikt Cię nie namawia do kupowania wręcz przeciwnie od dawna powtarzam że jak ktoś nie rozumie co robi ta firma to powinien sprzedać.
Dnia 2022-10-18 o godz. 02:23 ~Kr napisał(a): > Dnia 2022-10-17 o godz. 14:46 ~Niech napisał(a): > > Super info, na bazie tak dobrych informacji cel 1.5 zł wydaje mi się adykwatny. :) ładnie idziecie w kierunku mułu :) > > Przecież nikt Cię nie namawia do kupowania wręcz przeciwnie od dawna powtarzam że jak ktoś nie rozumie co robi ta firma to powinien sprzedać.
Dnia 2022-10-18 o godz. 17:08 ~Niech napisał(a): > Z fundami nie wygracie sypania jeszcze nie koniec, zaoraja was :) co widać
Niech przecież nikt Ci nie mówi by kupować wręcz przeciwnie namawiamy Cię do sprzedaży ty naprawdę nie lubisz tej firmy wiec po co masz się tu męczyć. Sprzedaj jak coś tam jeszcze masz i inwestuj gdzie indziej.
O to nie trudno, bo zainteresowanie spółka żadne :)
Luz za 1 zł kupię oddam po 2zl a Mareczek będzie jeszcze - 50% bo bezgranicznie ufa Kr i zakarowi
Ale yeb.. Lo
Życzę powodzenia niech. Każdy inwestuje sam nikomu bezgranicznie nie ufam kupuję akcje firmy wtedy gdy sam chcę. Ty chcesz czekać do 1 zł masz prawo czekaj spokojnie.
Oj marek, Marek ubrała cie spółdzielnia
Szkoda mi ciebie, bo pewnie już dawno są na słonecznej wyspie za twoja kasę, a ty wisisz jak wielu na hakach lub w kożuchy ubrani na wieki :)
Dnia 2022-10-24 o godz. 16:57 ~Niech napisał(a): > Oj marek, Marek ubrała cie spółdzielnia > > Szkoda mi ciebie, bo pewnie już dawno są na słonecznej wyspie za twoja kasę, a ty wisisz jak wielu na hakach lub w kożuchy ubrani na wieki :)
Ty na prawdę nie inwestujesz sam tylko słuchasz innych ze spółdzielni którzy mówią Ci co masz robić i sądzisz że wszyscy inni też tak mają ?
Gdybym słuchał to kupiłbym tak jak ty po 3 "albo i wcześniej
Prześledziłem wątki z waszymi linkami i powiem ze jak ce pisał o 2zl toy był śmiech, a thebill Kr się zakładał z nim o porównanie z torpolem, zblazniliscie się i to porządnie jesteście pośmiewiskiem
A tymczasem tracie kasę dalej cel znamy