Pamiętajcie, to jest ten moment, jeszcze niedawko kurs był 1,5 - teraz 15gr, przecena 90%. W takich czasach należy spółki brać i czekać na setki procent w przyszłości. Nie napalać się, nie łapać 2-3gr, tylko spokojnie bez paniki sobie czekać. Cierpliwość wynagradza. Jak dla mnie wszsytko do 20gr jest w super cenie, ale ja biorę od wczoraj tylko z lewej bo wrzucają :) Jak dają to trzeba brać XD
A i spójrzcie na przychody, bilans, zyski. Od kilku lat rosną. Owszem, mało i małe, no ale macie prawie 2mln przychody vs 5mln kapitalizacji. Może być taniej ? :P
Do siebie piszę ;) Ale przypomina mi się. Zobacz uczen, przykro mi z powodu twojej straty ale zobacz jak cie zrobili. Wtedy kiedy spolka dopiero zaczynala rosnac ty sie ladowales, a kiedys spolka zaczyna zarabiac kurs jest najnizej w historii. Tak sie po prostu wyciaga kase z niedoswiadczonych ludzi z gieldy. Współczuję.
Dokupił bym sobie jeszcze ale nie ukrywam że nie dokończą projektu za 5mln i będą kary i koniec spółki. Tego się obawiam i też nie wieżę ani grama prezesowi. Chłop jest spalony.
Straty jeszcze nie mam ponieważ nie zmaterializowałem nic. Strata wirtualna. Krew mnie po prostu zalewa z jego realizacji i bajki. Nawet strony nie może dobrze zrobić.