• walne zgromadzenie Autor: ~Cenzurisan [185.124.129.*]
    czy czasem nie będzie tak że po walnym wyjdzie informacja że spółka znika? sam mam akcje i się zastanawiam
  • Re: walne zgromadzenie Autor: ~myśliwy [94.254.152.*]
    To już pewność ,że ten scenariusz może być zrealizowany.Spolkai zarząd bez prezesa to masakra ..kurs duluje bez końca ,musimy zająć miejsce na S i wywalić resztę śmiecia
  • Re: walne zgromadzenie Autor: ~myśliwy [94.254.152.*]
    Jutro jazda na pysk
  • Re: walne zgromadzenie Autor: ~Cenzurisan [185.124.129.*]
    I CO JA MAM WAM UWIERZYĆ? czemu chcecie dla mnie dobrze?
  • Re: walne zgromadzenie Autor: ~alf [194.110.116.*]
    Myślcie troche to po co ta zmiana nazwy z yolo na blu-go?oraz wycofanie upadłości?Skoro jest tak kiepsko upadłość byłaby najlepszym rozwiązaniem dla zadłużonej spółki a puki co działa pod zmienioną nazwą.Dla przypomnienia blu-go zaciągnął kredyt na dalszą działalność.Szkoda tylko że tak mało informacji co dalej.
  • Re: walne zgromadzenie Autor: ~WałStulecia [89.229.10.*]
    Decyzja o zmianie nazwy zapadła jeszcze zanim US naliczył zaległy podatek, a notowania wznowiono po to, żeby pewna osoba mogła sprzedać swoje akcje
  • Re: walne zgromadzenie Autor: ~Sprawdzam [46.204.104.*]
    A to ciekawe co piszesz jeśli jest tak jak myślisz to celowe wprowadzanie ludzi w maliny ryzykował byś dla 600 k o ile sprzedał za zeta ja nie
  • Re: walne zgromadzenie Autor: ~Cenzurisan [185.124.129.*]
    No to co komu to wierzyć spolka bardzo mało informacji daje bo upadłość rzeczywiście odwołała i ta pożyczka poszła również to ze umorzenie długu bo przedawnienie 5lat więc no nwm ale nazwa to już jakiś czas temu a te plany że ma być 10akcji za 1 to też w planach po kiego te plany jakby mieli się zwijać Ursus chyba nie miał zbytnio planow kto tam śledzi niech się wypowie bo widzę że dużo ekspertów
[x]
YOLO -0,45% 0,33 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.