• Obroty Autor: ~Robo [193.56.254.*]
    Hoossaa to ty tak kosisz po 20k codziennie?
  • Re: Obroty Autor: hoossa [185.212.107.*]
    Nie. Dla mnie zrobiło się za gorąca po niepowodzeniu CMSR. Brutalnie wyszedłem powyżej złocisza. Jakieś tam drobne jeszcze mam. Pieniądze czekają na zapowiadany krach na giełdzie wtedy może wejdę w PLW lub w coś generującego stabilne zyski.
    Mieli tu szansę: dobry tytuł pieniądze na realizację ale poszli jak zawsze po najniższej linii oporu. Zrobili rozbudowanego klona poprzedniej wersji. To moja decyzja i nie chce żeby ta informacja miała wpływ na decyzję innych inwestorów. Mogę się mylić ale osobiście tu nie widzę już nic dobrego. Wegetacja i gotowanie żaby.
  • Re: Obroty Autor: ~Ziomek [178.19.179.*]
    Nawet gotowane żaby czasem zmieniają się księżniczkę, powodzenia hossa.
  • Re: Obroty Autor: hoossa [185.212.107.*]
    Też Ci Ziomek życzę powodzenia więc co pewien czas będą tu podawał "temperaturę wody" i sprawdzał czy żaby jeszcze świadome są. Może lepiej jak się poparzy gotujący a żaby ocaleją.

• Re: Obroty Autor: ~Oz [31.0.84.*]
    Wypad stąd wichrzycielu
  • Re: Obroty Autor: ~Robo [31.144.249.*]
    I znowu lekko ponad 20k obrotu.
  • Re: Obroty Autor: ~Dice [188.214.122.*]
    I ktoś tu po cichu do koszyczka zbiera, bo tu szybko się nie da. Za małe obroty. Ale po 20k dziennie w tydzień 100k akcji można zebrać. Miesiąc i jest sumka
  • Re: Obroty Autor: ~Filozof [5.9.160.*]
    No. Ewidentnie grubas nie śpi dniami i nocami, kombinujac nieustannie jak tylko dobrać się do tego rarytasu
  • Re: Obroty Autor: ~Robo [66.90.72.*]
    Rarytas czy nie 20k obrotu znowu pykło
  • Re: Obroty Autor: ~Kryspin_NL [37.225.41.*]
    Chłopie Ciebie strata tak brutalnie przebolcowała że już nie kontaktujesz. Dobre sobie, a rozważałeś rozwój sytuacji a’la Ursus? Czy już masz tak przeflancowany mózg że nie jesteś w stanie podjąć żadnych eksperymentów myślowych?
  • Re: Obroty Autor: ~Jw [31.61.178.*]
    Wcale się nie zdziwię jak pójdzie espi że fundusz zszedł poniżej 5% widać jak ktoś umiejętnie schodzi 10-20 kilo dziennie nie robiąc dolnych.
[x]
ECCGAMES 3,54% 0,41 2025-09-22 15:47:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.