• Jak to cos moze byc warte 19 mln zl. Matko !!!! Autor: ~Wujek_Dobra_Rada [80.111.34.*]
    Kto to cos kupuje ?
  • Re: Jak to cos moze byc warte 19 mln zl. Matko !!!! Autor: ~haha [69.174.103.*]
    Dnia 2022-10-13 o godz. 01:01 ~Wujek_Dobra_Rada napisał(a):
    > Kto to cos kupuje ?

jak to kto? ludzie z NPI, oni są jak sekta.. mają swoich wyznawców których omamili gadkami o orlenie, poczcie, gpw a te baranki wierzą w tą religie.
  • Re: Jak to cos moze byc warte 19 mln zl. Matko !!!! Autor: ~Adik [5.173.112.*]
    NPI super forum, ale jestescie baranami i nie kumacie, gdy bedzie spolka na GPW to oni bedą się smiać
  • Re: Jak to cos moze byc warte 19 mln zl. Matko !!!! Autor: ~Bbbb [31.0.46.*]
    Nic z tego nie będzie
  • Re: Jak to cos moze byc warte 19 mln zl. Matko !!!! Autor: ~pozdro [155.94.217.*]
    cierpliwości niedowiarki, najpierw trzeba wymienić prezesa i się dotankować
  • Re: Jak to cos moze byc warte 19 mln zl. Matko !!!! Autor: ~Dożarty [185.207.148.*]
    Witam. Mam pytnie: proszę oto, by Pan wyjaśnił dlaczego nic z tego nie będzie ( tylko proszę o konkretne dowody, informacje, nie ogólniki). Z góry dziękuję i pozdrawiam.
  • Re: Jak to cos moze byc warte 19 mln zl. Matko !!!! Autor: ~haha [104.223.95.*]
    Dnia 2022-10-13 o godz. 10:16 ~Dożarty napisał(a):
    > Witam. Mam pytnie: proszę oto, by Pan wyjaśnił dlaczego nic z tego nie będzie ( tylko proszę o konkretne dowody, informacje, nie ogólniki). Z góry dziękuję i pozdrawiam.

nie pytaj dlaczego bo wszystko na to wskazuje... zapytaj lepiej tych naganiaczy z NPI dlaczego coś z tego będzie. wypisywanie "super spółeczka" "orlen" "gpw" bez podania konkretnych faktów popartych dowodami to tak samo mogę napisać że prezes odchodzi, spółka ma 1,1mln długu, zrywanie umów -info na dniach. co powiesz? po za śmiesznym opowiadaniem o gpw orlenie poczcie serii F/G czytamy tu od kilku lat.... co kilka miesięcy NPI twierdzi, że to już tuż tuż. już teraz, info na dniach.. mija kilka lat i jest ta sama śpiewka... a akcje tanieją i gonią ku upadłości..a to panie kolego są fakty :)
  • Re: Jak to cos moze byc warte 19 mln zl. Matko !!!! Autor: ~haha [104.223.95.*]
    dodam że to amatorskie forum NPI było stworzone tylko na potrzeby tej oto spółki, dodam również że to nie jedyne tego typu forum.... ludzie skupywali, naganiali, sprzedawali i tak w koło. teraz znów się wali a sprzedać trzeba.. GPW, Orlen, Seria F, Poczta, Amazon.. ludzie bądźmy poważni gdyby to był taki złoty strzał czy ktokolwiek z was kupiłby te akcje? odpowiem. NIE! było by to z góry planowane, ustawianie rodzin, bliskich, koleżków.. ulica nigdy dowiedziała by się dopiero wtedy gdy kurs byłby we właściwym miejscu. biadolenie o dywidendach, ktos kto plecie takie głupoty ma w ogóle jakieś pojęcie w tej grze???? o czym tu dyskutować. NPI to zgraja dzieciaków którzy bazują na ptysiach marzących o milionach a nie tędy droga.
  • Re: Jak to cos moze byc warte 19 mln zl. Matko !!!! Autor: ~Bbbb [83.4.91.*]
    I to cała smutna prawda
  • Re: Jak to cos moze byc warte 19 mln zl. Matko !!!! Autor: ~seko [155.94.217.*]
    buahaha trole się kocą ale prawda się sama obroni ;) już nie piszesz że umorzenie F jest fikcją bo za duże fakty na to wskazuje ze umorzą?? buahaha
  • Re: Jak to cos moze byc warte 19 mln zl. Matko !!!! Autor: ~Dożarty [185.207.148.*]
    Drogi Panie haha . Skoro Pan twierdzi , że ta spółka to niewypał , to pisząc tutaj robi Pan to z dobrego serduszka , konkretnej wiedzy ( prosiłem o konkrety , bo nie ukrywam , że nie bardzo mnie Pańskie " argumentowanie '' przekonało do stwierdzenia , że nie warto posiadać akcji tej spółki ) , czy może z nudów...? Osobiście nie należę do grupy spekulantów , tylko inwestorów ( a tu się Pan chyba ze mną zgodzi , że to dwie różne osoby) i inwestuje długoterminowo . Poszukałem informacji o tej spółce i są one " zawiłe " i dosyć skąpe ( tu zdaję się na Pańską inteligencję - wiemy o co chodzi z informacjami ) , ale to nie zmienia faktu , że z tego co można wywnioskować z dostępnych źródeł ( i nie chodzi mi o żadne fora ) , to moim skromnym zdaniem : warto mieć tą spółkę w swoim " portfelu" . Ilość i treść informacji świadczy o tym , że to jest spółka warta zainteresowania, bo to co Pan napisał o tym , że gdyby była grubą spółką , to rozeszła by się cicho w bardzo wąskim gronie ( wiemy o co chodzi ). I tak też się stało. To , że ktoś zrozumiał pewne kwestie , czy przesłanki i jakaś część akcji jest w rękach '' nie kolegów'' , czy znajomków wynika z czegoś innego ( jestem pewien , że się rozumiemy ;) ). Drogi Panie ..., nasz świat się zmienia ze świata analogowego , na świat cyfrowy. Zgadza się ? Jeśli się zgadzamy , to tym bardziej nie rozumiem , z kąt u Pana taki atak na tą spółkę . Jeśli się jednak nie zgadza Pan ze mną , to nie ma problemu :) ( nie zamierzam przekonywać) . I na koniec : skoro jest Pan nastawiony na takie " gnioty " negatywnie, to może proszę przedstawić alternatywę , inne spółki, biznesy na nowe czasy ( no chyba , że jest Pan typowym trolem , czy kimś podobnym , o co nie podejrzewam ;) ) Pozdrawiam i życzę sukcesów w biznesie.

• Re: Jak to cos moze byc warte 19 mln zl. Matko !!!! Autor: ~Adik [5.173.40.*]
    Dożarty zobacz, na serii G jest 11 podmiotow, zobacz ile akcji kupili w sumie i zastanow się dlacczego oni nie panikują czytając te brednie o upadłosci. Nie daj się oszukać, myśl sam bo trole chcą odebrać twoje akcje
[x]
PLANETB2B -1,19% 0,08 2025-10-30 14:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.