• Zapytanie Autor: ~Alex [188.33.248.*]
    Chyba jestem za krótko na tej grze , ale proszę o mądra odpowiedz … dlaczego nikt nie chce oddać ponad 20 tsd po 0,47 gr jak ktoś wystawia zlecenie kupna , a oddaje do poziomu 0,45 gr ?
  • Re: Zapytanie Autor: ~Alex [188.33.248.*]
    Jw
  • Re: Zapytanie Autor: ~nikt [5.173.120.*]
    Dnia 2022-10-12 o godz. 20:40 ~Alex napisał(a):
    > Jw

śpieszę ci z odpowiedzią - otóż odpowiedź jest bardzo prosta zaniżają kurs sypiąc ze swojego worka do swojego worka - myślą że są tacy jak ty i się wystraszą i wywalą ze stratą = później ci sami anulują wszystkie swoje zlecenia sprzedaży i kupna - czyli polikwidują poziomy cenowe (bardzo niskie) a otworzą te je bardzo wysoko stąd masz luki startowe - pamiętaj strach ma wielkie oczy - ja zaś im skubię po kilka akcji a oni dalej zaniżają - niech tak czynią nawet do jednego grosza - mam cxzas a i akcji więcej za mniejszą kasę im wezmę - ciekawe co wtedy będą pisać??
    ps- nie rozumiem ich strategii - przecież im taniej tym mniej akcji mają - no ale
  • Re: Zapytanie Autor: ~Alex [188.33.224.*]
    Czyli uważasz , że nadal skupują , a tu trwa nagonka na straszenie ?
  • Re: Zapytanie Autor: ~Er [188.137.40.*]
    Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ich stać, żeby im zostało kilkaset tysięcy nic nie wartych akcji, bo resztę sprzedali w dobrej cenie. Pozostałym akcjonariuszom, tzw. ulicy już nie jest to wszystko jedno...
  • Re: Zapytanie Autor: ~Er [188.137.40.*]
    Poprostu nerwy. Ja wyskoczyłem na pierwszym dołku przy 51 gr, a mogłem 2 dni potrzymać i wyjść po 80 gr... Bywa ... Ale za to kupiłem Ibsm (ktoś tu nawet wspominał) i już jestem na 0, a może jeszcze nawet zarobię...
[x]
YOLO -0,45% 0,33 2023-05-04 16:36:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.