Czemu kurs tak spada na aż tak niskie poziomy skoro kiedyś był w okolicach złotówki ? Możnaby wywnioskować ze spółka jest w tarapatach skoro inwestorzy wogole nie kupują jej akcji.
Pytanie jaka była ogólna liczba akcji gdy leciało na 99gr. Pamiętam tylko te 100mln mniej niż dziś. Ja niestety nie pamiętam ile było dokładnie. Jak mniej akcji było niż te 100mln to pewnie nie trudno o tak wysoki kurs.
Spółka klepała post za postem na Facebooku swego czasu jak to super wszystko. Kupowałem, ładowałem, bo miałem duży minus, a skoro pisali, chwalili to pomyślałem że uśrednie i co? I lipa. Wiszę ze średnią 10,5gr z 1 350 000 akcji, które gdybym teraz chciał sprzedać to by kurs spadł do 1gr, gdyby nie widełki, które uniemożliwiają takie coś. Doszło do tego, że ze stratą nie sprzedam, wolę wziąć pożyczkę na potrzeby niż sprzedać, bo może wypali i choć trochę odzyskam
Autor: ~Wkur [83.7.97.*] 2022-10-12 17:46 Kupowałem, ładowałem, bo miałem duży minus, a skoro pisali, chwalili to pomyślałem że uśrednie i co? I lipa. Wiszę ze średnią 10,5gr z 1 350 000 akcji
Pokaźny pakiet, żadko tu zaglądam ale pamiętam że jednym z tych co chwalili był ABBY , ponoć miał spory pakiet po 0,14, ciwekawę czy to prawda bo dziś ślad po nim zaginął,
Abby to naganiacz, pojawiła się tutaj osoba, która podobnie pisze, więc może zmienił nick. Oni się pojawiają, klepią dziesiątki wątków i znikają po czasie. Jedynie bgd i Tyski mają coś mądrego do powiedzenia i mają spore pakiety akcji
panowie u mnie malutki pakiecik w porównaniu do was 65.000 średnia 0,740, nie zamierzam na razie dokupować ani uśredniać, według mnie jednym z powodów dla których wycena jest tak niska jest to że przez obecnie panującą sytuację na Ukrainie kapitał ucieka z bananowej i nie wiadomo ile taka sytuacja może jeszcze trwać, z drugej strony w każdej chwili może być ESPI i +30% w jeden dzień, wszystko może się tu zdarzyć, martwi tylko że po podaniu info jest wystrzał i euforia, a póżniej kurs wraca do poziomu z przed info, jestem ciekaw jak to jutro będie wyglądać na yoshi czy utrzymają ten dzisiejszy wzrost czy równiej powolne opadanie
Skoro kapitał ucieka to jak wytłumaczysz wzrost na Yolo? Zobacz ostatnie sesje z 50gr na 1,20zl bodajże. Coś w tych okolicach. Popyt ogromny, ciągle widły. Co prawda kurs runął, ale kółkowicze byli pewnie w niebowzięci. Poza tym, skoro ktoś Laurena sprzedał to ktoś musiał kupić :)
Fajna dyskusja się zrobiła, choć zaraz pewnie ktoś ją zaburzy i będzie pisał "Milion akcji to chyba jak sobie w Excelu napiszesz"
ile ludzi tyle opinie, pisząc że kapitał ucieka miałem na myśli szeroki rynek, spójrz na cały NC, na niektórych spółkach transakcje praktycznie zamarły, obroty malutkie , ja jednak wierzę w tą spółkę , po to kupiłem akcję i mam nadzieję że przyjdą lepsze czasy i zarobię