uu nikt nie odpowiada? tzn. że może być niezłe odbicie dzisiaj jak tylko TSUE uzna, że bankom należy się gratyfikacja ze strony frankowizów za korzystanie z kapitału pożyczonego!!!
no to już wiemy dopiero 17 lutego rozstrzygnięcie! Czyli potwierdzenie, że jak narazie kurs zostanie utrzymany i być może odbije do jakiegoś poziomu. Zobaczymy jak Ameryka jak wejdzie czy wyjdzie.
Siema
Pogodz sie ze strata
Mbank to dno szuwary ... jak mozna tak ludzi oszukiwac wciskajac kredyty niezgodne z prawem ? Co oni nie maja honoru ?
Zadnego korzystania z kapitalu nie bedzie zadnego wynagrodzenia itp ...
Jesli umowa byla niezgodna z prawem to wina banku w 100 % czyli nic mu sie nie nalezy bo swiadomie wprowadzil w blad klienta ... zwykle mafijne zagranie
pytałem się o realne opinie! buhahahahahah tak tak wszyscy chcieliby mieć darmową kasę i mieszkanie ale naiwni tracą dwa razy! Oczywiście banki przegrywają sprawy w sądach jednak jeśli tsue uzna, że bank pożyczył kasę to należy mu się wynagrodzenie to może być też nie tak różowo dla frankowiczów. Ja tam nie miałem umowy frankowej i jak brałem kredyt w zł wiedziałem i byłem ostrzegany o ryzyku ale PIS z Dudą krzyczeli na mównicy jak Tusk może blokować Polakom tanich kredytów mieszkaniowych. buhahahaha historia lubi się powtarzać a więc tym razem w złtym ludzie potracą majątki niebawem! Podziękujcie miernotom z PISu. przewidywania są na 10-13% stopy procentowej czyli banki nieźle zarobią i raczej stopy pozostaną z nami na długo! ja już się wyleczyłem z kredytu hahahaha a zostało mi 25 lat.