• Jakie przewidywania wyroku TSUE ws. frankowiczów? Autor: ~olek [195.205.148.*]
    jak myślicie, proszę o normalne opinie.
  • Re: Jakie przewidywania wyroku TSUE ws. frankowiczów? Autor: ~olek [195.205.148.*]
    uu nikt nie odpowiada? tzn. że może być niezłe odbicie dzisiaj jak tylko TSUE uzna, że bankom należy się gratyfikacja ze strony frankowizów za korzystanie z kapitału pożyczonego!!!

• Re: Jakie przewidywania wyroku TSUE ws. frankowiczów? Autor: ~olek [195.205.148.*]
    no to już wiemy dopiero 17 lutego rozstrzygnięcie! Czyli potwierdzenie, że jak narazie kurs zostanie utrzymany i być może odbije do jakiegoś poziomu. Zobaczymy jak Ameryka jak wejdzie czy wyjdzie.
  • Re: Jakie przewidywania wyroku TSUE ws. frankowiczów? Autor: adas123321 [82.145.220.*]
    Siema
    Pogodz sie ze strata
    Mbank to dno szuwary ... jak mozna tak ludzi oszukiwac wciskajac kredyty niezgodne z prawem ? Co oni nie maja honoru ?

Zadnego korzystania z kapitalu nie bedzie zadnego wynagrodzenia itp ...

Jesli umowa byla niezgodna z prawem to wina banku w 100 % czyli nic mu sie nie nalezy bo swiadomie wprowadzil w blad klienta ... zwykle mafijne zagranie
  • Re: Jakie przewidywania wyroku TSUE ws. frankowiczów? Autor: ~ella [85.221.150.*]
    No chyba nikt nie ma wątpliwości, że złodziej nie może otrzymać dodatkowego wynagrodzenia za kradzież, na której go nakryto....

pytałem się o realne opinie! buhahahahahah tak tak wszyscy chcieliby mieć darmową kasę i mieszkanie ale naiwni tracą dwa razy!
    Oczywiście banki przegrywają sprawy w sądach jednak jeśli tsue uzna, że bank pożyczył kasę to należy mu się wynagrodzenie to może być też nie tak różowo dla frankowiczów. Ja tam nie miałem umowy frankowej i jak brałem kredyt w zł wiedziałem i byłem ostrzegany o ryzyku ale PIS z Dudą krzyczeli na mównicy jak Tusk może blokować Polakom tanich kredytów mieszkaniowych. buhahahaha historia lubi się powtarzać a więc tym razem w złtym ludzie potracą majątki niebawem! Podziękujcie miernotom z PISu.
    przewidywania są na 10-13% stopy procentowej czyli banki nieźle zarobią i raczej stopy pozostaną z nami na długo! ja już się wyleczyłem z kredytu hahahaha a zostało mi 25 lat.
[x]
MBANK 3,94% 902,80 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.