puk, puk jest tam coś pod kopułą ? jaki zjazd jak mamy 2,60 a jakaś pseudo reko jest 2,90 , o ile taka w ogóle wyszła bo nawet nie chce mi się sprawdzać
Nie wiem w co chcecie grać ale reko takie wyszło: "Analitycy DM Banku BPS, w raporcie z 12 października, obniżyli cenę docelową spółki Protektor do 2,9 zł z 3,6 zł. Raport sporządzono przy kursie 2,6 zł. "Oceniając obiektywnie wyniki Protektora za I półrocze 2022 i biorąc pod uwagę kondycję wszystkich branż będących odbiorcami produktów Grupy, a także uwzględniając wzrost premii za ryzyko dla kraju, korygujemy nasze poprzednie prognozy i obniżamy cenę docelową z 3,6 do 2,9 zł na koniec 2022 roku" - napisano w raporcie. Materiał został opracowany przez Dom Maklerski Banku BPS na zlecenie GPW w ramach Giełdowego Programu Wsparcia Pokrycia Analitycznego. Autorem raportu, którego pierwsze udostępnienie nastąpiło 12 października 2022 roku, o godzinie 08:45, jest Artur Wizner." https://www.bankier.pl/wiadomosc/DM-Banku-BPS-obnizyl-cene-docelowa-Protektora-do-2-9-zl-8421434.html
rekomendacje na zlecenie GPW w ramach Giełdowego Programu Wsparcia Pokrycia Analitycznego to największy szajs jaki może być, jak GPW może jeszcze za to płacić tym wszystkim domom maklerskim za teki chłam! Równie dobrze mogliby ustawić maszynę do losowania numerków i co wylosują to podawać jako cenę docelową