• Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: ~cmpank [77.111.247.*]
    Brakuje mi jego przenikliwych analiz, rachuby przyszłych zysków i kursu spółki. Wiem że przesiadł się po spadku sanwila z 5 do 3, na mercatora po jakieś 450, a później wrócił na sanwila przy około 2 i słuch o nim zaginął
  • Re: Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    No mi tez go brakuje. Mógłby na przyklad przeanalizować super mega inwestycje Sanwila winne spolki Buchajskiego. O Wikanie juz sie rozpisywał nie bede bo ten temat się tu troche pojawiał tradycyjny zjazd z 6 pln -> 3.25 PLN, ale druga inwestycja w Herkules wyglada rownie dobrze. Po roku została połowa kapitału, w ostatnich dniach leci na leb na szyje dalej. Pogratulowac

• Re: Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: cmpunk [31.61.230.*]
    Dnia 2022-10-12 o godz. 09:38 ~hmm napisał(a):
    > No mi tez go brakuje. Mógłby na przyklad przeanalizować super mega inwestycje Sanwila winne spolki Buchajskiego. O Wikanie juz sie rozpisywał nie bede bo ten temat się tu troche pojawiał tradycyjny zjazd z 6 pln -> 3.25 PLN, ale druga inwestycja w Herkules wyglada rownie dobrze. Po roku została połowa kapitału, w ostatnich dniach leci na leb na szyje dalej. Pogratulowac
    >
    >

Prosta sprawa- zatrudnij się i buchaja jako zarządzający fundem i zarabiajcie kokosy. Bo w realu na bank zarabiasz krocie, podobnie jak scett :-).
  • Re: Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: mroz [77.87.2.*]
    ej a nie zapominajcie o dan-ie, sandmanie78, został tylko głupkowaty cempuś, dawca kapitału hahaha
    cempek musisz sobie do nicka dodac przedrostej totalne zero bo tak cie wyd.y.ma buchaj, no chyba ze faktycznie jesteś na zleceniówce w jego holdingu od pisania słodkich pierdów o spółce...
  • Re: Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: ~J-23 [31.61.227.*]
    Dnia 2022-10-12 o godz. 10:11 mroz napisał(a):
    > ej a nie zapominajcie o dan-ie, sandmanie78, został tylko głupkowaty cempuś, dawca kapitału hahaha
    > cempek musisz sobie do nicka dodac przedrostej totalne zero bo tak cie wyd.y.ma buchaj, no chyba ze faktycznie jesteś na zleceniówce w jego holdingu od pisania słodkich pierdów o spółce...

EEeeeee, wcpunk (najprawdopodobniej) nie jest j.w. dawcą kapitału , bo nie ma akcji snw , ...
    bardziej już uwierzę w "dorabianie" w holdzie snw poprzez pisanie za parę groszy od wpisu j.w. mniejszych czy większych bzdet

Ps.
    a ten 'geniusz' sandman to na "końcu" miał 76 (a nie 78) ,... może rok urodzenia ?
  • Re: Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: mroz [46.134.7.*]
    albo nie rok urodzenia a IQ hahahaha a tu dużej róznicy czy to 76 czy 78 nie ma :)
    Dlaczego mi składasz takie propozycje skoro ja mam zasady I nie mam w zwyczaju pracowac dla zlodziei, hohsztaplerow i naciagaczy?  Zreszta mam w tej chwili bardzo dobra pracę, w bardzo ciekawej I dobrze platnej brazny I nie planuje zadnej zmiany.  To po pierwsze. Po drugie moj ostatni PIT to 48 tysiecy zapłaconego podatku wiec chyba nie jest najgorzej. A ty cmpus ile podatku od zyskow ostatnio zaplaciles? Buhahahaha
  • Re: Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-10-12 o godz. 10:16 ~hmm napisał(a):
    > Dlaczego mi składasz takie propozycje skoro ja mam zasady I nie mam w zwyczaju pracowac dla zlodziei, hohsztaplerow i naciagaczy?  Zreszta mam w tej chwili bardzo dobra pracę, w bardzo ciekawej I dobrze platnej brazny I nie planuje zadnej zmiany.  To po pierwsze. Po drugie moj ostatni PIT to 48 tysiecy zapłaconego podatku wiec chyba nie jest najgorzej. A ty cmpus ile podatku od zyskow ostatnio zaplaciles? Buhahahaha

48 koła? Dobrze, dawaj się skubać :-).
    Już niedługo jedyną dobrą pracą zostanie robota w psiarni albo u zielonych ludzików :-).
    Także nie ciesz się tak bardzo z tą swoją robotą, po pierwsze, że jesteś dziabnięty, po drugie- chłopaki będą wygaszać gospodarkę i na pierwszy odstrzał pójdą pewnie korposzczury :-).
    O skubanie to pewnie ty bys mogl sie najlepiej wypowiedziec, wszksze Buchajski skubie cie od kilkunastu lat i to do samego golasa. A co do podatku pewnie sam chciałbym miec od czego go zaplacic, ale nie masz od czego bidaku. O moją prace sie nie martw, serio, bo pracuje w takiej branzy ze bezrobocie mi nie grozi, zwlaszcza ze pracujac z domu zdalnie moge to samo robic dla firm, ktore sa porozrzucane po calym swiecie, ale z tobą moze byc faktycznie problem, gdyby nie to ze w Choroszczy masz zapewnione darmowe utrzymanie to bym sie zaczal o ciebie marwic. 
  • Re: Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: cmpunk [31.61.232.*]
    Dnia 2022-10-13 o godz. 07:44 ~hmm napisał(a):
    > O skubanie to pewnie ty bys mogl sie najlepiej wypowiedziec, wszksze Buchajski skubie cie od kilkunastu lat i to do samego golasa. A co do podatku pewnie sam chciałbym miec od czego go zaplacic, ale nie masz od czego bidaku. O moją prace sie nie martw, serio, bo pracuje w takiej branzy ze bezrobocie mi nie grozi, zwlaszcza ze pracujac z domu zdalnie moge to samo robic dla firm, ktore sa porozrzucane po calym swiecie, ale z tobą moze byc faktycznie problem, gdyby nie to ze w Choroszczy masz zapewnione darmowe utrzymanie to bym sie zaczal o ciebie marwic. 

Gdybyś jeszcze wiedział, co wypisujesz... Wystarczy, że neta wyłączą i leżysz i kwiczysz :-D.
  • Re: Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: ~J-23 [31.61.231.*]
    Dnia 2022-10-13 o godz. 10:25 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-10-13 o godz. 07:44 ~hmm napisał(a):
    > > O skubanie to pewnie ty bys mogl sie najlepiej wypowiedziec, wszksze Buchajski skubie cie od kilkunastu lat i to do samego golasa. A co do podatku pewnie sam chciałbym miec od czego go zaplacic, ale nie masz od czego bidaku. O moją prace sie nie martw, serio, bo pracuje w takiej branzy ze bezrobocie mi nie grozi, zwlaszcza ze pracujac z domu zdalnie moge to samo robic dla firm, ktore sa porozrzucane po calym swiecie, ale z tobą moze byc faktycznie problem, gdyby nie to ze w Choroszczy masz zapewnione darmowe utrzymanie to bym sie zaczal o ciebie marwic. 
    >
    > Gdybyś jeszcze wiedział, co wypisujesz... Wystarczy, że neta wyłączą i leżysz i kwiczysz :-D.

Wystarczy, że wyłączą ,... SŁOŃCE ! ! !

wc .... 
    już ci pisałem nie łykaj garściami Vitaminy C, po której masz sraczkę i żółty mocz, TYLKO łykaj te proszki , które ci przepisał lekarz, a w tej j.w. Choroszczy już o to zadbają

Dnia 2022-10-13 o godz. 11:09 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-10-13 o godz. 10:25 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-10-13 o godz. 07:44 ~hmm napisał(a):
    > > > O skubanie to pewnie ty bys mogl sie najlepiej wypowiedziec, wszksze Buchajski skubie cie od kilkunastu lat i to do samego golasa. A co do podatku pewnie sam chciałbym miec od czego go zaplacic, ale nie masz od czego bidaku. O moją prace sie nie martw, serio, bo pracuje w takiej branzy ze bezrobocie mi nie grozi, zwlaszcza ze pracujac z domu zdalnie moge to samo robic dla firm, ktore sa porozrzucane po calym swiecie, ale z tobą moze byc faktycznie problem, gdyby nie to ze w Choroszczy masz zapewnione darmowe utrzymanie to bym sie zaczal o ciebie marwic. 
    > >
    > > Gdybyś jeszcze wiedział, co wypisujesz... Wystarczy, że neta wyłączą i leżysz i kwiczysz :-D.
    >
    > Wystarczy, że wyłączą ,... SŁOŃCE ! ! !
    >
    > wc .... 
    > już ci pisałem nie łykaj garściami Vitaminy C, po której masz sraczkę i żółty mocz, TYLKO łykaj te proszki , które ci przepisał lekarz, a w tej j.w. Choroszczy już o to zadbają
    >

Ty za to łykasz witaminę S u swojego proboszcza :-D.
    I łyknij ten suplement na atomicę, tam masz cały zestaw witamin i minerałów. Będziesz nieśmiertelny :-).
    hahaha eh ty marzycielu :) dorosnij 40-letni chlopczyku w krotkich spodenkach I przestan wierzyc w bajki. czy to na sanwilu czy to w zyciu bo zli ludzie beda ci notorycznie robic wode z mozgu i cie permanentnie wykorzystywac. Taka rada ode mnie… gratis
    Dnia 2022-10-13 o godz. 11:58 ~hmm napisał(a):
    > hahaha eh ty marzycielu :) dorosnij 40-letni chlopczyku w krotkich spodenkach I przestan wierzyc w bajki. czy to na sanwilu czy to w zyciu bo zli ludzie beda ci notorycznie robic wode z mozgu i cie permanentnie wykorzystywac. Taka rada ode mnie… gratis

Słabo śledzisz informacje. Ale to dobrze. Im mniej wiesz, tym większy będzie kwik :-).
    tu bardziej chyba chodzi o zrodlo informacji niz o sledzenie informacji bo z tym akurat u mnie nie jest najgorzej. Mysle ze juz pora dorosnac I przestac czerpac informacje  tiktoka :) serio, dorosnij. Mozna sie chwile posmiac, pozartowac, ale to troche wstyd zeby stary chlop a takie banjaluki popowiadal.
    Dnia 2022-10-13 o godz. 12:18 ~hmm napisał(a):
    > tu bardziej chyba chodzi o zrodlo informacji niz o sledzenie informacji bo z tym akurat u mnie nie jest najgorzej. Mysle ze juz pora dorosnac I przestac czerpac informacje  tiktoka :) serio, dorosnij. Mozna sie chwile posmiac, pozartowac, ale to troche wstyd zeby stary chlop a takie banjaluki popowiadal.

Info jest z WEF. No chyba, że tam banialuki opowiadają, a ty masz lepsze źródła, np. Trwam, TVP albo inny TVN.
  • Re: Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: ~hmm [178.42.10.*]
    chyba info z WF-u
  • Re: Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: cmpunk [31.61.236.*]
    Dnia 2022-10-13 o godz. 21:48 ~hmm napisał(a):
    > chyba info z WF-u

Napisałbym konkretnie, o co kaman, ale odpuszczę sobie, będę mieć po prostu satysfakcję. :-)
    Masz rację… lepiej odpusc sobie i zostan z ta swoją "satysfakcją". Aczkolwiek w normalnych kręgach to sie nazywa po prostu głupota I otumanienie a nie zadna satysfakcja.
    Dnia 2022-10-14 o godz. 08:00 ~hmm napisał(a):
    > Masz rację… lepiej odpusc sobie i zostan z ta swoją "satysfakcją". Aczkolwiek w normalnych kręgach to sie nazywa po prostu głupota I otumanienie a nie zadna satysfakcja.

Tak jest owieczko :-).
    Tak jest baranku :)
    Dnia 2022-10-14 o godz. 09:04 ~hmm napisał(a):
    > Tak jest baranku :)

Pisząc to zapewne patrzyłeś w lustro.
    Czy ty w ogole rozumiesz to co sam piszesz czy klepiesz po prostu trzy po trzy? przeciez według ciebie ja jestem owieczką (napisales to sam prezed chwilą) to jak mogę być jednoczesnie owieczką I barankiem? Nie widzisz tam braku logiki?
    Dnia 2022-10-14 o godz. 10:22 ~hmm napisał(a):
    > Czy ty w ogole rozumiesz to co sam piszesz czy klepiesz po prostu trzy po trzy? przeciez według ciebie ja jestem owieczką (napisales to sam prezed chwilą) to jak mogę być jednoczesnie owieczką I barankiem? Nie widzisz tam braku logiki?

No dobra, jesteś tzw. owieczką tranny, teraz to jest bardzo modne :-).
    Słyszałeś nowe wieści o szpryckach? :-D
    Czy tylko docierają media głównego ścieku?
    :):):) nie mogę z tym gościem
  • Re: Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: ~J-23 [31.61.238.*]
    Przejeżdżałem wczoraj na rowerze obok przedszkola na Woli i dialogi dzieci (np. "proszę pani a Tomek zabrał mi 2 kasztany") przypominają mi te wasze 'rozgowory' , a już szczególnie wpisy wcpunk,....
    wc .... może byś spróbował swoich sił (już ci to nie raz proponowałem) jako pisarz-literat * SF ** jak się czyta te twoje wypociny , to nasz całkiem niezłe zadatki,.... może kasa z tego była by lepsza, bo na akcjach snw to 'kariery' nie zrobiłeś i nie zrobisz

No wiesz…. staram sie dostosowywac poziomem do dyskutanta. Nie moja wina ze to akurat taki poziom. Zreszta wpis jest wpis "ktoś" na pewno się ucieszy. To zawsze kilka pozycji w ranking wyzej.
  • Re: Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: ~J-23 [31.61.238.*]
    Dnia 2022-10-14 o godz. 15:31 ~hmm napisał(a):
    > No wiesz…. staram sie dostosowywac poziomem do dyskutanta. Nie moja wina ze to akurat taki poziom. Zreszta wpis jest wpis "ktoś" na pewno się ucieszy. To zawsze kilka pozycji w ranking wyzej.

Ano , to chyba jedyny pożytek z tej pisaniny ,...
    A awans z 4 setki rankingu do 3 ,. ... to coś wspaniałego i chyba na nic lepszego holding snw w najbliższym czasie liczyć nie może ,....

Ciekawe czy wpisy weekendowe też się liczą ???
    ten "ktoś" coś zamilkł ,... a po 1 dniowym wzroście już śladu nie widać i nowe dno ( powrót grosze) do zaliczenia
  • Re: Czy wolnyplus jeszcze żyje? Autor: ~hmm [178.42.10.*]
    Weekendowe tez się liczą, a te na wyjezdzie liczą się nawet podwójnie.
    Dnia 2022-10-14 o godz. 15:02 ~J-23 napisał(a):
    > Przejeżdżałem wczoraj na rowerze obok przedszkola na Woli i dialogi dzieci (np. "proszę pani a Tomek zabrał mi 2 kasztany") przypominają mi te wasze 'rozgowory' , a już szczególnie wpisy wcpunk,....
    > wc .... może byś spróbował swoich sił (już ci to nie raz proponowałem) jako pisarz-literat * SF ** jak się czyta te twoje wypociny , to nasz całkiem niezłe zadatki,.... może kasa z tego była by lepsza, bo na akcjach snw to 'kariery' nie zrobiłeś i nie zrobisz
    >
    > ______________________
    > (*) tylko nie pomyl z literatką , ani z litrem
    > (**) science fiction

Wiem scett, Wigry 3 to zajefajny sprzęt był :-).
    Tylko jak przejeżdżasz koło przedszkola, to zakładaj coś pod płaszcz, bo inaczej to problemy mogą być :-D.
[x]
SANWIL -0,38% 1,32 2026-05-25 16:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.