Ty się dobrze czujesz, czy już żółć z nienawiści i czepialstwa wszystko pod kopułą przeżarła??? Chociażby w ubiegły piątek było 19 stopni, słońce, złota polska jesień i sam popylałem w takim stroju, a nie pracuję fizycznie jako instalator XDDD
Instalacja była w Gdańsku.
Sprawdź sobie na accuweather temperatury w Gdańsku we wrześniu i październiku.
Szczególnie wrzesień był rekordowo zimny w tym roku.
Takie fakty.
Zdjęcia mogły być zrobione z miesiąc temu
Ja akurat jestem z Gdyni i ostatnie dni wcale nie były zimne. A niech to będzie i nawet z przed dwóch tygodni to co ?Musisz mieć płacone od posta bo te twoje wpisy nic dosłownie nie wnoszą ma tym forum. Ale tak tak, juz mówiłeś kim jesteś i po co to robisz, bez odbioru
Typie, pukasz w dno od spodu.... Monty Python by nie wpadł na równie absurdalny zarzut. Co wymyślisz dalej??? Może na zdjęciu to wcale nie jest instalator, tylko model wynajęty do sesji fotograficznej w celach reklamowych??? Przecież prawdziwy instalator powinien mieć januszowy wąs, piwny brzuch i uwalone smarem spodnie na szelkach XDDD Dlaczego nawet w tle nie widać skrzynki z narzędziami, ja się pytam??? Ustawione jak nakręcone w studiu lądowanie na księżycu w 1969 r.!!! - reprezentujesz dokładnie ten poziom odklejenia od rzeczywistości.
Wszystko ma swoje procedury i wymaga czasu. Na umowę z tauronem tez psioczyles ze nic z tego a tu prosze pomału ruszają umowy. Wiec zamknij komputer i przestań już produkować bezsensowne maile, czekaj cierpliwie narratorze.
A jakich wielomiesięcznych procedur wymaga dodanie do oferty wyrobu którego rynek tak bardzo pożąda?
Przecież Tauron już sprzedaje magazyny w tym te wielkoskalowe.
Prezes wspominał ze to wymaga czasu, ja nie wiem jakie ale może ty nam skarbnica wiedzy powiesz, przecież znasz się na wszystkim (ale jeśli tak jak w powyższym poście ze to tylko wystarczy wstawić i już) to może lepiej nie dzieł się z nami ta wiedza. Bez odbioru
Myślałem że pisząc o procedurach i czasie bazujesz na swoim doświadczeniu. A Ty cytujesz prezesa...
Skoro mtr cells jest w sprzedaży to znaczy że wszelkie badania, certyfikacje i dopuszczenia mają już ogarnięte.
I Tauron i Netsu nie muszą nic w tym temacie robić. Tylko obudować wyrób od strony marketingowej, przeszkolic handlowców i ruszać do roboty.
Jakoś dziwnie obu firmom się nie spieszy a Wolna Energia na dowód instalacji magazynu wrzuca zdjęcia ze strony Minutora.
Gdzie zatem podział się sukces?
Proponuje Panie opinia wracając do tematu wejść na berg holding. 10.10 w raporcie jest aktualizacja strategii Netsu na najbliższe lata. Na stronie 16 masz o naszym magazynie. Wprowadzenie do sprzedaży w 2022,widocznie są jakies czynniki wpływające baba to ze tyle to trwa. W przypadku tauronu obstawiam tak samo ze w tym roku wprowadza produkt MTR.
Cholibka, a ja dzisiaj jeździłem na rowerze bez czapki, szalika, rękawiczek i nawet bez kurtki. Borze iglasty, wyglada na to że to cud że nie zamarzłem.