• mega popyt Autor: ~Janusz [193.200.133.*]
    Ale go...o, zero popytu na, kupnie 6000 akcji. Dramat. Ostatni raz dałem się ubrać w mało płynne akcje jednorożców"
  • Re: mega popyt Autor: ~Janusz [193.200.133.*]
    Nawet jak to coś spadnie do 20 groszy to nie mam zamiaru uśredniać, nigdy więcej syfu
  • Re: mega popyt Autor: ~Leszcze [5.173.73.*]
    Mi odcięło -50%
    Jak ktoś wspomni o jednorożcu uciekać natychmiast! Nie oglądać się.
  • Re: mega popyt Autor: ~walicsyfa [149.34.244.*]
    Na kupnie całe 5 tyś akcji. DRAMAT ale co się dziwić jak z jednorożcowych planów wyszło zero, a kapitalizacja 15 milionów. Na GPW są porządne spółki ze wskaźnikiem C/Z 2 do tego płacące dywidendę i mające małe zadłużenie. A tutaj mamy emisje po 1,8 której nikt nie chce kupić, mega zadłużenie koszt działalności w okolicach 2 baniek kwartalnie i dotego wysokie stopy %. Nasza perła w czasach niskich stóp % emitowała obligacje na ok 11-12% . Teraz myślę że przy poziomie 20% ie będzie chętnych. Generalnie syf i dziadostwo - dobrze że pozbyłem się 70% moich akcji. Z pozostałych 30 % niestety nie liczę że kiedyś odzyskam chociaż część kasy. Myślę że kapitalizacja w okolicach 2-3 milionów dla tej spółki jest adekwatna.
  • Re: mega popyt Autor: ~Bezrożec [143.244.44.*]
    To że spadło to mało , było wiele okazji ale tu czekało się na dużo więcej a w konsekwencji tracąc i to nie mało.
[x]
FEMTECH -3,33% 0,29 2025-12-18 13:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.