Życzę wam jak najlepiej, niestety nie wiem na jakiej podstawie spodziewacie się czy liczycie na mocne odbicie. Żeby wrócić na minima (2.X) kurs musiałby wzrosnąć z 200 %. Obecnie firma jest bliżej wywrócenia się i bankructwa lub emisji, która zwaliłaby kurs na jednocyfrowe grosze. Nie widzę innej drogi w obecnej bessie. Projekty z dotacji można pominąć, nie rozumiem dlaczego marnują czas na gry, które sprzedają się po kilka tysięcy sztuk.
kolega ma rację to śmieć, kupiłem po 5 zł niby tanio bo tak miało być dobrze - teraz jeszcze trzymam ale na koniec roku śmiecia sprzedam to przynajmniej na podatku zaoszczędze.
Kolega ma rację -wielonikowcu z chora głowa ?przecież ten kolega to ty buahhha ty za 5 zł to mogłeś kupić co najwyżej,dwie suche bułki ziarnami a nie perełkę kłamczuchu z vpn
Na nju Konekt to od nienawiści do milosci 1 krok teraz śmieć a jak będzie po 3 lub 4 perłą i to te same niki które teraz robią nagonkę :)))) myślę że gaming niedługo mocno ruszy oczywiście nie cały tylko realni producenci
Vodka, nie obraź się, piszesz tak od wyższych poziomów kursu i od dawna i sam chyba widzisz, że jest coraz gorzej. Twoja wiara w Ovid nie ma oparcia w rzeczywistości. Albo stery przejmie ktoś nowy albo spółka pójdzie do piachu bo panowie Jacki okazali się miernymi menadżerami. Możliwe, że jak to często bywa na newconnect grają tylko do własnej kieszeni.
Wszyscy czekają na komunikat o rozpoczęciu prac resportu na Nintendo, bo za tym pójdzie dalej marketing... Myślę, że będzie to sygnał do zakupu, a za nim może pojawić się N:D już nie w wersji EA. Kluczowe będą najbliższe 2 miesiące. Ostatni wywiad CEO po angielsku (w XR) zrobił na mnie dobre wrażenie.