Dnia 2022-10-11 o godz. 10:53 ~Gość napisał(a): > Niczego. Lepiej byłoby to zawinąć, a gry wydawać przez PLW. Urażona duma cesarza pewnie dalej nie pozwala.
Czyli co w zasadzie kasa przepadła przecież to w życie nie urośnie na 30 pln ...
Masz na myśli komentarze na forum jako uwalanie? Osobiście załadowałem się na maksa na tej obniżce, uważam że to mega okazja. Kilka bardzo ciekawych gier w produkcji za taką cenę to się nie zdarza często. House Flipper City, Builders of Greece, Colonize, Stargate i sporo innych mniejszych. Stargate i House Flipper mają już marki, BOG też będzie w serii. Do tego kooperacja z anglikami, którzy mają dużo brandów. Nawet mniejsze gierki jak Deadwater ostatni mają niezły odbiór, tylko trochę czasu zabrakło na dopracowanie, ale mam nadzieję, że dalej to paczują i będzie schodzić dużo na promocjach. Dla mnie to najlepsza okazja od czasu pandemii.
Longterm to skandal i dowód że nadal żyjemy w kraju trzeciego świata. Nawet Deadwater Saloon którego nikt tu nie docenia to lepsza gierka niż łajka. Nie mówiąć o większych projektach.
Po pierwsze ta firma jest teraz głównie wydawcą jakbyś nie zauważył, wydawca nie musi mieć developerów, ale oczywiście może. Po drugie skąd wnioski, że ktoś się wstydzi pracować w CFG? Linkedin? To nie wyznacznik. A nawet jeśli to przypominam, że inwestując tutaj inwestujesz pośrednio w Slitherine Poland od niedawna, które ma lepszą markę niż 90% polskiego gamedevu. U nich też się będą wstydzić pracować?