• Poważnie...obrót 10 PLN... Autor: ~Adamo28 [31.61.246.*]
    Obrót 10, volumen 1, naprawdę...?czego tu oczekiwać...
  • Re: Poważnie...obrót 10 PLN... Autor: ~Gość [83.1.222.*]
    Niczego. Lepiej byłoby to zawinąć, a gry wydawać przez PLW. Urażona duma cesarza pewnie dalej nie pozwala.
  • Re: Poważnie...obrót 10 PLN... Autor: ~adamo28 [185.31.92.*]
    Dnia 2022-10-11 o godz. 10:53 ~Gość napisał(a):
    > Niczego. Lepiej byłoby to zawinąć, a gry wydawać przez PLW. Urażona duma cesarza pewnie dalej nie pozwala.

Czyli co w zasadzie kasa przepadła przecież to w życie nie urośnie na 30 pln ...
  • Re: Poważnie...obrót 10 PLN... Autor: ~Cleaner [188.33.240.*]
    Możecie sobie podziękować za uwalanie kursu.
  • Re: Poważnie...obrót 10 PLN... Autor: ~adamo28 [185.31.92.*]
    Dnia 2022-10-11 o godz. 12:59 ~Cleaner napisał(a):
    > Możecie sobie podziękować za uwalanie kursu.

nasze biadolenie tutaj akurat ma wpływ na kurs...5m -53% gdzie i tak już byliśmy poniżej 30 pln..
  • Re: Poważnie...obrót 10 PLN... Autor: ~cvbcvb [5.172.255.*]
    Masz na myśli komentarze na forum jako uwalanie? Osobiście załadowałem się na maksa na tej obniżce, uważam że to mega okazja. Kilka bardzo ciekawych gier w produkcji za taką cenę to się nie zdarza często. House Flipper City, Builders of Greece, Colonize, Stargate i sporo innych mniejszych. Stargate i House Flipper mają już marki, BOG też będzie w serii. Do tego kooperacja z anglikami, którzy mają dużo brandów. Nawet mniejsze gierki jak Deadwater ostatni mają niezły odbiór, tylko trochę czasu zabrakło na dopracowanie, ale mam nadzieję, że dalej to paczują i będzie schodzić dużo na promocjach. Dla mnie to najlepsza okazja od czasu pandemii.
  • Cap 25 Autor: ~Michal [46.204.76.*]
    Podobna kapitalizacja jak longterm games.. no ja jednak wolę CFG pomimo zawodu w tym roku.
  • Re: Cap 25 Autor: ~vcbcvb [5.172.255.*]
    Longterm to skandal i dowód że nadal żyjemy w kraju trzeciego świata. Nawet Deadwater Saloon którego nikt tu nie docenia to lepsza gierka niż łajka. Nie mówiąć o większych projektach.
  • Re: Poważnie...obrót 10 PLN... Autor: ~Gość [89.64.191.*]
    Powodzenia. Żeby na czymkolwiek z tego, co wymieniłeś, skorzystać, trzeba mieć zespół, który zostanie i nie wstydzi się przyznać, gdzie pracuje.
  • Re: Poważnie...obrót 10 PLN... Autor: ~cza [31.60.131.*]
    A żeby nie skorzystać trzeba mieć Gościa na forum bankiera
  • Re: Poważnie...obrót 10 PLN... Autor: ~cbcxvb [5.172.255.*]
    Po pierwsze ta firma jest teraz głównie wydawcą jakbyś nie zauważył, wydawca nie musi mieć developerów, ale oczywiście może. Po drugie skąd wnioski, że ktoś się wstydzi pracować w CFG? Linkedin? To nie wyznacznik. A nawet jeśli to przypominam, że inwestując tutaj inwestujesz pośrednio w Slitherine Poland od niedawna, które ma lepszą markę niż 90% polskiego gamedevu. U nich też się będą wstydzić pracować?
[x]
CFG 0,00% 2,25 2025-10-17 16:21:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.