• Mam jedno pytanie Autor: ~Mądrala [178.37.133.*]
    Dlaczego kurs jest niżej niż przed espi ?
  • Re: Mam jedno pytanie Autor: ~Rapier_Pjeter [83.26.226.*]
    Bo dżizas jeszcze się nie zrespił.
  • Re: Mam jedno pytanie Autor: ~Luk [89.151.36.*]
    Trochę wyglada to tak jakby akcje kupowali tylko spekulanci skoro po dobrym infie jest szybki wzrost kursu i powrót do bazy w dwa dni. Może trzeba czekać na jakieś kolejne info żeby kurs wzrósł.
  • Re: Mam jedno pytanie Autor: ~TrenerTomasz [45.84.123.*]
    A ja myślę że to jest prostsze niż myślimy. Mimo wielu wpisów jaka to jest okazja jak tanio co co mają większą kasę wstrzymują się z zakupami bo liczą że kupia dużo taniej co wygląda niewiarygodnie ale być może tak będzie

Jeśli na wschodzie coś pójdzie nie tak to akcyjki będą w dowolnej ilości bo ludzi ogarnie panika. I tyle w temacie. Po prostu czasy są niepewne.
  • Re: Mam jedno pytanie Autor: ~Taboret [83.11.204.*]
    Dodruk dla swoich za grosz, info dla gawiedzi żeby szybko wysypać kilka milionów w ulicę. Parę tygodni spokoju i od nowa polska ludowa hahahaha.
  • Re: Mam jedno pytanie Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    No niestety ale tak to wyglada. Sam kupiłem mały pakiet po 6 gr z małym hakiem i marazm jakiś nastąpił. Groszowe spółki z tak duża ilością wyemitowanych akcji to kupuje się spekulacyjnie i to na krótko. Ciekawe czy jakieś wybicie po 7 gr tutaj będzie. Nawet forum spokojne bez zbędnych naganiajacych troli.
  • Re: Mam jedno pytanie Autor: ~Redwan [77.65.84.*]
    Ile nazywasz małym pakietem bo ja 250 000 określam jako mały dla groszowych.
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.