Czy wiecie, gdzie można sprawdzić, czy prawidłowo zaksięgowali liczbę akcji do dywidendy? Kilkakrotnie zwracałem się o zaksięgowanie u nich wszystkich posiadanych akcji, ale cały czas unikają potwierdzenia. O co tu chodzi? Oszustwo? Przysłane początkowo listy nie były zgodne z RODO, to oczywiste. Nie powinniśmy zwrotnie po złożeniu dokumentów dostać stanu rejestru od nich? Wygląda na to, że idzie rozdawnictwo pieniędzy spółki pełną parą.
Z wpisów wnioskuję, że nie mamy zielonego pojęcia o tym co się naprawdę dzieje. A przecież nasze 20% akcji to jest znacząca siła w każdej sytuacji. Jakoś tak to zostało pograne, że nie mamy zupełnie swojego reprezentanta na miejscu, ani tym bardziej w Polsce. Jakiś odpis od posiadanych akcji być może mzwoliłby ucywilizować cały proces. Teraz pewnie już za późno, ale dlaczego tak się stało? Zastanawiające.
Mnie też nie ma na żadnej liście. Wierzytelność z tytułu dywidendy zgłosiłem mailem, ale nie dostałem żadnego potwierdzenia. Czy macie jakieś sugestie, co robić?
Ja otrzymałam potwierdzenie i byłam na pierwszych listach, natomiast już w kolejnych mailach i wysłanych listach mojego nazwiska nie ma, dziwna sprawa, czarna magia